hits

HEKTA PÅ TUR - HEHE

God lørdag kjære deg:) Akkurat nå koser jeg meg inne på den lune fjellhytta. Jeg nyter stillheten og drikker kaffen min. Og jeg tenker at i løpet av disse dagene her sånn, har jeg blitt hekte på tur. Haha, selv om jeg liker å trene er jeg egentlig ikke så veldig tur menneske. Men det har jeg vært nå, altså:)

I går var vi i mine øyne på en utfordrende tur her oppe i fjella oppe på Blefjell. Jeg synes det var både morsomt og skummelt å teste egne grenser. Men jeg klarte meg bra, for å si det sånn. Det er jo et eventyr oppe i den norske fjellheimen. Og Tyra storkoser seg i marka sammen med oss, skjønne bisken!

Jeg synes det er utfordrende å hoppe over bekken. Jøye meg! Haha, jeg klarte meg bra! Litt skummelt da, hehe:)

Så godt det smaker med god niste i fjellet! Nydelig med sunn turmat på fjelltur da:)

Dagen i dag skal vi bruke til rydding, og Petter er allerede i gang med å kløve ved til vinterkulda. Men i kveld drar vi hjem til Skien. Jobben kaller! Gleder meg faktisk til ekstravakta på søndag kveld. Jeg jobber jo med verdens skjønneste barn, og har noen herlige kolleger:)

HA EN VIDUNDELIG LØRDAG

FRA TONE. #blogg #tur #fjellet #lørdag

6 kommentarer

elisebr

05.08.2017 kl.15:08

Så koselig og så søte bilder! :) Ønsker deg og dine en fin helg :)

Tone Brynjulfsen Tuvnes

05.08.2017 kl.16:27

elisebr: Tusen takk:)

Helene

05.08.2017 kl.20:02

Så koselig, da =) Jeg er jo skikkelig tur-menneske, og syns det er såååå flott når folk finner veien ut i vår vakre natur =) Ha en fortsatt trivelig lørdag, da =D

Tone Brynjulfsen Tuvnes

05.08.2017 kl.22:07

Helene: Tusen takk! Herlig å høre at du liker deg på tur:) Ha en skjønn kveld:)

Margrethe

06.08.2017 kl.11:10

Så flott at du er hekta på tur... akkurat som meg.... <3

Tone Brynjulfsen Tuvnes

07.08.2017 kl.11:20

Margrethe: Hehe! Det kan du jamnen si, altså! Du er supergod på tur iallfall. Ha en flott dag og en skjønn uke, Margrethe:)

Skriv en ny kommentar

Tone Brynjulfsen Tuvnes

Tone Brynjulfsen Tuvnes

61, Skien

Jeg blogger fordi jeg vil utvikle mine ferdigheter. Rett og slett en øvelse for meg selv! Jeg elsker å bruke bilder og figurer. Fordi jeg mener dette beriker blogginnlegget mitt. Uansett, dette er en herlig hobby for meg, altså:) TONE (@tonebtuvnes) Instagram Profile

Kategorier

Arkiv