FAKTISK LITT JÅLETE I DAG ALTSÅ

God ettermiddag til deg! Nå har hverdagen kommet og jeg tenker at det er helt riktig å være litt jålete og ta godt vare på seg selv, hehe:)

For noen dager siden valset jeg oppe i lyngen oppe på den vesle primitive fjell hytta vår. Og jeg må si jeg er overrasket over meg selv. Jeg liker det primitive og koselige. Jeg fortalte jo at jeg fikk skikkelig turdilla. Men ikke lenge av gangen, haha!! Hverdagen, jobben og treningen gjør susen da:)

Så etter en rask dusj i dag tidlig og to minutter foran speilet, var det på tide å være litt jålete. Dette høres kanskje litt rart ut for noen, men litt sminke er viktig for meg! Etterhvert som man blir eldre, går jo talgproduksjonen ned. Og mange mister både glød og farge i ansiktet. Så det jeg gjorde i dag var å smøre på en fuktighetsgivende og riktig foundation. Sensai er toppers altså. Etterpå la jeg på litt pudder. Fløyelsmykt finish og kvalitetspudder. Herlig! Det er ikke farlig med litt farge i ansiktet, derfor våget jeg en rødrosa rouge og en varm rød leppestift fra Chanel. En fin onsdag i heimen:)

Nå er jeg klar for en treningstime. Og jeg gleder meg så masse:)

HA EN GOD ETTERMIDDAG

FRA TONE #blogg #onsdag

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg