hits

BARNEBURSDAG MED MÅTE

Hei til deg på en så sen mandagskveld:)

Jeg sitter i sofaen og koser meg etter kveldens seinvakt. En te kopp smakte jammen så godt, altså. Og jeg har hatt en utrolig fin kveldsvakt. Herlig!

Denne helgen har gått unna som varmt hvetebrød, hehe! Jeg har vært mormor og farmor stort sett hele helgen. Jøye meg! Så i dag flatet jeg ut på morrakvisten og sov til langt ut på formiddagen.

Dagen i går var helt spesiell for meg. Mitt eldste barnebarn hadde bursdag. Hun ble 5 år. Skjønne jenta til farmor. Men barnebarna må man dele på, det er jammen mange om beinet.

Så dette ble en barnebursdag med måte, for å si det sånn. Foreldrene trenger ikke å tømme kontoen for at barna skal få en fin bursdagsfeiring.

Den voksne "guttungen min" er utrolig kreativ i matvegen, så han laget en vidunderlig gryterett. Og min svigerdatter har baking som hobby, så kaka smakte himmelsk:)

Og Biske Tyra var med på moroa, koste seg masse:)

HA DET GODT

FRA TONE. #blogg #bursdag #høst

2 kommentarer

Tom Kristoffersen

26.09.2017 kl.05:41

Det må være kjempeflott :) Høres ut som en flott helg!

Tone Brynjulfsen Tuvnes

26.09.2017 kl.09:23

Tom Kristoffersen: Åå, ja:) Tusen takk! Ha en skjønn dag:)

Skriv en ny kommentar

Tone Brynjulfsen Tuvnes

Tone Brynjulfsen Tuvnes

61, Skien

Jeg blogger fordi jeg vil utvikle mine ferdigheter. Rett og slett en øvelse for meg selv! Jeg elsker å bruke bilder og figurer. Fordi jeg mener dette beriker blogginnlegget mitt. Uansett, dette er en herlig hobby for meg, altså:) TONE (@tonebtuvnes) Instagram Profile

Kategorier

Arkiv