JEG SKAL FAKTISK TIL BRASIL

Hallo til deg i kveld! Det er jo mandag og massevis av muligheter. Ny uke, herlig:) Jeg har vært husmor i heimen i dag. Egentlig liker jeg å stelle hjemme, sånn er jeg da, hehe:) Etter disse husmor syslene rotet jeg masse i klesskapet mitt, og frem sommerkjoler. Hælleminn, jeg skal ut og reise!! Jeg grugleder meg. Men det skal bli moro også, for å si det sånn:) Det skal bli interessant med et yndet og eksotisk reisemål. Så i kveld har jeg pakket ned sommerkjolene mine, fordi jeg reiser til Brasil om ikke så alt for lenge. Egentlig er jeg ikke eventyrlysten, haha! Can not wait to go to Brasil:)

ØNSKER DEG EN SKJØNN MANDAG

FRA TONE #blogg #reise #mandag #januar

JENTENE MINE

God søndagskveld til deg! Håper du har hatt en god helg, kost deg masse:) Jeg har vært bestemor i helgen, hehe:) Og jeg tenker at barnebarn er livskvalitet. Så i kveld kom vi hjem fra Bærum. Vi passet disse vidunderbarna fra i går til i dag, hihi. Hun på 4 år og 4måneder er en drøm, altså. Og hun på to år og fem måneder er like vidunderlig, haha:) Foreldrene skulle i bryllup så vi hadde så god tid med disse barnebarna. Vi dro til Sandvika Storsenter som er et av Norges største kjøpesenter. Her tullet vi oss rundt omkring, for å si det sånn. Etterhvert fant vi en isbar med verdens skjønneste is. Så her koste vi oss masse, jentene bestefar og meg( bestemor)

HA EN GOD KVELD

FRA TONE #blogg #helg #søndag #bestemor

JEG HAR FAKTISK VÆRT HER FLERE GANGER PÅ DETTE SKJØNNE STEDET

 

God kveld til deg på en så fin torsdag:) Etter flere år på et vanlig treningssenter føler jeg akkurat nå for å ta det videre og satse på trening i mindre grupper. Og det blir faktisk sagt at det er det som er trenden nå for tiden. Så i kveld var jeg med på min fjerde PILATESTIME på kurs på ROM FOR TRENING i Porsgrunn. Jeg trener mye, men jeg er utrolig stiv i kroppen min. Og Pilates er en form for trening med stabilitet og kroppskontroll som mål. Og jeg må si jeg føler at det er en form for styrketrening også! Instruktøren er profesjonell, herlig:) Jeg har lest at Pilates er statisk styrke, og jeg føler allerede forandringer inne i kroppen min, herlig altså:)

 

HA EN VIDUNDELIG KVELD

FRA TONE #blogg #torsdag #trene #pilates #endorfiner

STRONG BY ZUMBA

God tirsdagskveld til deg. Regner med at du har hatt en fin start på uken så langt. Jeg har vært med på en knall treningskveld! Så moro og så spennende. Jeg tøyset litt med trinnene til å begynne med, hehe. Men etter hvert gikk det sånn ganske greit. Timen gikk unna som varmt hvetebrød, haha:) Jeg storkoste meg på denne timen i kveld, herlig:) Etterpå ble jeg med på en funksjonell styrketrening med varierte øvelser for hele kroppen. Jeg var sammen med verdens skjønneste venninne. Og vi brukte egen kroppsvekt, step kasse og noen reale manualer. Etterpå koste vi oss i en VIDUNDELIG deilig oppvarmet badstue. Nyte:)

HA EN VIDUNDELIG KVELD

FRA TONE #blogg #trene #zumba #januar

TRIVSEL OG GOD LIVSKVALITET

God mandagskveld til deg, og hurra for ny uke! Jeg sprudlet av glede da jeg syklet over til Porsgrunn i ettermiddag. Fyttikatta, det var så lyst ute, herlig! Så jeg tok den fargerike vinter sykkelen min, og syklet over til trenings senteret for å være med på en spinning time. Livskvalitet og god helse gjør meg glad altså:) For det første nyter jeg å være ute, kjenne på den skjønne vinter luften. For det andre er jeg veldig sosial også, hehe:) Så i kveld var jeg med på en flott spinning time på Elixia i Porsgrunn. Nydelig musikk og en skjønn og herlig instruktør:) Jeg blir aldri lei, hehe:)

HA EN VIDUNDELIG MANDAGS KVELD

FRA TONE #blogg #mandag #endorfiner #sykkel #trene

FLOTT 50 – ÅRS FEIRING

 

God sen søndag til deg:) Lørdag kveld ble 50-års jubilanten feiret hjemme i deres bolig i Porsgrunn, vår flotte by:) Vi dro nesten rett fra øen og til denne skjønne jubilanten. Og jeg ønsket Hanne lykke til med 50 årsdagen, flotte svigerinne:) Gjester og familie var samlet til fest. Så når man fyller 50 år, ønsker mange å feire alle sine venner og alle sine 50 år med fest. Og husk – det er sunt å feire bursdag! Hanne serverte nydelig mat og en VIDUNDELIG skjønn kake til dessert. En herlig og minnerik kveld:)

 

HA EN VIDUNDELIG KVELD

FRA TONE #blogg #bursdag #svigerinne #50år

SKJÆRGÅRDEN

God søndag formiddag til deg! Håper du har hatt en fin helg, slappet av og hentet inn nye krefter. Jeg sitter i sofakroken med kaffekoppen, litt fyr på peisen og blar gjennom gårsdagens bilder. Vi dro tidligere hjem fra hytta i går fordi vi skulle i en 50 års dag.

Grenlands område har noen flotte sjøområder som blir kalt – Den " hemmelige " skjærgården. Dette er et øyparadis som turister reiser forbi hver sommer. Og det er mange som blir overrasket over hvor vakkert det er her ute. Vi er nå den tredje generasjonen i familien som viderefører. Så her ute har jeg og min søster vært fra 2 års alder.

Det var veldig stille på øen i går på en så vakker januar lørdag. Svabergene var glatte og isete, så jeg måtte virkelig være forsiktig, hehe:)

HA EN FIN SØNDAG ETTERMIDDAG

FRA TONE #blogg #søndag #januar

JANUARHELG UTE PÅ ØEN

God fredagskveld til deg! Jeg synes sjøen ute i Langesunds fjorden ligger som en lekker krans rundt alle øyene her ute. Vakkert:) Når vinden står på, blir bølgene høye og vi må kjøre en annen vei ut på hytta vår. Men i dag var det helt stille. Så koselig:) Så da vi kom ut på øen i formiddag og hadde pakket ut, koste vi oss med en lunch ute på svaberga. Det var varmt i været selv om stranda var dekket med et dryss av ny snø, eller gammel snø. Hehe:) Og jeg tenker at vinteren faktisk tvinger sommer og sol unna, for en liten stund da! Vi koste oss med spekemat rømme og farris:)

HA EN SKJØNN FREDAGSKVELD

FRA TONE #blogg #fredag #januar #hytta

PILATESTIME I KVELD PÅ ROM – FOR -TRENING

God kveld til deg, igjen:) Dette er noe av det tøffeste jeg har gjort, altså! Fyttikatta! Pilates trening rett og slett “transformerer” hele kroppen, for å si det sånn. Dette handler om pust og strekk og bøy og tøy. For pusten er helt annerledes når man trener Pilates. Litt vanskelig da! Man må liksom øve seg. Uansett, håper den stive skrotten min kan ha glede av noen pilates timer, hehe:)

KOS DEG RESTEN AV KVELDEN

FRA TONE #blogg #trene #pilates #januar

PÅ SYKKELEN MIN LANGS ELVEBREDDEN

God torsdag kveld! Håper du har det bra i denne vinter måneden. Jeg har vært ute på sykkelen min i dag. Porsgrunn min by er stede vet du, hehe:) Å trosse vinterkulden på sykkel synes jeg er så morsomt. Piggdekkene sitter klistret fast på hjulene, haha:) Jeg så faktisk ingen andre syklister langs elvebredden i dag. Koselig med en vintertur på sykkel da! Jeg var faktisk god på å holde balansen altså, jøye meg! Glattisen med strø sand er jo en utfordring da! Sykkelen funket godt, og dagen i dag var så god:)

HA EN GOD KVELD

FRA TONE #blogg #byen #sykkelen #januar #vinter

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow