hits

EN FLOTT TRENINGS SØNDAG OG NY UKE - HERLIG

Riktig god mandag til deg! Dette har vært den roligste formiddagen på leenge, haha:) Jeg skrev på blogginnlegget mitt lørdag morgen: akkurat i dag velsigner jeg denne fridagen. Men det varte ikke lenge, altså! Det ble ny runde med lekeplass moro, og to småtroll på overnatting. Jeg var alene i heimen, så dette måtte jeg fikse selv. Jøye meg!!! Men det gikk bra, ungene koste seg hos mormor! Jeg har fått beskjed av min "strenge" politiadvokat datter, ikke et GLIMT av mine barn på bloggen din mamma!! Den er grei, sier jeg da! Så sånn er det, jeg aksepterer:)

Så kom søndag ettermiddag. Jeg følte meg litt sliten, men jeg ville prioritere en treningsøkt. Så da fanget jeg min egen treningsbag og syklet avgårde til Elixia Porselensfabrikken. Ååå, det var skjønne og gode Kristine som hadde Step timen. Den var sånn middels hard og vanskelig for meg. Min datter var med også, så herlig liksom:)

Da jeg endelig tok kvelden koste jeg meg med Cottage Cheese og vannmelon. Og teen drakk jeg i favoritt koppen min, hehe:)

Nå er jeg snart klar for venninneklubb. Gleder meg som en unge til å på klubb til Mette i kveld:)

HA EN GOD MANDAG

FRA TONE. #blogg #trene #mandag

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone Brynjulfsen Tuvnes

Tone Brynjulfsen Tuvnes

61, Skien

Jeg blogger fordi jeg vil utvikle mine ferdigheter. Rett og slett en øvelse for meg selv! Jeg elsker å bruke bilder og figurer. Fordi jeg mener dette beriker blogginnlegget mitt. Uansett, dette er en herlig hobby for meg, altså:) TONE (@tonebtuvnes) Instagram Profile

Kategorier

Arkiv