NYTTÅRSFEIRING 2017

God lørdagskveld til deg! Etter at jeg kom hjem fra sen vakta i går nøt jeg kvelden i soffakroken hjemme i Porsgrunn:) Det var så utrolig behagelig fordi jeg hadde brukt så masse energi på god pleie og omsorg på verdens skjønneste unge. Og i dag tidlig pakket vi ned det nødvendigste for så å dra ut på øen som ligger ute i Langesundsfjorden. Så her skal vi feire Nyttårskvelden, altså! Hehe:) Akkurat i dag kjennes det nesten som sommertemperatur, i solen på bryggekanten. Kanskje 15 grader i sol hellingen. Herlig ved sjøen den siste dagen i desember:)

HA EN VAKKER NYTTÅRSFEIRING

KOS DEG

FRA TONE #blogg #desember #nyttår #nyttårsaften #2017 #sjøen #øen

DEN NEST SISTE KVELDEN DETTE ÅRET

God kveld til deg på den siste dagen dette året. Jeg har nesten akkurat kommet hjem fra senvakt. Vi har hatt en utrolig nydelig kveld der ute med disse herlige barna, en kollega og meg! I love it:) Og jeg tenker at dette er liksom kvelden før kvelden. Tenk at vi snart er inne i 2017. Og nyttår betegner feiringen av starten på et nytt år og dette er jo en gammel tradisjon. Feiringer og inngangen til det nye året er liksom litt tradisjonelt, for å si det sånn:) Så i kveld da jeg kom hjem fra jobb koste jeg meg med litt mat, og en god og kald farris i dette herlige røde "juleglasset" mitt, hehe:)

HA DET GODT SKJØNNE DEG

FRA TONE #blogg #jul #nyttår

JUL MED BARNA GIR MEG GLEDE. FAKTISK EN ROMJULSDRØM

 

God romjuls feiring til deg. Min romjulsdrøm handler om sosial hygge med barna mine og deres barn. Jeg er bestemor til 4 små skjønninger:) Og jeg tenker at i julen skal vi fokusere på trygghet, nærhet og tradisjoner. Tradisjoner er viktig, synes jeg iallfall. Det å kjenne igjen lukter, lyder og forventninger er herlig:) Og akkurat det får det til å krible i min mage. Så i dag dro vi ut i det herlige vinterværet. Familien min og jeg, og disse skjønne jentene da! Vi vandret ned ved Promenaden i Porsgrunn. Så herlig! Småjentene storkoste seg masse. Og det gjorde farmor også, hehe:)

 

HA EN GOD DAG

FRA TONE #blogg #jul #familie

MORO Å LEKE MED BARNA

God kveld kjære deg:) Håper du har hatt en skjønn julefeiring, det unner jeg deg. I kveld har jeg vært på senvakt. Jeg jobber jo med verdens skjønneste barn som trenger så masse pleie og omsorg. Så i kveld har jeg virkelig kost meg meg disse ungene og noen herlige kollegaer. Men når alt dette er sagt, kom jeg altså hjem til fullt hus. Bærums gjengen har kommet på romjuls besøk. Så hyggelig:) Gleder meg masse til i morgen tidlig. Å leke med mine egne farmor barn er så herlig. Jeg nyter det, hehe:)

HA EN GOD NATT

FRA TONE #blogg #jul #familie

PÅ SELVESTE JULAFTEN

God kveld til deg på selveste julaften. Jøye meg altså, så fort tiden flyr. Så etter en fin ettermiddags tur, tente vi opp et lite bål. Å tenne bål er så koselig, synes jeg. Pølse på bålet er en klassiker for meg altså. Etterpå pisket jeg kremfløte for hånd. Så fant jeg frem multene som jeg plukket på senhøsten. Multekrem hører jo til vår mest populære desserter til jul, herlig:)

HA EN SKJØNN KVELD

FRA TONE #blogg #jul

DAGEN FØR LILLEJULAFTEN

Hei til deg på denne torsdags kvelden! Håper du har hatt en god førjulstid, og kost deg masse. Jeg har senket skuldrene, så nå tar jeg noen dager juleferie. Denne julen blir litt annerledes. Vi tenkte å dra noen dager opp på den vesle fjellhytta vår. Nyte freden og roen der oppe. Jeg gleder meg:)

EN RIKTIG GOD FØRJULSKVELD TIL DEG

FRA TONE #blogg #jul #torsdag

A LOVELIG TUESDAY

God kveld skjønne deg:) Håper du fortsatt koser deg i adventstiden og nyter det som for deg er det viktigste. I dag tidlig bestemte vi oss for å ta en overnattings tur ute på øen. Så da var det bare å pakke ned sakene for så å krysse Langesunds bukta i skiftende bris. Det tar litt under en time fra Porsgrunn og ut på hytta vår som ligger ute i Langesund fjorden. Her er det godt å være. Og i dag dro vi opp krabbeteina som hadde ligget ute i havet en ukes tid. Så gøy! Tre flotte krabber ble det i teina. Jeg har lest at fersk krabbe er på sitt beste på høsten, fra september til ut november og til og med ut i desember. Vi kokte krabbene ute i en stor krabbe kjele. Det var ikke mye mat i selve krabbene, men det var masse godbiter i klørne. Et herlig lunch måltid synes vi:)

HA EN GOD TIRSDAGS KVELD

FRA TONE #blogg #advent #hytta #sjøen #langesund #familie

TOPP STEMNING PÅ JULEAVSLUTTNING

God mandags kveld til deg:) Jeg er så glad fordi jeg ikke lenger skal jobbe nattvakter. Så etter snart 20 år på natt er jeg liksom "fri" hehe! Og i dag hadde vi en så koselig jule avslutning på jobben. Jeg koste meg virkelig. Jeg må innrømme at jeg stortrives med ettermiddags vakter. Dette er så stas for meg, for å si det sånn:) Juleavsluttningen på jobben i dag var så koselig. Vi hadde PAKKELEKEN, hehe! For et styr liksom, men så moro. Jeg falt helt ut, klarte ikke å "knabbe" pakkene fra kollegaene mine. Jeg kjøpte såpe med tilbehør fra Body Shop. Denne pakken falt ihvertfall i smak, så moro. Da jeg skulle åpne min pakke fra denne "skumle" pakkeleken ble jeg så glad! En messing Tordivel! Og da tenkte jeg at en Tordivel er jo en bille som ofte dukker opp i myter, sagn, eventyr og folkeviser.

HA EN GOD KVELD

FRA TONE #blogg #kolleger #tordivel #desember

DEN FJERDE SØNDAGEN I ADVENT

Hallo til deg på den fjerde søndagen i advent:) Så koselig! Regner med at du har hatt en god søndag, du også! Dagen min i dag begynte med å besøke min gamle far på 90 år. Han er så utrolig oppegående og bor i en koselig leilighet, helt for seg selv. Etterpå spaserte jeg opp langs elven til Kongerød i Skien. En times gange, for å si det sånn:) Jeg storkoste meg langs Porsgrunns elven i dag. Og jeg tenkte at nå er vi faktisk i Vintersolvær og midtvinter. Det er så herlig å se på den lave vintersolen som sliter med å skinne ned i trange boligfelt og by åser. Så nydelig å ta bilder fra skyggesiden ved elven. Jeg storkoste meg jeg altså! Så nå sitter jeg i sofakroken i heimen og har akkurat tent det 4 lyset:)

HA EN VIDUNDELIG SØNDAG KJÆRE DEG

FRA TONE #blogg #advent #porsgrunn #desember

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow