SNART MAI ALTSÅ

God søndag til deg! Håper du har en god dag og koser deg masse:) Jeg er ute på øen den siste dagen i april måned. Det er knallvær og stigende temperaturer, men det blåser ved sjøen i dag altså April er jo snart over og vi går faktisk inn i mai måned. Åhh for en følelse at vi går inn i den skjønne vårmåneden. Tenk at det er mai i morgen, herlig! Det spirer og gror her ute nå, men små krabbene er ikke å se enda. Vesle Tyra storkoser seg i den gode vårsola, og akkurat nå har hun faktisk sovnet ute på teppet sitt, hehe:)

HA EN GOD SØNDAG

FRA TONE. #blogg #hytta #hunden #sjøen

PÅ FLYTTEFOT

God fredag ettermiddag til deg! Håper du har hatt en fin uke der du har vært i disse april dagene. Tenk at det snart er 1. mai da! Og jeg har altså vært på flyttefot, for å si det sånn. Litt av en sjau, men veldig veldig gøy. Jeg begynte heldigvis tidlig med pakkingen, så det gikk sånn passe greit. Også har vi kastet masse. Men det herlige var at vi ga bort masse ting og tang til Nesten Nytt- Gjenbruksbutikk i Porsgrunn. Dette er en ideell organisasjon som bruker midlene til å nå sine mål. Til barn og ungdom som trenger litt ekstra her i Grenlands område. Det er godt å tenke på at andre kan få glede av det som vi faktisk ikke fikk plass til i dette vesle huset vårt på Bjørntvedt i Skien Kommune. Nå er nesten alt på plass, og jeg storkoser meg allerede, hehe:)

HA EN SKJØNN FREDAG KVELD

FRA TONE. #april #flyttefot

GLIMT FRA SISTE PÅSKEDAGEN

God natt til deg! Jeg har nesten akkurat kommet hjem fra sein vakta. Jeg er så utrolig glad i den jobben min. Det er godt å sette barna i fokus sammen med gode kolleger. Så nå sitter jeg faktisk nesten i et tomt hus, og mimrer. Nei da! Hehe, jeg gleder meg til flyttingen på tirsdag. Jeg er faktisk litt våken, så her er noen bilder og minner fra siste påskedagen inne i Bærum. Det kjentes så godt å klemme på småjenten igjen. Nå er de herlige! Det er prinsesse og atter prinsesse på den største. Og hunden og minsta var med på moroa, haha:) Kirsti hadde laget verdens skjønneste kake. Sitronterte med marengslokk. Og jeg beskriver den med få ord. En søt perfeksjon altså:)

HA DET GODT

FRA TONE. #jobb #natt #familie #påske #kake

GOD FORMIDDAG 1. PÅSKEDAG

God formiddag til deg! Håper du også har hatt noen gode dager der du har vært, det unner jeg deg:) I dag drakk jeg kaffe og spiste sjokolade og marsipan ved sjøkanten ute på brygga. Det smakte utrolig godt selv om det var et kaldt drag i luften. Sånn er det faktisk på denne årstiden. Så nå sitter jeg inne på hytta. Vi skal snart dra hjem fordi det er mye å ordne med flytting og slikt. Og nå gleder jeg meg virkelig til å krype inn i et nytt bo ved et utrolig koselig tun, liksom:)

Bærums gjengen kom ikke på hytta i går som vi hadde avtalt. Jeg ble litt lei meg, men den største av småjentene var blitt syk. Så da drar vi inn til Bærum i morgen tidlig. Gleder meg til å klemme på småjentene mine igjen:)

HA EN FLOTT 1.PÅSKEDAG

FRA TONE. #påske #sjokolade #flaggdag #påskeegg #kaffe

PÅSKEAFTEN PÅ ØEN

God påskeaften til deg! Nyt lørdagen! Påskeaften har tradisjonelt blitt markert på en stille måte, gjerne med faste og meditasjoner står det i skriften. Men her ute på øen gjør vi det på vår egen måte altså! Så i kveld startet vi grillsesongen, så koselig! Vi grillet svinefilet med grillede poteter tomatsalat og tzatzikien. Ved å helgrille indrefilet av svin, bevares saftigheten og dermed den gode smaken. Så herlig mat, synes vi:) Og Tyra var med på moroa og fikk slikke tallerknene tilslutt, hehe:)

HA EN FIN PÅSKEAFTEN

FRA TONE #blogg #påskeaften #grillsesongen

LANGFREDAG UTE PÅ ØYA

God langfredag til deg! Hvordan har du det? Åå, jeg håper så inderlig du har det bra! Og har evnen til å kose deg i denne påskehøytiden. Vel vel, jeg har det fint og nyter påskedagene i denne flotte naturen her ute på øen. Det er godt å kjenne på, altså:)Hundevalpen koser seg, men det ble faktisk en konflikt med svane og hundevalp i dag, for å si det sånn. Men det ordnet seg, hehe:)Hvitveisen står i blomst, og mosen er skinnende grønn. Så i dag plukket vi mose og pyntet med hvitveis blåveis og naturens egne påskeliljer. Herlig kveld på øen i dag:) Hunden koste seg masse iallfall:)

HA EN GOD KVELD

FRA TONE. #blogg #påske #naturen #april #sjøen

PÅÅSKE PÅ ØEN

God skjærtorsdag kveld til deg:) Selvfølgelig er skjærtorsdag en helt spesiell dag. Det er faktisk en kristen feiring av Jesu siste måltid med disiplene før korsfestelsen. Men når det er sakt, har jeg altså tatt påskeferie. Ute på øen er det så godt å være. Så i dag har vi kost oss sammen med Tyra. Hun er så morsom i terrenget, leker masse med kvister og ting og tang fra skogen. Jeg gleder meg masse til Bærums familien kommer på besøk. Så i dag har jeg fikset påske egg til disse flotte små barnebarna mine. Gleder meg til påske besøk:)

HA EN GOD KVELD

FRA TONE. #blogg #påske #april

.

SISTE ARBEIDSDAG FØR PÅSKEFERIE

God onsdags kveld til deg! Håper du har hatt en fin påske så langt. Kanskje du til og med har vært masse på tur. Uansett, kos deg:)

Jeg er så utrolig glad i jobben min, så i kveld har jeg vært på jobb. Endelig vår ute, og våren ligger der liksom. Og da jeg parkerte bilen ute på jobben i ettermiddag hadde noen av kollegene mine pyntet til påske. Så koselig, de er så gode på å gjøre det trivelig:) Men nå tar jeg påskeferie, og jeg gleder meg masse til det, altså. Allerede i morgen tidlig drar jeg ut på øen. Her skal jeg slappe av. Rett og slett ta meg en god ferie. Gleder meg til det! Så snakkes vi:)

HA DET GODT

FRA TONE #blogg #april #ferie #jobb

EN HELT VANLIG TORSDAG

God torsdag ettermiddag! Håper du har det bra og trives med at det har blitt vår. Det er så godt, synes jeg! Hjemme i Porsgrunn er det full kaos, for å si det sånn. Vi flytter i slutten av måneden. Så nå er nesten hele stua stappet med esker og sorte plastposer. Hehe:) Men oppe i alt kaoset koser jeg meg masse med Tyra. Hun er skjønn, altså:) Og jeg som egentlig var "redd for hunder" Nå har liksom det gått over, og jeg kan til og med gå bort å klappe en ukjent hund. Er faktisk stolt av meg selv, hurra!

HA EN SKJØNN DAG VIDERE

FRA TONE #blogg #vår #hund

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow