ALLTID KOSELIG MED TEGNESAKER

Hei og god kveld! I dag var det virkelig godt å sove etter nattvakten. Og sove godt er jo noe alle vi mennesker ønsker. Så da jeg hadde roet meg ned med utallige kaffekrus spaserte jeg over til byen. Jeg synes det er så vakkert i september måned. Så friskt og så godt. I morgen får vi besøk av eldstemann på snart 32. Han er gift og har to små jenter. Og den eldste jenta har vært 4 år, som de feiret der inne i Bærum. Men vesla hadde veldig lyst til å ha bursdag i Porsgrunn også. Så da blir det pølsefest på lørdag. Jentungen elsker å tegne, og derfor kjøpte jeg litt forskjellige tegnesaker som jeg puttet opp i en liten koffert. Enda en koselig dag på byen:)

HA EN FIN NATT

FRA TONE. #blogg #tegne #høst #barnebarn

HVORDAN JOBBE NATTVAKT UTEN Å BLI STUPTRØTT

God morgen til deg på den siste torsdagen i september! I dag er jeg stuptrøtt etter nattens arbeid. Jeg har akkurat tatt meg et badekar bad. Måtte liksom ta meg et bad, herlig:) Så i dag kjennes det ut som jeg har skikkelig hjertebank! Det å kjenne på egne pulsslag kan i seg selv være vanskelig. Men jeg regner med at det er et normalt fenomen etter mange år som nattarbeider. Uansett, føltes det ekstra godt med et varmt bad. Det handler jo om å ta vare på seg selv. Så nå har jeg drukket litt varm sjokolade og er klar for sengen. Gleder meg! Vi snakkes:)

HA EN FLOTT TORSDAG OG NYT DEN

FRA TONE. #blogg #torsdag #høst #nattvakt #sjokolade

HVA ER DET KVINNEN HAR SOM MENN MANGLER?

God kveld! Og god onsdag til deg! Jeg går ofte på kafé besøk og liker å kunne nyte avslappende tid sammen med gode venninner. Dette er ikke noe manne greie (tror jeg da). Og i dag traff jeg min søster og en felles venninne på et av det koseligste utestedet i Porsgrunn. Her er jeg veldig ofte og her nyter jeg tiden enten alene eller sammen med forskjellige venninner. Aldri menn, hehe:) Og for meg forbinder jeg ikke slike kafe'besøk med en utskeielse. I dag kjøpte vi Cæsar salat med verdens skjønneste brødskive og vann på karaffel. Jeg tror at jenter eller damer har mer å prate om på sånne deilige steder- nyte:) Så i dag gikk skravla mens vi unnet oss denne salaten. Og vi satt lenge og koste oss. Og jeg tenker at i dag fikk vi i oss masse næringsstoffer for 175 kroner. Vi bad selvfølgelig om isvann. Så vi fikk servert deilig isvann. Sunt og godt og perfekt til mat:)

HA EN VIDUNDELIG SENKVELD

FRA TONE. #blogg #tirsdag #porsgrunn #byen #september #kafe

EN VARM OKERGUL OG RØDROSA STEMNING SYNES JEG ALTSÅ

 

Hallo til deg, det er høst! Det er tirsdag og høst stemningen har satt en varm ramme rundt blomstene på denne årstiden. Så flott! Det er så inspirerende å være ute i naturen. Så i dag “sviktet” jeg treningssenteret, for å si det sånn. Min skjønne trenings venninne er på en herlig ferie, så da uteble jeg altså, hehe Kjersti:) Kos deg på ferie! Men når det er sagt, småsprang jeg en runde rundt byløypa i Porsgrunn. Følte meg faktisk som en råtass, “gamle” dama liksom, hehe:) Men for en skjønn treningsøkt. Porsgrunn lå liksom litt mørklagt. Det er jo høst, så inspirerende! Herlig å småløpe langs elven, gleder meg faktisk til neste gang:)

 

HA EN GOD KVELD DERE

 

FRA TONE. #blogg #høst #porsgrunn #trene

EN ANNERLEDES MANDAGS ØKT

Hallo mandag og god kveld til deg! Jeg har fortalt tidligere at jeg går på en fast treningstime hver mandag klokke 19.00. Men i dag altså, snudde jeg i døren fordi det var en vikar og en helt annen instruktør. Vi er dessverre vanemennesker. Og jeg vil påstå at vi alle er mer eller mindre"slave" av våre egne vaner. Dette er så merkelig. Så jeg snudde i døren. Syklet hjem, for så å ta en hjemmetrening. Jeg har en matte på loftstuen noen vekter og et fitnesshjul.. Og i kveld satte jeg i gang med en effektiv hjemmetrening. Fitnesshjulet mitt er så supert og så effektivt for mage rygg armer og skuldrene. En fin mandagsøkt i egen stue:)

HA EN GOD KVELD

FRA TONE. #blogg #mandag #september #trene #fitness

UT PÅ TUR

Heisann til deg i dag! Akkurat nå sitter jeg inne på den koselige fjellhytta vår. Jeg er faktisk litt støl i kroppen etter en lang tur i fjellheimen. Det var i går vi gikk opp i fjellet for å finne Sigridsbu. Denne Sigridsbu skulle ligge høyt og fritt sør for Bletoppen helt sør for Blefjell. Vi gikk og gikk, men fant aldri den ubetjente fjellhytta. Men uansett, vi hadde en fin tur med storslagent utsyn i alle himmelretninger:)

HA EN GOD SØNDAG

FRA TONE #blogg #søndag #september #fjellet #hyttekos

PLUKK & MIKS

God senkveld til deg! Smågodt er blikkfang i butikkene. Og jeg leste at en gutt hadde blitt syk av å spise 3 kilo med smågodt fra Rema 1000. For noen måneder siden dumpet lavpriskjeden prisen på smågodt til 2,90 per hekto. Da jeg handlet matvarer på Rema 1000 i dag var prisen 13.90 per hekto. Og det bugnet av dette fargerike klisset. Jeg ble faktisk litt kvalm, selv om jeg vet barna liker det. Og sikkert mange gamlinger også, hehe:) Det blir jo sagt at det ikke finnes usunn mat, bare usunne mengder. Og det er jo sant det da, men jeg synes det er vondt å se små barn spiser på dette syntetiske klisset. Jeg går for ren melkesjokolade jeg altså:)

HA EN GOD NATT

FRA TONE. #blogg #torsdag #godteri

TRENING OG BADSTUE GIR MEG GLEDE

God onsdag til deg! Før jeg senket skuldrene og slappet av i sofakroken i går kveld, det var vist natt! Trente jeg sammen med en venninne på en gruppetime på treningssenteret. Jeg gledet meg så masse til å treffe Kjersti. Vi danset oss gjennom timen med stor glans. Etterpå var det styrketrening for hele kroppen. Kjersti og jeg og alle de andre trenings glade damene har oppdaget gleden ved å være fysisk aktive. Jeg vet mange er så lei av alt dette trenings maset. Men hjernen vår er programmert til å spare på kreftene. Så jeg vil iallfall ha den med på tanken om å være fysisk aktiv. For meg er den beste gevinsten det å føle på de gode endorfinene etterpå. Se på 90 åringen! Faren min som har vært fysisk aktiv i 90 år, hehe:) Det er gutten sin det! Har man gode vaner og er aktiv blir man faktisk i godt humør. Ikke nødvendig å lure seg selv, men være standhaftig. Og i går etter treningsøkten var vi skikkelig varme i kroppene våre, så vi tok en kjapp dusj og nesten datt inn i svettebadet – badstua eller sauna som noen kaller det! Og i badstua i går følte vi begge to et enormt velværet. Kroppene våre svettet masse fordi temperaturen og luftfuktigheten er så høy. Vi gikk litt ut i kald dusjen innimellom. Det var en nytelse å sitte sammen med god venninne og skravle masse i badstua mens ovnen " jobbet for oss" og gjorde oss varme. Og nå sitter jeg med en kaffe latte og gleder meg til å dra utover på jobben. Ut til barna! Verdens skjønneste unger:)

HA EN GOD ONSDAG

FRA TONE. #blogg #onsdag #trene #endorfiner #badstua #venninne

GOD NATT KJÆRE DEG

God natt til deg! Jøye meg klokka er så mange og jeg bare sitter her, liksom:) Men for meg er det helt ålreit. Dagen i dag har gått i ett, så jeg har ingen ting å utsette på det, for å si det sånn! Men etter at jeg hadde senket skuldrene og koste jeg meg i sofakroken tenkte jeg litt. Bare litt!! Her er det som regel godt å være. Men ikke når jeg er urolig i kroppen. Da bare flakser jeg rundt, og finner ikke roen. Men sånn har det ikke vært i dag. Jeg har kost meg med herlige minner fra 90 års feiringen. Og jeg tenker at søs og jeg er heldige som har en sånn pappa. Alltid tilstede:)

HA EN GOD NATT FRA TONE. #blogg #familie #natt #september

STRÅLENDE 90 ÅRS FEIRING

 

Hallo kjære deg! Slik har vi feiret bursdagen til 90 åringen:) Pappa’n vår. Og det er jo bare til å samle sammen, for å si det sånn. Gro og jeg og alle de andre er så utrolig glad i pappaen vår. Han har alltid vært til stede:) Så den offisielle feiringen på den riktige dagen nøt vi hjemme hos oss på Hovenga i Porsgrunn. En flott feiring med hjortestek med verdens beste tilbehør. Gratinerte poteter som smeltet i munnen. Og 90 åringen koste seg med dem som snack, hehe. Sausen smeltet må tungen. Massevis av herlige smaker. Desserten nøt vi tilslutt. Herlig hjemmelaget eplekake med både vaniljekrem og ekte krem. En koselig 90 års feiring! Tusen takk flotte pappa:)

 

HA EN GOD NATT

 

FRA TONE. #blogg #september #familie

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow