hits

FAKTISK LITT JÅLETE I DAG ALTSÅ

God ettermiddag til deg! Nå har hverdagen kommet og jeg tenker at det er helt riktig å være litt jålete og ta godt vare på seg selv, hehe:)

For noen dager siden valset jeg oppe i lyngen oppe på den vesle primitive fjell hytta vår. Og jeg må si jeg er overrasket over meg selv. Jeg liker det primitive og koselige. Jeg fortalte jo at jeg fikk skikkelig turdilla. Men ikke lenge av gangen, haha!! Hverdagen, jobben og treningen gjør susen da:)

Så etter en rask dusj i dag tidlig og to minutter foran speilet, var det på tide å være litt jålete. Dette høres kanskje litt rart ut for noen, men litt sminke er viktig for meg! Etterhvert som man blir eldre, går jo talgproduksjonen ned. Og mange mister både glød og farge i ansiktet. Så det jeg gjorde i dag var å smøre på en fuktighetsgivende og riktig foundation. Sensai er toppers altså. Etterpå la jeg på litt pudder. Fløyelsmykt finish og kvalitetspudder. Herlig! Det er ikke farlig med litt farge i ansiktet, derfor våget jeg en rødrosa rouge og en varm rød leppestift fra Chanel. En fin onsdag i heimen:)

Nå er jeg klar for en treningstime. Og jeg gleder meg så masse:)

HA EN GOD ETTERMIDDAG

FRA TONE #blogg #onsdag

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone Brynjulfsen Tuvnes

Tone Brynjulfsen Tuvnes

61, Skien

Jeg blogger fordi jeg vil utvikle mine ferdigheter. Rett og slett en øvelse for meg selv! Jeg elsker å bruke bilder og figurer. Fordi jeg mener dette beriker blogginnlegget mitt. Uansett, dette er en herlig hobby for meg, altså:) TONE (@tonebtuvnes) Instagram Profile️

Kategorier

Arkiv