hits

JULIDAG PÅ DEN VESLE FJELLHYTTA

God kveld til deg:) Håper du har det bra og nyter gode feriedager. Petter og jeg dro opp på den vesle fjellhytta vår i dag tidlig. Det fristet faktisk å dra opp i fjellheimen i dag. Så da suste vi altså oppover til Blefjell. Hytta er primitiv, men utrolig koselig. Vi har ikke strøm og heller ikke vann, men vannet henter vi borte i bekken like ved hytteveggen. Denne hytta kjøpte vi i mai 2016. Jeg har ikke vært så mye i fjellet i voksen alder, men man blir aldri for gammel til det:) Jada, koselig ble det iallfall. Mens jeg pakket ut bagasjen, fyrte Petter opp bålpanna. Så da grillet vi pølser på denne panna. Tyra var også med på moroa, og hun fikk selvfølgelig en smakebit.

Det var avslappende å legge seg rett ned i frisk og fargerik bærlyng. Disse plantene er jo så robuste. Og nå gleder jeg meg til å plukke både blåbær, tranebær og tyttebær. Jammen fant Tyra noen multer også. Men de må godgjøre seg noen uker til. En god dag i fjellheimen:)

HA DET GODT

FRA TONE. #blogg #ferie #fjellet #juli #blefjell

2 kommentarer

elisebr

18.07.2017 kl.12:06

Så koselig og så fine bilder! :)

Tone Brynjulfsen Tuvnes

19.07.2017 kl.00:33

elisebr: Tusen takk:)

Skriv en ny kommentar

Tone Brynjulfsen Tuvnes

Tone Brynjulfsen Tuvnes

61, Skien

Jeg blogger fordi jeg vil utvikle mine ferdigheter. Rett og slett en øvelse for meg selv! Jeg elsker å bruke bilder og figurer. Fordi jeg mener dette beriker blogginnlegget mitt. Uansett, dette er en herlig hobby for meg, altså:) TONE (@tonebtuvnes) Instagram Profile️

Kategorier

Arkiv