GOD TRENINGS MANDAG

Herlig kveld til deg! Jeg har hatt en god fridag, og har vært hjemme i min skjønne heim, helt til klokka 5 i ettermiddag. Men da braket det løs, altså:) Og i dag leste jeg et gammelt sitat på nettet: Kosthold, kropp og fysisk aktivitet. Kosthold, trening og sport. Hehe, sier jeg da! Jeg har selv aldri hatt problemer med å være fysisk aktiv. Jeg spiser den maten jeg er komfortabel med, men er selvfølgelig forsiktig med dette sukker dopet. Hehe:)

Trening gjør meg glad, så i kveld dro jeg på en flott spinningtime oppe i Skien min by. En utrolig inspirerende instruktør med nisselua godt plantet på hode, hehe:)

Etter en nydelig dusj med en fortjent skjønn badstue, laget jeg meg sunnhets middagen. Laks med woka rot grønnsaker og salat med rømmedressing. Et designa jule glass med iskald farris smakte så utrolig godt til den maten:)

HA EN GOD KVELD

FRA TONE. #blogg #trene #mat #farris

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone Brynjulfsen Tuvnes

Tone Brynjulfsen Tuvnes

61, Skien

Jeg blogger fordi jeg vil utvikle mine ferdigheter. Rett og slett en øvelse for meg selv! Jeg elsker å bruke bilder og figurer. Fordi jeg mener dette beriker blogginnlegget mitt. Uansett, dette er en herlig hobby for meg, altså:) TONE (@tonebtuvnes) Instagram Profile❤️

Kategorier

Arkiv

hits