hits

GOD OKTOBER SØNDAG

God søndag til deg:)

Det regner på Øen i dag. Så koselig synes jeg, for vi kan jo ha det fint uansett! Akkurat nå sitter jeg på sofaen sammen med Tyra. Vi koser oss begge to. Jeg drikker kaffe, spiser litt sjokolade og har hekletøyet i fanget. Nå lager jeg dukketøy til en liten baby dukke. Småjentene leker med dukken til bestemor. Så da tenkte jeg å hekle forskjellige plagg, slik at de kan kle av og på, hehe:)

Jeg kom ut på Øen i går, Petter hentet meg i båthavna i Langesund. Det var så fint den siste dagen i September. Den hvite skjønne prestekragen blomstret fortsatt der den stod bote i strandkanten. Og nyperosene var så utrolig vakre, synes jeg:) Tyra hadde også en flott dag ute i Langesundsfjorden og på hytta på den siste dagen i September. Hun nyter naturen og den gode friske sjøluften, herlig:)

HA EN VAKKER SØNDAG

FRA TONE. #blogg #høst #september #oktober

4 kommentarer

julietalivstil

01.10.2017 kl.13:59

fine bilder

Tone Brynjulfsen Tuvnes

01.10.2017 kl.20:14

Tusen takk:)

Margrethe

01.10.2017 kl.19:25

Helt herlige høstbilder! :-)

Tone Brynjulfsen Tuvnes

01.10.2017 kl.20:13

Margrethe: Tusen takk:)

Skriv en ny kommentar

Tone Brynjulfsen Tuvnes

Tone Brynjulfsen Tuvnes

61, Skien

Jeg blogger fordi jeg vil utvikle mine ferdigheter. Rett og slett en øvelse for meg selv! Jeg elsker å bruke bilder og figurer. Fordi jeg mener dette beriker blogginnlegget mitt. Uansett, dette er en herlig hobby for meg, altså:) TONE (@tonebtuvnes) Instagram Profile

Kategorier

Arkiv