DERFOR GIR TRENING ØKT VELVÆRE

God onsdag kveld kjære deg! Vi vet jo alle i 2016 at trening gir økt velvære. Men det må ikke bli for mye! Nå snakker jeg om oss vanlige, vi som ikke er idretsutøvere. For da handler det om noe annet:) Jeg begynte å trene da jeg var ganske ung. Det begynte med håndball. Men jeg var for beskjeden til å yte noe der, hehe. Så i slutten av 20 årene begynte jeg med løping. Jeg løp masse, og var med på mange løp. Det ble noen halvmaraton og mange 10 kilometers løp. Det var så moro. Det å prestere, og jeg likte "lykkefølelsen" aller best! Jeg løp Oslo helmaraton, altså! Kom meg så vidt gjennom. Da var jeg ung, og hadde masse energi. Jeg likte de gode endorfinene og den skjønne lykkefølelsen, etterpå! Men når alt dette er sagt, var jeg med på en super duper time med vetdens beste instruktør på Elixia Porsgrunn i kveld. Etterpå nøt jeg kvelden i heimen med et deilig badekarbad og litt farris. Jeg hadde kjøpt meg ny Venus & Olay høvel. Og denne høvelen er favotitten min. Den barberer så bra!

HA EN SKJØNN KVELD

FRA TONE #blogg #trene #onsdag

GRAND MOTHER WITH BABY

 

 

Hallo det er tirsdag kveld! Jeg har hatt en så skjønn dag sammen med den minste jenta i bestemorflokken min, hehe:) Jeg setter utrolig pris på at jeg får passe vesla på snart 10 måneder her hjemme i min egen heim. Det er overveldende, så klart! Jeg har hatt en fantastisk kveld sammen med den lille gulljenta:) Nå slapper jeg av i soffakroken mens go’jenta sover søtt i sengen sin. Gleder meg til morgenstellet:)

 

HA EN GOD KVELD KJÆRE DEG

 

FRA TONE #blogg #august #baby

HVORFOR IKKE KOSE SEG MED TRENINGSHJULET

Hei til deg! Det er mandag, og jeg har flatet ut på soffaen med et strikketøy. Så koselig å sitte her på en mandagskveld etter noen nattvakter. Jeg koser meg:) Men man får ingen ting gratis når det gjelder egen helse og velværet. Så i kveld har jeg vært på trening. Først tok jeg litt egentrening med Treningshjulet. Og dette er effektiv trening for mage og rygg, armer og skuldre. Det gir til og med balanse og koordinasjon. Man får kjøpt disse hjulene nesten over alt. Jeg legger meg på en matte på gulvet på knærne og ruller meg fremover med treningshjulet. Etter hjultreningen dro jeg på Elixia på en gruppetime. Jeg storkoste neg der sammen med mange treningsglade jenter, Jippi for de skjønne endorfinene etterpå.

HA EN GOD MANDAG

FRA TONE #blogg #mandag #trene

Nå selger de endelig litt hår produkter på Sats Elixia i Porsgrunn. Det setter jeg så stor pris på. Jeg har så mange ganger glemt både strikk og spenner før en treningstime. Bra!!

#elixia #elixiaporsgrunn #hårprodukter

HVORFOR IKKE SY LITT OGSÅ

 

 

Hallo til deg og til søndag kveld! Tusen takk for koselige kommentarer noen av dere sender meg. Det setter jeg stor pris på. Jeg har sagt tidligere at jeg blogger for moro skyld. Det å være litt i tiden, dumme seg ut og slikt! Men mest det å lære, og å holde seg oppdatert. Sånn føler jeg det. Jeg koser meg med en slik hobby, det er det aller viktigste for meg, for å si det sånn. Grunnen til at jeg begynte å blogge var at jeg synes det var så herlig å legge ut bilder på instagram. Fikk tilbakemeldinger fra skjønne jenter fra Japan Kina og Sovjetunionen . En god følelse! Jeg kjente kun en blogger: Livs Lyst: Liv Sandvik Jakobsen! En fantastisk god blogger. Men hun er interiør- journalist, og profesjonell! Jeg var glad i å sy, så jeg opprettet bloggen: LAPPELURA. Sånn begynte min historie. Men det var så mye annet jeg hadde lyst til å blogge om, så jeg forandret litt på kategoriene. Jeg storkoser meg med bloggingen, hehe:) Og i kveld koste jeg meg med litt redesign med den herlige symaskinen min. Egen symaskin og god tråd gjør susen. Jeg skal redesigne et skjørt som ikke passer helt til meg, for å si det sånn. Og jeg påstår at dette med søm og slik er en uformell, positiv og kreativ arena omkring søm og design. Gleder meg til å se resultatet på det redesignede skjørtet.

 

HA EN VIDUNDELIG SØNDAG

 

FRA TONE. #blogg #søndag #redesign

SUNDAY BREAKFAST

 

 

Hallo det er søndag! Hvordan har din natt vært? Hehe! Jeg har hatt nattvaktshelg og er så glad for at jeg snart kan legge meg i sengen min. Så nå har jeg akkurat kost meg med en liten porsjon havremelsgrøt. Åh, så skjønn på smak! Havregrøt om morgenen etter en nattvakt er så fantastisk deilig. Jeg er alltid sulten etter en travel natt. Så dette er midt i blinken, altså:) Det er noen ganger jeg har vanskelig med å få sove etter nattens arbeid. Og det kan være både slitsomt og helsefarlig. Heldigvis finnes det mange teknikker som kan bidra til bedre innsovning, nemlig: HAVREGRØT:)

 

HA EN FLOTT SØNDAG

 

FRA TONE. #blogg #helse #nattvakt #frokost #grøt

SLIK BLIR BOBLEVANNET

God siste lørdagskveld i august! Litt rart å tenke på, men årstidene slipper vi altså ikke unna. Håper du har hatt en flott dag i solen og kost deg i det flotte sommerværet. Jeg har vært hjemme i hagen stort sett i hele dag. Alenetid funker greit når man har jobbehelg. Da blir det jobbing og soving, for å si det rett ut! Så i dag har jeg testet ut den nye Aquita kullsyremaskinen. Den har faktisk stått hjemme på benken en liten stund fordi jeg synes det var litt plundrete og få flasken på plass, og selv om det ikke er noe problem når man har gjort det noen ganger, må jeg allikevel fikle litt og gjøre det om og om igjen for å forsikre meg om at den sitter riktig. Kullsyren fylles ved å trykke ned en bryter foran på maskinen. Det som er artig er at man selv kan regulere hvor mange bobler man vil ha ved å skyve den ned en- to- eller tre ganger. Nam nam: for et herlig boblevann:)

HA EN SKJØNN LØRDAGSKVELD

FRA TONE. #blogg #boblevann #lørdag #august

HVORFOR IKKE BLAZER OG OLA

 

God fredag til deg!

 

I det store og det hele er det jammen ikke mye forskjell på en dressjakke og en blazer. Og i dag tok

jeg på meg den skjønne blazeren jeg kjøpte på salg. Det er en røffere blazer synes jeg fordi det er et stretcstoff. Og den er utrolig herlig å ha på seg. Faktisk så er det mye mystikk som er forbundet

med blazere. De er så elegante! Og jeg føler meg så vel i en slik jakke. Dressjakken kan brukes til jeans, skjørt, kjole, dressbukser og sikkert enda mere. Det er faktisk bare å bruke fantasien synes jeg, altså:)

 

HA EN GOD KVELD

 

FRA TONE

 

#blogg #mote #blazer

SEE MY DRESS

Hallo til deg i dag:)

Jeg synes ikke det er noe vanskelig å handle på salg. Det er jo salg overalt i disse dager. Og jeg synes det er helt ålreit å kjøpe klær på tilbud. Men det lønner seg å å være fornuftig oppi dette, og ikke bare handle for å handle. Det kan bli ekstra dyrt. Men selvfølgelig kan man gjøre et kupp på salg. Og det gjorde jeg, altså. Tre plagg for 500 kroner. Og da holdt jeg meg til basisvarer som er nøytrale i fargene og som jeg vet jeg får brukt. Jeg liker enkel klassisk stil med nøytralt snitt. Så denne gangen tenkte jeg på neste sesong. Jeg fant frem en koselig kjole som hadde kostet 900 kroner. Etterpå så jeg en sort røff dressjakke til 900 kroner. Og til slutt en perfekt olabukse, som hadde mistet prislappen. Buksa satt som et skudd, for å si det sånn. Er det noe rart jeg ble fornøyd! Alt dette for 500 kroner. Kjolen satt godt på kroppen og nå gleder jeg meg til å dra på venninneklubb:)

HA DET GODT

FRA TONE

#blogg #kjole #salg

ER BADESESONGEN OVER?

Hei til deg denne onsfag ettermiddagen:)

Jeg sitter akkurat å koser meg med en kaffekopp og et knekkebrød. Om en times tid dra jeg på trening. På onsdagsøkten. Så nå har jeg litt tid til å ble gjennom noen bilder fra helgen som var ute på øen. Og jeg tenker: er badesesongen over?? Neida, badesesongen er ikke over. Det har faktisk meldt flott vær til fredag. Så det er bare å nyte, for å si det sånn. Forrige fredag satt jeg her oppe på utsiktplassen min. Her er det godt å være:)Tene litt og gruble og slikt! Det var overskyet og grått over bukta. Men bade gjorde jeg litt senere på kvelden. Så ta deg et vad til helgen, om du kan:)

HA EN FIN ETTERMIDDAG

FRA TONE

#blogg #onsdag #øen #badesesong

Dette huset er jeg så glad i! Det ligger borte på jordet der ute på øen rett ved en koselig badeplass. Huset er utrolig gammelt.

#huset #gammelt #interiør

TIRSDAGSØKTEN

Hei til deg !

Håper du har hatt en fin dag og kost deg masse i den flotte august solen.

Jeg er i full gang med jobbing og trening igjen etter noen ferieuker og en operert fot.

Det går bra med foten min. Den er fortsatt noe stiv i stortåen. Men sånn er det. Jeg dro på en flott treningstime i dag. Men før det, så trente jeg litt styrke ute på plenen. Så kjekt! Etterpå syklet jeg til treningssenteret for å være med på en Cardio Puls time. Dette var en time med veldig enkle trinn, energisk musikk og en kjempeengasjert instruktør. Så i dag var jeg på en vellykket treningsøkt:)

HA EN FLOTT TIRSDAGSKVELD

FRA TONE

#blogg #trene #august

Jeg er så stolt av den rosa treningsbægen min:)

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow