KOSELIG TID NÅ SYNES JEG

Hallo til deg på en så vakker søndag! Håper du har hatt en god helg:) Akkurat nå har jeg tent på det første lyset. Så koselig, synes jeg:) Man tenner jo vanligvis det første på den første søndagen i advent. Jeg synes det er helt ålreit å holde på tradisjoner. Men nå går turen fra den vesle fjellhytta og til Bærum. "Guttungen" er blitt 32 år, så da skal vi feire bursdag. Jeg gleder meg! Også skal det bli godt å klemme på de to småjentene mine:)

HA EN GOD DAG

FRA TONE #blogg #advent

FØRSTE NOVEMBER SKITUR PÅ IHVERTFALL 50 ÅR

God lørdagskveld kjære deg! Det nærmer seg vinter og i dag var jeg på ski, haha:) Jeg har ikke hatt ski på beina på såå mange år. Men i dag var vi på skitur i fjellet, og jeg lo meg nesten ihjel. Så moro! Jeg hadde noen gamle ski som jeg kanskje synes var helt ålreit. Men etter at vi fikk oss en liten hytte hytte oppe på Blefjell, så sa de voksne ungene: kjøp deg nye ski mor!!! Så det gjorde jeg altså. Og i dag har jeg løpt rundt med "pels under beine, på ski! Hehe:) Uansett, skia funket 🙂

HA EN GOD LØRDAG

FRA TONE #blogg #november #ski #lørdag fjellet

HELT GREIT MED EN FJELL HELG I NOVEMBER

God fredag! Nedbøren kom ikke som snø eller regn i dag her oppe på Blefjell. Så det er bare å kose seg, for å si det sånn! Vi kjørte til fjells i ettermiddag, og vi rakk akkurat solnedgangen. Så flott og så vakkert! Da hytta endelig ble varm var det jammen godt med en liten matbit. Og brødskive med mår pølse, pepper ost og skinke sto på menyen. Det smakte så godt, altså:)

HA EN GOD KVELD

FRA TONE #blogg #helg #fjellet #november #fredag

SISTE VENNINNEKLUBB FØR DET NYE ÅRET

God ettermiddag til deg:) Regner med at du har hatt en fin fredag så langt. Kos deg i kveld og nyt dagen. I går var jeg på venninneklubb hos Mette oppe på et litt landelig sted i Porsgrunn. Mette er verdens flinkeste vertinne. Så vi koste oss alle sammen! Kalkunen hadde ligget i sukker og saltlake med krydder over natten. Steketiden husker jeg ikke, men den var så mør og god. Til dessert hadde hun baket en vidunderlig kake. Vi koste oss alle sammen hos Vertinnens søteste interiørhjem, hehe:) Akkurat nå er jeg på vei opp til den lille fjellhytta vår. Gleder meg:)

HA DET GODT

FRA TONE #blogg #november #venninner

TRODDE JEG SKULLE PÅ ET KAFFEBESØK JEG ALTSÅ

Hei skjønne deg:) Håper du har hatt en god dag. Her på Østlandet har novemberdagen vært strålende. Herlig! I dag hadde jeg en avtale med to gode venninner. Vi skulle ta en lunch og en kaffekopp på et koselig sted i Porsgrunn. På Elvebredden, rett ved den skjønne Porsgrunns elven. Jeg gledet meg så altså! Men jeg satt og jeg satt, ingen kom! Og da jeg sjekket i avtaleboka mi, så jeg at jeg hadde tatt feil dato. Så da var det bare å komme seg ut i det flotte høstværet, hehe. Vi skulle nemlig treffes onsdag om en uke. Er det mulig! Sånn er det altså:)

HA EN GOD KVELD

FRA TONE #blogg #november #kafe #onsdag

DET ER LOV Å TRENE FORDI MAN VIL HA DET GØY

God tirsdag, og fin kveld til deg! Ja, det er lov å trene hvis man bare trener" for gøy" Og nå har jeg kommet til et punkt i livet mitt som sier dette. Så nå trener jeg fordi det er gøy, og fordi det har blitt min livsstil. Men som jeg fortalte i et tidligere innlegg, jeg er helsemessig opptatt av armene mine. Jeg vil klare meg mest mulig selv viss jeg blir en gammel dame. Jeg vil selvfølgelig kunne gre håret mitt og kle på meg klærne. Derfor er det viktig med armer. Og i dag hadde jeg det moro på treninga sammen med min skjønne venninne. Instruktøren som hadde timen gjorde en fin fin jobb. Hun er utrolig dyktig:) Disse jentene er flinke! Men det som var unikt for meg i dag var badstukosen. Kjersti og jeg koste oss så masse i den badstua. Vi prater om alt mulig, og faktisk så "løste vi et verdensproblem" hehe:)

HA DET GODT KJÆRE DEG

FRA TONE #blogg #november #tirsdag #venninne #trene

JEG VURDERTE MORGENBAD – MEN STOD OVER

God søndag kjære deg! Håper din helg har vært god og at du har hatt det fint:) Jeg trenger masse søvn for tiden. Så etter mange timer i dvale, følte jeg et enormt velværet. Så deilig! Jeg vurderte et morgenbad ute i sjøen i dag, men jeg stod over altså! Jeg ble for våken og begynte å fryse før jeg eventuelt burde ha hoppet i havet. Så da tok jeg morgendusjen isteden, hehe:) Og kaffekoppen smakte jammen godt nede på bryggekanten i dag også. Etterpå spaserte jeg en liten tur bort på jordet. Det var mye fint og se ute i naturen i dag også, synes jeg da! Det som gledet meg mest var disse blåklokkene som jeg fant ved en liten skråning der borte på jordet. Tenk at disse blå herlighetene har blomstret siden juni måned, fantastisk:)

ØNSKER DEG EN FLOTT SØNDAG

FRA TONE #blogg #november #sjøen

HYTTA OG HAVET EN SEN NOVEMBER LØRDAG

Hallo til deg! Det er faktisk lørdag! Og i dag på den 19 november valgte vi en sjø tur. Med et lukket styrehus kan faktisk båten vår brukes større deler av året. Veldig praktisk synes jeg da! Solen strålte på himmelen, så da var det jo bare å komme seg avgårde. Men jammen kom regnet! Selv om regnet plasket ned, synes jeg det var så koselig allikevel! Jeg knipset noen bilder borte på holmen. Noen ærfugler opp og ned i vannet for å finne skjell. De er artige, hehe:) Jeg fant noen skjell og en liten mose bit som jeg fotograferte. Ærfuglene hadde for lengst forsvunnet. De er så raske, liksom:) Etter fotograferingen koste vi oss med norsk spekemat farris og rømme. Jeg har lest at spekemat har vært norsk sommermat fra vikingenes tid…. Nå bruker vi det hele året. En herlig rett, og en koselig kveld:)

HE EN VIDUNDELIG LØRDAG OG EN GOD HELG

FRA TONE #blogg #november #øen #båten #spekemat #sjøen

NOEN DAGER VED SJØEN

God kveld i stuen, på jobben eller hvor som helst:) Jeg har faktisk kost meg der ute på øya fra i går formiddag til nå i kveld! Jeg hadde faktisk ikke lyst til å dra hjem! Strikketøyet lå nesten ikke i ro, og jeg har strikket masse på genseren til guttungen – OLE. Jeg er mormoren til Ole på tre og et halvt år. Og ny ullgenser trenger den gutten. Jeg våknet i dag tidlig og var utrolig fornøyd fordi jeg hadde hatt en så god natt med søvn. Akkurat i dag hadde jeg så lyst til å hoppe i sjøen for et forfriskende morgenbad, men jeg var ikke tøff nok altså! Det regnet men det var blikk stille, null vind. Så koselig!!

HA EN GOD KVELD

FRA TONE #blogg #sjøen #regn #november

NOVEMBERDAGEN UTE PÅ ØEN

 

God tirsdagskveld til deg:) Torsken bet sannelig ikke på kroken i dag, for å si det sånn:) Men det var allikevel godt å komme ut i havgapet og ut på øen. Høst turer på fjellet og ute ved sjøen er så gode synes jeg. Her kan man virkelig boltre seg i høst blader og havets delikatesser, hehe:) Ikke ei krabbe eller ei reke å se på strand bunnen. Sånn er det altså!

 

HA EN GOD TIRSDAG

FRA TONE #blogg #tirsdag #øen #hytta #havet

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow