ELG PÅ MENYEN I KVELD

Hallo igjen her ute fra øen! I kveld har det vært elg snadder på menyen som jeg serverte med blant annet viltsausen, kantareller grønnsaker og poteter. Så elg indrefilet på menyen smakte så godt i kveld altså:) Det var så koselig å fyre opp i peisovnen. Ta frem strikketøyet og lene seg tilbake liksom. Jeg drikker farris. Massevis!! Jeg elsker den drikken, hehe! Men litt rødt i glasset smaker godt det også, hehe:)

HA EN VIDUNDELIG KVELD

FRA TONE #blogg #øen #høst #elg

HVORFOR IKKE LITT SALTVANNSLUKT I OKTOBER

 

Hei til deg på en mandags kveld:) Jeg er ute på hytta, ute i Langesundsfjorden. Så nydelig og så vakkert her ute i dag. Jeg koser meg, friskt og godt! Og fordelen med denne årstiden er at det fortsatt er mye mat i sjøen. Så i kveld nyter jeg mandagen med god høststemning inne på hytta her ute på øen:)

 

HA EN SKJØNN KVELD

FRA TONE #blogg #øen #sjøen #oktober #mandag

OKTOBER 2016

God lørdag ettermiddag til deg:) I store deler av landet skinner sola, altså! Så godt! Og i dag har jeg allerede vært på min daglige spasertur nede ved Porsgrunns elven. Den gode byen som jeg kjenner så godt, og er så glad i! Også i Porsgrunn er det flere koselige bygårder. Politikerene og byråkratene får ikke ta alt, heldigvis:)

Akkurat nå er jeg klar for å bake en liten kake til Ole. Ole kommer til meg i dag! Og den guttungen på 3 år og 4 måneder er faktisk min aller beste kompis for tiden, hehe:)

HA EN GOD LØRDAG HÅPER DU KAN NYTE DEN

FRA TONE #blogg #høst #lørdag

ALLE MULIGE BRILLER LIKSOM

God fredagskveld:) Kos deg! Nyt den! Jeg føler at jeg er en alt mulig dame liksom, eeh! Og det betyr at jeg ikke bryr meg om hverken mote eller sminke. Dette har jeg snakket om tidligere på bloggen. Men jeg nyter å føle velvære i egen kropp. Så jeg sier bare at jeg på en måte er alt mulig liksom:) Og i dag I dette flotte "røde" høstværet hentet jeg mine nye bestilte briller på Saastad syn i Porsgrunn. Det var noen kampanje dager i forrige uke. Derfor bestemte jeg meg for å kjøpe meg en ekte Ray-Ban brille. Brillene var så gode og ha på nesen. Så livet med briller er helt ålreit for meg altså:)

HA EN VAKKER KVELD

FRA TONE #blogg #helg #fredag #brille

UT OG SPISE I KVELD – GLEDER MEG

Hallo til deg, og god kveld torsdag! Håper du har hatt en fin høstdag i dag. Det unner jeg deg, som alltid:) Jeg har vært mye ute i høstluften i dag. Gikk meg en tur langs Porsgrunns elven. Så vakkert! Jeg tok noen bilder, og jeg gleder meg til å titte igjennom denne bildeserien. Men akkurat nå er jeg i endorfin rus fordi jeg skal ut på byen og spise middag sammen med to gode venninner. Jeg gleder meg så masse til å møte disse damen. Og jeg vedder på at det blir en skikkelig kosekveld:)Jeg leste akkurat et Venn – sitat: Gode venner er engler som løfter oss opp igjen når våre vinger har glemt hvordan det er å fly. Jeg tenker at det var et flott sitat, ellers er ikke jeg en sånn grublende filosof. Haha! Det er så mye sånt jeg ikke skjønner, for å si det sånn:)

HA EN GOD TORSDAGSKVELD

FRA TONE #høst #venninner #torsdag

HVORFOR IKKE FØLE SEG NUSSELIG

God natt til deg! Jeg prøver ikke å gjøre meg søt, men jeg gjør søte ting, hehe:) Det er veldig vanskelig å ikke bli overveldet av varme følelser når man har heklet en sånn kanin. Så i kveld heklet jeg en kose kanin. Og akkurat nå har jeg bestemt meg for at jeg vil hekle hele familien. Den Store Kjernefamilien i kanin versjon. Så herlig! Gleder meg, hehe:)

HA EN SKJØNN NATT OG EN FLOTT TORSDAG

FRA TONE #blogg #kanin #hekle #høst

MANDAGEN ER HER IGJEN

Hei på deg, og velkommen mandag! I dag har jeg hatt en koselig inne dag. Spist frukt, og drukket masse nype te. Så i dag har jeg virkelig kost meg. Trivelig å sitte sammen med symaskinen min. Den minste tulla på snart et år har flyttet inn på sitt eget værelse. Og da var det på tide at bestemora fant frem noen stoffrester. Jeg hadde en halvmeter med prinsesse stoff liggende. Da var det jo ikke i tvil om hva jeg skulle lage, hehe:) Jeg klippet ut to prinsesse hjerter som jeg sydde sammen. Jeg stappet inn lammeull. Norsk ull er jammen god kvalitet, synes jeg da! Jeg klippet noen stoff remser fra en gammel blonde kjole som jeg brukte til hjerte oppheng. Så faldet jeg inn disse remsene. De ble så pene og delikate:) Og faktisk så synes jeg det lille hjerte ble en koselig vindusdekorasjon til det skjønne barnerommet.

HA EN FIN FIN MANDAG

FRA TONE #blogg #mandag #høst #hjerte #søm #forming

HVORFOR BLIR ALT KAOS

 

God kveld til deg, eller god natt! Etter en  skjønn kveld i heimen, skulle jeg bare forandre litt på forsidebildet mitt. Og det som skjedde var liksom alt kaos. Bildene på veggen min går liksom inn i hverandres. Jeg blir så frustrert. Men nå er det natt, så jeg skal jobbe med problemet i morgen. Håper jeg får det til altså:)

 

GOD NATT

 

FRA TONE #blogg #frustrert

KOSELIG MED BURSDAGSFEIRING

God søndag til deg! Tenk at det snart er slutt på oktober måned. Og nå synes jeg de vakre høst bladene forsvinner mer og mer. Sånn er det faktisk! I dag har vi feiret 29 års dag. Og jeg synes ikke det er lenge siden den jenta ble født. Det er jammen jenta si det! Hun har alltid vært målbevisst og sterk. Fikk aldri noe "gratis" ! Jobbet masse med skolearbeidet. Jobber nå innen påtalemyndigheten som Politiadvokat. Jeg er så stolt av den 29 åringen. Det er vel lov det! Så i dag feiret hun bursdagen sin. Og bursdag og fest er moro vet du, hehe:) Vi koste seg med hjemmelaget pizza og en skjønn eplepai til dessert. Det var herlig å komme til dekket bord i dag altså. Barnas oldemor hadde strikket noen skjønne tøfler til 29 åringen, nydelig. Vi nøt bursdagen sammen på denne flotte søndagen i oktober.

HA EN GOD SØNDAG KVELD

FRA TONE #blogg #søndag #bursdag #oktober

SLIK BLE MIN LØRDAG

God lørdagskveld til deg! Håper du har hatt en fin lørdag, så langt. Det har jeg, fordi i dag sa jeg ja til å sitte barnevakt. Og foreldrene ble bare så sjeleglade for at de hadde noen som ville passe barna deres mens de tok seg en bedre middag ute på byen. Åå, så koselig det er å være bestemor:) Nå sover begge skjønningene i hver sin seng. Så nå sitter jeg i sofaen og ser på TV 2 – Skal Vi Danse. Helt greit det synes jeg. Men det jeg nyter mest akkurat nå, er den vakre blomstrende høst oppsatsen som stod midt på bordet. For noen herlige gule og orange roser. Fantastiske høstfarger:)

HA EN SKJØNN KVELD

FRA TONE #blogg #bestemor #lørdag #oktober

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow