SISTE BRASILDAGER

God tirsdag ettermiddag til skjønne deg:) Ferien er ferdig, og jeg har kommet til København. Dette har vært en minnerik opplevelse med strandliv mye sol og tropiske dager. Vi har vært sammen med gode venner. Karnevalsfesten var iallfall veldig morsom. Den siste dagen var vi ute på en eksklusiv restaurant og smakte på noen herlige retter. Herlig:)

HA EN GOD KVELD

FRA TONE #blogg #brasil

BRASIL FREDAG

God fredag til deg! Det er merkelig med disse klimasonene. Man er liksom klam på kroppen hele tiden. Brasil er jo skikkelig tropisk, varmt og godt. Balsam for sjela, synes jeg:) Jeg hadde en utrolig morsom tur her om dagen. Jøye meg! Vi ble hentet av en Brasiliansk ung mann som kjørte oss inn i sanddynene og opp i disse sand fjellene. Skikkelig magisk fargespill, men litt skummelt også. Hehe! Etterpå badet vi på en nydelig strand. Spiste en god lunch og koste oss masse.

HA EN SKJØNN DAG

FRA TONE #blogg #fredag #brasil

BRASIL ONSDAG

God onsdag til deg! Jeg har det fint i varmen. Det var 29 grader i vannet i går ettermiddag. Bølgene er hvite og vannet har en skjønn grønnfarge. Det er godt å ferdes langs stranden her i Natal. I går dro vi på en liten lokal restaurant og der spiste vi lunch. Herlig mat:) Sent i går kveld kom det to Brasilianske gutter på besøk. De hadde vært ute og fanget Hummer uten klør. Languster heter de vist. Og disse ble kokt, så vi hadde et skikkelig deilig kveldsmåltidet i går, altså:) I dag skal vi på tur. Vi skal besøke noen sand dyner. Jeg gleder meg! Vi snakkes:)

HA EN SKJØNN DAG

FRA TONE #blogg #brasil #februar

BRASIL TIRSDAG

God tirsdag her fra Natal:) Håper du har det fint, og nyter dagen der du er. Det er så vakkert her i Natal ( Rio Grande do Norte) Dagen i går var nesten ubeskrivelig. Disse flotte sand dynene som dukket opp ute i havet. Her stoppet den 2 etasje båten flere steder. Så her ble det servert skjønn grillmat og herlige frukt drikker. Vi plukket opp muslinger fra havet. Disse ble kokt, og vi supet dem i oss som knask, altså, Hehe! Selene dukket opp, og disse småfiskene virket så tamme. Vi badet og plasket, og det siste måltidet spiste vi ute i havet, på en skjønn sand dyne:) Vi snakkes:)

HA DET GODT

FRA TONE #blogg #tirsdag #brasil

BRASIL MANDAG

God mandag til deg:) Det er morgen i Brasil. Jeg har det fortsatt bra sammen med gode vener her nede. Nettet er det så som så med, men jeg prøver så godt jeg kan, hehe:) I går var vi stort sett på stranden. Det er så mye å se på, altså. Og det er artig å se at ungdommene seakit eller kiting som de sier. Min mann sin venn og kona hans har hus her i Natal. Så her er de godt kjente. Reidun og jeg var på besøk hos en skjønn svensk dame i går ettermiddag. Her var det godt å være. Utrolig god stemning. Hun kunne Brasiliansk, og var liksom en "bestemor" for de små barna. Skulle ønske jeg kunne ha tatt bilde av disse små skjønne ungene, men det ble feil. I dag skal vi på en båttur. Og jeg gleder meg virkelig til den turen:)

HA EN GOD MANDAG

FRA TONE #blogg #mandag #februar #brasil

BRASIL SØNDAG

God søndag morgen:) Håper du har det fint og nyter dagen i dag. Her i Brasil er det et skikkelig tropisk klima. Varmt og godt, selv om det har vært litt overskyet. Masse nydelige orkideer å titte på. Jeg har det bra, og koser meg! I går vandret jeg mye langs strendene og synes det var så koselig å hilse på de innfødte små barna som lekte på stranden. Skjønne unger. Ungdommene fanger fisk i et morsomt garn system. Sent på kvelden dro vi til et koselig sted for å ta oss en god matbit:) Vi snakkes:)

HA EN FLOTT DAG

FRA TONE #blogg #brasil #søndag #februar

ENDELIG BRASIL

God lørdag til skjønne deg. Jeg har kommet til Natal nå, jeg:) Jøye meg for en lang lang reise. Så i dag våknet jeg frisk og opplagt, altså:) Vi kom hit ned til en herlig familie sent i går ettermiddag. Jeg rakk et lite kveldsbad, og temperaturen viste 28 grader. Strendene er hvite og det grønne vannet skinner så vakker. Det er litt overskyet i dag, men temperaturen kjennes god. Nå er det frokost tid, så vi snakkes senere:)

HA EN SKJØNN LØRDAG

FRA TONE. #blogg #lørdag #brasil

SISTE INSPURT FØR BRASIL

God torsdag ettermiddag til deg! Jeg er på en reise. Hehe! Vi sitter fast på Kastrup fly havn i Danmark. Her har vi vært i mange timer nå. En avisnings bil krasjet inn i flymotoren i dag tidlig mens vi satt i flyet like før avgang. Derfor måtte alle sammen bytte fly. Så nå har vi blitt ombooket, altså. Vi er fortsatt på Kastrup , men sent i kveld drar vi til Paris. Så nattfly til Saopauloa. Og så et ekstra fly til Natal. Nå har jeg vært på en flyplass i snart et døgn, så nå er jeg litt utmattet. Men jeg har det bra! Vi snakkes:)

HA EN GOD KVELD

FRA TONE #blogg #februar #reise

KØBENHAVN FLYPLASS

God formiddag til dag! Klokken i dag ringte 04.00. Vi skulle til Kastrup flyplass. Sommerfuglene i magen min løp løpsk. Hælleminn!! Vi sjekket inn og koste oss med rundstykke med ost og skinke. Og selvfølgelig et lite kaffekrus. Etterhvert gikk vi ombord på flyet som skulle frakte oss til Lisboa. Alt så så bra ut, altså. Plutselig dunket noe bort i flyet, hjelp sa jeg da! Det kom en avisnings maskin og krasjet bort i flymotoren på flyet vårt. Sånt skjer, men alle måtte forlate flyet. Så nå sitter Petter og jeg på Kastrup og venter. Vi snakkes:)

HA EN FIN ETTERMIDDAG

FRA TONE #blogg #februar #flyplass

JEG ER I GANG NÅ

God senkveld skjønne deg:) Ja, jeg er i gang, og gleder meg til fortsettelsen. Hjelp!! Jeg har fortsatt hjertebank, men jeg ble roligere etter at jeg "klarte en landing" Takk Ellen for kloke ord, hehe:) Så nå sitter jeg på hotellrommet i København. Dette søte lille hotellet ligger i en koselig gate i nærheten av Kastrup Lufthavn. Jeg har ikke flydd på 8 år, altså. Så det er klart jeg er spent! Jeg ble veldig overrasket da jeg så alle de rolige og avslappende menneskene på det lille Widerøe flyet. Hehe:) Så nå er jeg klar for sengen, opp klokka 04.00 i morgen. Til Lisboa… så Brasil, jøye meg:)

HA EN GOD KVELD

FRA TONE #blogg #københavn #reise #ferie

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow