HARMONI❤

Åå, i dag føler jeg at jeg er i harmoni med meg selv og min egen kropp. Jeg har sovet så godt i natt. Etter gårsdagens aktiviteter her ute på Øen, var jeg visst mer sliten enn jeg selv innrømte. Men sånn er jeg. Noen ganger "går" jeg til jeg nesten faller sammen, hehe:) Men i dag har jeg virkelig tatt meg inn, skyldes en herlig nattesøvn.

Noe morgenbad ble det ikke, men jeg nøt en vidunderlig lang og god dusj. Etterpå kom jeg rett i harmoni med meg selv. Egenpleie for ansikt kropp og hår i dag, altså. Også er det så godt og stille her ute i dag. Havet blinker så vakkert. Det er sommer dere!!

Så nå sitter jeg med strikketøyet og titter utover de flotte svaberga. Om en liten stund drar jeg over Langesunds bukta for så å dra på jobben min. Herlig det også:)

HA EN VIDUNDERLIG MANDAG

FRA TONE. #blogg #juni #harmoni

SØNDAGEN

For en fin dag! Her på Øen har det vært liv og røre. Jeg føler meg ganske utmattet, men ikke sliten. De små barna gir meg masse masse glede. Etter at ungene reiste gikk Petter og jeg oss en tur til Ferje stedet ute i Langesundsfjorden. Det var godt å bare observere den skjønne naturen. Blåklokkene står i full blomstring. Båttrafikken tøffet forbi øynene mine med herlige folk om bord som vinket til oss. Så koselig og fredfullt det var i dag. Vi hadde selvfølgelig Tyra i bånd, og hun dro noe skikkelig bortover stiene og på vei hjem igjen. En fin fin søndag:)

HA EN FIN SØNDAG KVELD

FRA TONE. #blogg #juni #søndag

MIDTSOMMER LØRDAG

Hei lørdag og God kveld til deg:) Håper du har hatt en fin dag og kost deg ute i det flotte sommerværet. Guttungen og jeg var på oppdagelsestur på CAPRI skjærgården i dag. Fy søren så herlig å småprate med en fireåring. Rett og slett Skjærgårdsidyll! Så i dag synes jeg jeg levde det gode liv som bestemor altså, hehe:) Vi rodde over til den lille øya ute i Langesundsfjorden. Den vesle øya heter CAPRI. Vi lekte at vi var en stor og en liten sjørøver. Moro!!

Plutselig oppdaget vi at det myldret av bittesmå knallrøde markjordbær på gresset like ved det koselige lille svaberget. Jeg plukket og plukket så guttungens hånd ble full av disse forfriskende herlighetene:)

HA EN GOD KVELD

FRA TONE. #blogg #skjærgården #markjordbær

SANKTHANS DAGEN 2017

God ettermiddag, skjønne deg! Håper du har det fint, og kan glede deg til en koselig Sankthans – feiring. Etter sein vakta i går flatet jeg ut på sofaen med te koppen og noen knekkebrød med ost og skinke. Kvelden ble liksom så kort, plutselig var det midnatt.

Da jeg våknet i dag tidlig kjente jeg på den gode selvfølelsen. Jeg var så glad også var jeg full av energi. Så da pakket jeg bagen og syklet til Elixia Grenland, for å være med på den populære fredags timen. Her var det trøkk altså!!! Jubel i mitt hjerte iallfall, hehe! Massevis av treningsglade unge jenter / damer, og oss " gamle" da:) Men når det er sakt, er jeg stolt av meg selv som klarer å kolde følge med alle sprekingene. Moro:)

Så ble bagen pakket igjen for så å dra ut på Øen. I dag er det jo Midsommer og sommerferie og Sankthansaften. Det er skyer og regnbyger ute i Langesundsfjorden nå. Koselig synes jeg da!

HA EN GOD ETTERMIDDAG

FRA TONE. #blogg #sankthans #juni #trene

HVORFOR IKKE COTTAGE CHEESE SOM LUNSJ

Hallo til deg! Tenk at det er sommer og skoleferie da! Jøye meg altså:) I går var det faktisk den lengste dagen dette året her. Så nå er det bare å nyte, for å si det sånn:) Jeg har vært hjemme rundt husveggene i hele formiddag. Og til lunsjen i dag laget jeg meg en skål full av Cottage cheese. Jeg blandet inn noen bær som jeg hadde liggende i fryseren. Litt jordbær og noen blåbær. Det smakte så godt, synes jeg! En svak syrlig smak med bær uten et sukkerkorn. Det er godt det! Man behøver ikke tilsette sukker når man spiser Cottage cheese, den er så naturlig og mild på smaken. Cottage cheese har blitt enorm populær de siste årene. Noen ganger er det faktisk tomt for varen i forretningene.

Det blomstrer i den nye hagen min for tiden. Så koselig med blomster da! Og Tyra er selvfølgelig med på blomster moroa, hehe:)

Akkurat nå har jeg hastvakt fordi seinvakta venter. Jeg gleder meg som alltid til å dra utover på jobben, lykke❤

HA EN SKJØNN JUNI DAG

FRA TONE. #blogg #juni #cottagecheese

GLIMT FRA HELGEN OG DAGEN I DAG

God tirsdag kveld til deg:) Jeg har nesten akkurat kommet hjem fra sein vakt. Åå, det er så fint å være på jobb for tiden. Og nå har jeg hatt noen ekstravakter innimellom min vanlige turnus. Veldig bra altså!

Jeg tenker at det er godt å ha frihelger også. Så denne helgen hadde vi det utrolig fint ute på Øen sammen med barnebarna. Det var faktisk første gang vi hadde småjentene alene ute i Langesundsfjorden og på hytta. Her snakker jeg faktisk om lykke. Det kjennes i alle fall slik ut. Jentene hadde det fint og koste seg messe. Vesla på snart to år måtte fotfølges. Jøye meg for en hjerteknuser. Og så mye " spennende" hun sier. Jeg holdt på å le meg ihjel noen ganger, haha:)

Mandagen gikk til rydding i heimen, sommer lunch og jobb kveld. Så i dag tidlig pakket jeg baggen og syklet til Elixia Grenland, eller Elixia Porselensfabrikken som det heter. Det er jo så gøy å bevege seg! Og i dag tenkte jeg aktivitet, ikke trening. Jeg var med på en gruppetime i sal sammen med massevis av treningsglade damer. Det var en ufattelig moro time:)

HA EN VIDUNDERLIG NATT

FRA TONE. #blogg #juni #trene

CARDIO STEP & STRENGTH

God fredag til deg! Håper du har hatt en innholdsrik og god uke. I dag har jeg vært på morgen trening. Så i dag var jeg lur og trente tidlig, hehe:) Er det best å trene om morgenen elle kvelden? Det vet ikke jeg! Akkurat i dag nøt jeg en morgenøkt. Jeg hadde fredags fri og var full av energi. Selv om det kan være tøft å stå opp tidlig for å trene, er det en svært gunstig måte å starte dagen på . Akkurat nå har jeg en så god følelse i kroppen. Masse endorfiner, liksom:) Jeg trente Cardio Step & Strength med en så herlig og flink instruktør. Jeg har rett og slett fått dilla på den timen.

HA EN SKJØNN FREDAG

FRA TONE. #trene #styrke #helg

JEG FØLER MEG AVSLAPPET

God kveld til deg! Akkurat nå føler jeg meg avslappet og rolig her jeg sitter på verandaen etter en tur på byen med en skjønn venninne. Jeg tente et par lys, så satt jeg meg ut i sofaen med et deilig ullpledd rundt bena. Så koselig!! Jeg har altså vært på Jonas B. Gundersen. Dette er en skjønn spise restaurant i Porsgrunn. Der er det alltid godt å være. Og det var så koselig å treffe Kjersti igjen i kveld. Vi spiste en aldeles herlig Cæsar salat. Den er så god på den restauranten. Til drikke bestilte vi isvann og en kaffe med en sjokoladebit til dessert. En skjønn kveld sammen med en god venninne:)

HA DET GODT

FRA TONE. #blogg #juni #avslappet

DET FINE ARBEIDSLIVET

Hei til deg denne sene onsdags kvelden, det er jo snart torsdag! Dagene flyr avgårde og det er snart helg igjen. I dag tidlig plantet jeg enda noen krukker med god saker. Å velge hvilke blomster man skal fylle krukkene med er jammen et kapittel for seg selv altså, hehe:) Jeg rakk akkurat å drikke en kopp kaffe før jeg måtte dra utover på jobben. Jeg tenker at det er godt å ha en jobb. Det gode arbeidslivet, sier jeg! Jeg er så utrolig glad for at jeg fortsatt er frisk og kan dra på jobb. At jeg kan le sammen med gode kollegaer. Det er mye latter og sosialt samvær på jobben. Men selve arbeidet er selvfølgelig i fokus. Og slik må det være for oss som jobber innen helse og omsorg. Mange tenker sikkert at det å jobbe med mennesker innebærer en hektisk hverdag med mye press og stress. At man kommer sliten hjem og er tappet for energi. For mange er nok dette en realitet. I dag kom jeg hjem fra den tredde seinvakta denne uka. Jeg synes det har gått så fint, og elsker jobben min❤Jeg kjenner at jeg synes det er godt å hjelpe til med stell og god pleie. Også liker jeg alle utfordringene:)

HA EN GOD NATT

FRA TONE. #blogg #juni #torsdag

TRENINGSSØNDAG

Hei søndag og god kveld til deg! Hallo treningssøndag sier jeg bare, hehe. Småstolt av meg selv jeg, altså! I dag tidlig våknet vi til plaske regn ute på Øen. Men vi koste oss inne på hytta sammen med Tyra og barnebarna. Vi dro hjem fra hytta i tre- tiden. Så da begynte jeg å planlegge en treningsøkt på Klosterøya Elixia i Skien. Jeg kjørte opp i god tid fordi jeg synes det er ålreit å være tidlig ute. Og i dag var jeg med på Cardio Step, og en halvtime med Strength & Core etterpå. Det var så gøy, men krevende også! Det er en skikkelig effektiv halv time på stepkassa. Etterpå kjørte vi intensiv styrketrening for hele kroppen. Fantastisk gruppetime!!! Akkurat nå kjenner jeg godt på de gode og ekte endorfinene:)

HA EN SKJØNN SØNDAGSSKVELD. SNART NY UKE!

FRA TONE. #blogg #søndag #trene #endorfiner

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow