TRENINGSDILLA

God kveld til deg! Jeg koser meg på høsten. Er et skikkelig høst menneske, for å si det sånn. I går kveld var jeg på trening igjen. Jeg føler det gir meg næring både fysisk og mentalt. Også er det så godt å kjenne på de gode endorfinene etterpå. Sette seg i sofakroken og roe ned sjela si. Kroppen kjennes så god etter en treningsøkt. Og ikke nok med det, alle de hyggelige menneskene jeg treffer på senteret da! Jøye meg!! Etter Step og Styrke timen unnet jeg meg en god og varm badstue. Ååå, det var en nytelse å kjenne den herlige varmen på kroppen sent i går kveld:) Jeg nøt det:)

I den senere tid har det vært mye fokus på de små barna i familien. Og som bestemor synes jeg det er en god investering i å kunne hjelpe. Så dagene mine har vært hektiske med litt lite søvn i perioder. Men i dag tidlig kjente jeg på uthvilthet. Så herlig, og så godt med kaffe på sengen:)

HA EN GOD KVELD

FRA TONE #august #onsdag #trene

4 kommentarer

Margrethe

23.08.2017 kl.21:12

Du elsker å trene - akkurat som jeg elsker å gå...... flott tenker jeg altså! :-)

Tone Brynjulfsen Tuvnes

23.08.2017 kl.23:40

Margrethe: Ja, så bra:) Du er jo ei skikkelig tur jente. Fantastisk:)

jmyklebust

23.08.2017 kl.21:15

Ei bestemor er gull verdt! Ønsker deg ein fin kveld :)

Tone Brynjulfsen Tuvnes

23.08.2017 kl.23:36

jmyklebust: Det er jammen sant:) Ha en skjønn natt:)

Skriv en ny kommentar

Tone Brynjulfsen Tuvnes

Tone Brynjulfsen Tuvnes

61, Skien

Jeg blogger fordi jeg vil utvikle mine ferdigheter. Rett og slett en øvelse for meg selv! Jeg elsker å bruke bilder og figurer. Fordi jeg mener dette beriker blogginnlegget mitt. Uansett, dette er en herlig hobby for meg, altså:) TONE (@tonebtuvnes) Instagram Profile❤️

Kategorier

Arkiv

hits