FERDIG MED JOBBEHELGA MI

God søndagskveld, kjære deg! Håper du har hatt en fin helg der du har vært. Solen har skint her på Østlandet, så dette har vært noen vakre dager. Jeg har hatt jobbehelg. Åh, jeg rett og slett nyter disse helgene, hehe:) Jeg koser meg på jobben min. Har det morsomt sammen med disse nyutdannede unge jentene. Jeg ler meg ihjel i pausene, noen ganger ialfall:) Det er morsomt å høre litt fra privatlivet deres, brylluper og sånt. Jøye meg for noen prinsesse brylluper de har. Men vi jobber utrolig seriøst sammen når vi jobber, altså:)

Bamble kommune har noen utrolig skjønne friområder. Og i går ettermiddag var vi ute i frilufta med jobben. Vi koste oss masse ved en sandstrand og noen lekre svaberg. Helt herlig:)

Da jeg var ferdig med tidligvakta i dag, kjørte jeg tilbake til disse skjønne friområdene. Jeg spaserte fra parkeringsplassen og over en nydelig gressplen, ned mot vannet og bort til havet. Fant frem selfiestanga og fotograferte, haha:) Uansett selfie eller ikke, vakkert var det:)

Da jeg kom hjem til Skien dro jeg nesten rett på trening oppe på Elixia Klosterøya. Dette var en styrketime med løse vekter. Å fy flate!!!! Jeg har blitt så svak i armene og skuldrene mine. Dette må jeg gjøre noe med, for å si det sånn! Etter timen tok jeg meg en god og varm dusj, og så en deilig badstue.

Nå sitter jeg i sofakroken med den etterlengtede te- koppen og nyter resten av søndagskvelden:)

HA EN SKJØNN SØNDAG KVELD

FRA TONE. #blogg #helg #august

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg