TRENING GJØR MEG BÅDE GLAD OG LYKKELIG

 

God torsdagskveld til deg! Det er så herlig med sommertid, og lysere tider. Og i dag har jeg trent på et annet treningssenter. Det er nå sånn at SATS Elixia i Porsgrunn har slått seg sammen med Stamina Grenland og har blitt Elixia Grenland. Så flott, fordi da har jeg selvfølgelig mulighet til å trene på begge sentrene. Og begge steder er like bra, altså:) Jeg trente Cardio Step på Porselensfabrikken ELIXIA i kveld. Dette er en enkel, men jaggu effektiv time på stepkassen. Energisk musikk og en profesjonell instruktør. Etterpå ble jeg med på Strength & Core, en effektiv og intensiv styrketrening for hele kroppen, men passer utrolig bra for oss på 60…Så i kveld kjenner jeg jaggu på endorfinene – kroppens eget rusmiddel. Trening gjør meg glad og lykkelig, jeg blir liksom aldri lei. Hehe:)

 

HA EN SKJØNN KVELD

FRA TONE #blogg #mars #trene #endorfoner

MEDISINKURS I KOMMUNEN

God onsdag kveld til deg:) Håper du har det fint der du er nå, det unner jeg deg i denne skjønne sen mars måneden. Nå har det gått i ett for meg, altså:) Jeg har lest og lest i Helsekursporalen:) Så interessant! Og når det er sagt, måtte jeg ta et nytt medisinkurs. Jeg gruet meg som en unge, for å si det sånn. Så i går klokka 8 på morgenen satt jeg sammen med mine likesinnede nede på rådhuset i Langesund. Vi skulle altså ta et oppfriskningskurs i legemiddelhåndtering. Dette var et meget lærerikt og flott kurs, synes jeg:) Og jeg må si det var jo en fin måte å friske opp kunnskapen på da! Farmasøyten fra Sykehuset Telemark var en enestående foredragsholder, fantastisk:)

HA EN GOD KVELD

FRA TONE #blogg #medisin #mars

HERLIG SOMMERTID

God søndag kveld til deg:) Fyttirakkarn: herlig sommertid! Og jeg tenker at jeg ønsker dere alle en skjønn sommertid. Nyt dagene dine også ute i naturen, i skogen ved sjøen, eller hjemme på terrassen eller i hagen. Kos deg!! Og i dag har vi igjen hatt en god dag ute på hytta inne i Langesundsfjorden. En utrolig solrik og stille søndag. Det var sørlig vindretning, så det var forholdsvis lunt inne på bukta. Noen vinddrag innimellom da! Jeg duppet bena mine i sjøen etter morgendusjen i dag tidlig, hehe:) Noe morgenbad ble det altså ikke. Jammen kom barnebarna på besøk, sammen med foreldrene sine i dag også. Herlig! Så da fant vi hvitveis, også laget vi stor sandkake på stranden. Hunden storkoste seg i vårsola, for å si det sånn:)

HA EN FIN SØNDAG

FRA TONE. #blogg #sommertid #mars #hytta #øen

SOL OG VÅRSTEMNING PÅ ØYA I DAG

God lørdagskveld til deg:) Håper du har hatt en fin dag, og kost deg i vårsola! Jeg er i vårstemning:) Vår, tralala vår, tralala vår……Så i dag vasset jeg faktisk, vannet var kaldt. Men jeg merket det nesten ikke fordi jeg sprang etter hunden, hehe:) Det er utrolig godt for meg å være her ute på øen, og nå med den hunden da! I dag har vi hatt besøk av barnebarna sammen med foreldrene deres. Og da ble det Napoleonskake på bryggekanten. Denne kaka er vidunderlig, altså! Den skjønne butterdeigen med kremfyll og glasur. Men jeg må innrømme at jeg delte kakestykket. En del til bestemor, og en del til guttungen på snart fire år. Mektige saker vettu:)

Vi kom ut på øen fredag formiddag, sammen med hunden. Veldig koselig hadde vi det. Og da ble det fyr på peisovnen og spekemat på ettermiddagen:)

HA EN FLOTT LØRDAG

FRA TONE #vår #mars #hytta #sjøen #hunden

ALDRI MER NAV

God kveld eller god natt, for å si det sånn! Min saksbehandler i Nav har alltid tenkt positiv til min situasjon. Det har faktisk fastlegen min gjort også! Og når dette er sakt, har jeg altså vært gradert sykmeldt fordi jeg har jobbet nattvakter i snart 20 år. Jeg har vært utrolig nattvakt utmattet i noen år nå. Men jeg elsker jobben min:) Jobber med verdens skjønneste barn. Har en haug med flotte kolleger. Så i dag på et Nav møte fikk jeg beskjed fra vår nye dyktige leder at jeg skulle få en dag aften stilling på den samme arbeidsplassen min. Endelig! Tusen takk, altså:)

HA EN FLOTT NATT

FRA TONE. #blogg #fornøyd #glad

ÅRSTIDENE VED HAVET

God fredagskveld til deg! Å, tenk at det er vår da! Og på våren blir det varmere i lufta. Det blomstrer og spirer, og dagene blir lysere. Sånn er det faktisk i havet også, fordi det blir varmere og lysere i vannet og dyrelivet i havet våkner til livet. Flott, synes jeg da! Så i dag tidlig dro vi ut på Øen ute i Langesundsfjorden og ut på hytta vår. Her er det alltid godt å være. Og Tyra storkoste seg og utforsket område med det samme hun kom ut av båten. Valpen var litt skeptisk i noen minutter på sin første båttur, men jeg regner med at det går seg til, for å si det sånn:) Ellers har vi kost oss ved solveggen ute på Øen i hele dag, veldig god følelse:)

HA EN GOD KVELD

FRA TONE #blogg #våren #fredag #siktesøya #øen

HUSET VÅRT ER SOLGT

 

 

God torsdagskveld til deg! Det er klart det er litt vemodig å selge, jeg kjenner på det altså! Man kan sette kaffen i halsen av mindre. Dette har vært et utrolig spesielt sted. Flotte Hovenga i Porsgrunn Kommune! Jeg tenker at det er mange forhold som bestemmer boligprisen. Og det er jo markedet som bestemmer. Så boligen vår gikk for flere hundrede tusen over takst. Helt utrolig og veldig overraskende, hehe:) Heia Hovenga i Porsgrunn:)

 

GOD TORSDAG TIL DEG

FRA TONE. #blogg #bolig #mars

HYTTEHELG

God søndag, kjære deg! Hurra for en så koselig hyttehelg:) Og, haha, dere! Det er så flott med et nytt familiemedlem. Vesle Tyra! Dette er så seriøst, jeg koser meg med vesla. Og jeg gleder meg til fortsettelsen. Så i dag i litt tåke vær valgte vi å bli her oppe på den vesle fjellhytta vår. Vi drar nedover i morgen tidlig. Og i morgen kveld skal vi ha visning på rekkehus leiligheten vår. Spennende! Uansett, jeg gleder meg til å flytte tilbake til "gamle trakter":)

HA EN GOD SØNDAG

FRA TONE. #blogg #søndag #blefjell #helg

AFTERSKI I FJELLHEIMEN

God lørdagskveld! Regner med at du har hatt en ålreit dag, det unner jeg deg!! Det er pudderføre i fjellet og masse snø. Så i dag var vi på langtur i fjellheimen. Det ligger altså flere meter med tørr fin snø oppe på Blefjell, der vi har den vesle fjellhytta vår. Jeg er imponert over meg selv, for å si det sånn. Jeg kan faktisk gå på ski, haha:) Man glemmer jo ikke skibakkene og alle skirennene oppe på Klyve i Skien. Det var barndomsminner det, hehe:) Etter pudder turen koste vi oss med en slags Afterski sammen med den vesle hundevalpen vår. Jeg mikset litt smoothie med is jeg altså, herlig:)

HA EN SKJØNN KVELD

FRA TONE #blogg #afterski #mars #fjellet #hund

FLOTTE MARS MÅNED

God kveld skjønne deg:) Håper du har det bra, og gleder deg til en Mars helg. Fy søren, det er vår altså! Herlig! Så i dag dro vi opp på den vesle fjellhytta vår. Utrolig flott å se den hvite rene snøen. Vidunderlig nydelig, synes jeg da!! For første gang dro vi sammen med Tyra over fjellet, mot vinterbeitet og området rundt. Hun storkoste seg, synes jeg:) Vi snakkes:)

HA EN GOD HELG

FRA TONE # blogg

#fredag #fjellet #mars