hits

PRIVAT MEDISIN

God ettermiddag til deg!! Jeg har vært på Fysikalsk medisin i Porsgrunn i dag og fått meg en skikkelig herlig "julepresang" Haha, sier jeg da! En kortisonsprøyte i venstre fot gjorde susen i dag altså!

Så bra at det lar seg gjøre å bestille time på slike privatklinikker. Man slipper henvisning også får man liksom svar på dagen. Telemark Fysikalske Medisin er jo en privat helsetjeneste, og jeg må si jeg ble imponert over lokalene. Og for en fantastisk imøtekommende lege, jippi:)

HA EN GOD TIRSDAGSKVELD

FRA TONE. #blogg #november #tirsdag #medisin

2 kommentarer

Jeg synes det er kjempebra det finnes privatklinikker,. Selv går jeg til en dyktig ortoped på Aleris Rosenborgklinikken, og han kan reumatisme og betennelser i ledd. Valgte selv å bli overført dit. På ortopedisk avdeling ved Sykehuset i Trondheim er det lang ventetid. Ble operert i håndleddet på fredag som var ved Aleris, og hadde jeg ventet på time på St, Olavs hospital måtte jeg ha ventet i ett år. Nå ventet jeg 8 uker fra jeg var på kontroll til operasjonen.

God bedring med foten <3 Håper du blir bra!

Ønsker deg en kjempefin tirsdagsettermiddag :)

Purr, purr, fra Toril og kattene

Tone Brynjulfsen Tuvnes

21.11.2017 kl.22:51

Toril sin hverdag med musikken: Jeg blir så glad når jeg leser dette, Toril:) Nasse lykke til:)

Skriv en ny kommentar

Tone Brynjulfsen Tuvnes

Tone Brynjulfsen Tuvnes

61, Skien

Jeg blogger fordi jeg vil utvikle mine ferdigheter. Rett og slett en øvelse for meg selv! Jeg elsker å bruke bilder og figurer. Fordi jeg mener dette beriker blogginnlegget mitt. Uansett, dette er en herlig hobby for meg, altså:) TONE (@tonebtuvnes) Instagram Profile❤️

Kategorier

Arkiv