FERDIG MED JOBBEHELGA MI

God søndagskveld, kjære deg! Håper du har hatt en fin helg der du har vært. Solen har skint her på Østlandet, så dette har vært noen vakre dager. Jeg har hatt jobbehelg. Åh, jeg rett og slett nyter disse helgene, hehe:) Jeg koser meg på jobben min. Har det morsomt sammen med disse nyutdannede unge jentene. Jeg ler meg ihjel i pausene, noen ganger ialfall:) Det er morsomt å høre litt fra privatlivet deres, brylluper og sånt. Jøye meg for noen prinsesse brylluper de har. Men vi jobber utrolig seriøst sammen når vi jobber, altså:)

Bamble kommune har noen utrolig skjønne friområder. Og i går ettermiddag var vi ute i frilufta med jobben. Vi koste oss masse ved en sandstrand og noen lekre svaberg. Helt herlig:)

Da jeg var ferdig med tidligvakta i dag, kjørte jeg tilbake til disse skjønne friområdene. Jeg spaserte fra parkeringsplassen og over en nydelig gressplen, ned mot vannet og bort til havet. Fant frem selfiestanga og fotograferte, haha:) Uansett selfie eller ikke, vakkert var det:)

Da jeg kom hjem til Skien dro jeg nesten rett på trening oppe på Elixia Klosterøya. Dette var en styrketime med løse vekter. Å fy flate!!!! Jeg har blitt så svak i armene og skuldrene mine. Dette må jeg gjøre noe med, for å si det sånn! Etter timen tok jeg meg en god og varm dusj, og så en deilig badstue.

Nå sitter jeg i sofakroken med den etterlengtede te- koppen og nyter resten av søndagskvelden:)

HA EN SKJØNN SØNDAG KVELD

FRA TONE. #blogg #helg #august

GLAD I KJÆLEDYRET ALTSÅ

Hei til deg! Hælleminn klokka er over midnatt, og jeg sitter lys våken i stua og koser meg. Jeg har faktisk nesten akkurat kommet hjem fra sein vakt. Ååå, så flott ettermiddagsvakt! Og i dag var vi ganske mange på jobb fordi vi hadde med oss en student og ei som skulle på opplæring. Alltid interessant med folk på opplæring. Da må vi liksom skjerpe oss faglig. Det blir på en måte en repitisjon, man går igjennom permer og prosedyrer. Flotte greier:)

Og nå sitter jeg altså her i sofaen. Jeg tenker på Tyra, hunden vår. Tyra og Petter dro ut på Øen i formiddag. Tyra storkoser seg der ute i Langesundsfjorden, på hytta:) Jeg tok Bisken på fanget for noen selfier i formiddag. Haha, hun var skikkelig med på selfie moroa. Tyra kom til oss da hun var 9 måneder gammel. Det er opprinnelig en Tysk jakthundrase, en Kleiner munsterlander.

Jeg har alltid vært redd for hunder og tror det ligger til familien. Min mor var "hysterisk" for å si det sånn. Og da blir selvfølgelig barna redde også. Men etter at vi fikk Tyra som valp har jeg vokst med oppgaven. Jeg storkoser meg med det dyret nå, altså. Det eneste jeg synes kan være litt strevsomt er de hundehåra . Men jeg tar meg sammen, veldig! Og moppen tar jo det meste, jeg vedder på at jeg tilslutt venner meg til disse hundehårene, hehe:) Ialfall, Tyra er så skjønn! Jeg elsker henne virkelig:)

HA EN GOD NATT

FRA TONE. #blogg #august #hund

TRENINGSDILLA

God kveld til deg! Jeg koser meg på høsten. Er et skikkelig høst menneske, for å si det sånn. I går kveld var jeg på trening igjen. Jeg føler det gir meg næring både fysisk og mentalt. Også er det så godt å kjenne på de gode endorfinene etterpå. Sette seg i sofakroken og roe ned sjela si. Kroppen kjennes så god etter en treningsøkt. Og ikke nok med det, alle de hyggelige menneskene jeg treffer på senteret da! Jøye meg!! Etter Step og Styrke timen unnet jeg meg en god og varm badstue. Ååå, det var en nytelse å kjenne den herlige varmen på kroppen sent i går kveld:) Jeg nøt det:)

I den senere tid har det vært mye fokus på de små barna i familien. Og som bestemor synes jeg det er en god investering i å kunne hjelpe. Så dagene mine har vært hektiske med litt lite søvn i perioder. Men i dag tidlig kjente jeg på uthvilthet. Så herlig, og så godt med kaffe på sengen:)

HA EN GOD KVELD

FRA TONE #august #onsdag #trene

EN FLOTT TRENINGS SØNDAG OG NY UKE – HERLIG

Riktig god mandag til deg! Dette har vært den roligste formiddagen på leenge, haha:) Jeg skrev på blogginnlegget mitt lørdag morgen: akkurat i dag velsigner jeg denne fridagen. Men det varte ikke lenge, altså! Det ble ny runde med lekeplass moro, og to småtroll på overnatting. Jeg var alene i heimen, så dette måtte jeg fikse selv. Jøye meg!!! Men det gikk bra, ungene koste seg hos mormor! Jeg har fått beskjed av min "strenge" politiadvokat datter, ikke et GLIMT av mine barn på bloggen din mamma!! Den er grei, sier jeg da! Så sånn er det, jeg aksepterer:)

Så kom søndag ettermiddag. Jeg følte meg litt sliten, men jeg ville prioritere en treningsøkt. Så da fanget jeg min egen treningsbag og syklet avgårde til Elixia Porselensfabrikken. Ååå, det var skjønne og gode Kristine som hadde Step timen. Den var sånn middels hard og vanskelig for meg. Min datter var med også, så herlig liksom:)

Da jeg endelig tok kvelden koste jeg meg med Cottage Cheese og vannmelon. Og teen drakk jeg i favoritt koppen min, hehe:)

Nå er jeg snart klar for venninneklubb. Gleder meg som en unge til å på klubb til Mette i kveld:)

HA EN GOD MANDAG

FRA TONE. #blogg #trene #mandag

HVILEDAGEN MIN

God lørdag formiddag til deg! Håper du har en god dag, og nyter august lørdagen:) Akkurat i dag velsigner jeg denne fridagen, altså. Drikker kaffen min og nyter smaken av denne go'drikken. Hehe! Det er ikke noe galt, men jeg føler meg noe utmattet etter en hektisk uke. Så i dag er det en nødvendighet med en hviledag selv om jeg ikke føler meg spesielt sliten.

Etter noen senvakter og et par tøffe treningsøkter forrige uke, fartet jeg altså med bussen inn til Bærum torsdag morgen. Det er alltid fint med bussturer innover, synes jeg som er litt redd for å kjøre bil på store motorveier. Sånn er det med meg, hehe:)

Men når det er sagt, passet jeg altså barnebarnet mitt på fredag. Hun er 2 år. En solstråle av en unge med et voldsomt temperament. Men farmora fikk jammen til samspillet med vesla. Åå, hun er utrolig søt. Også prater hun så masse. Jeg prioriterte en utedag, så vi spaserte oppover Tanum området i Bærum. Utrolig landelig og vakkert, synes jeg! Vi kjøpte is, og jentungen storkoste seg med isen sin. Etterpå sovnet hun, og da spaserte jeg tilbake til familiens hus.

Dagen gikk unna, og plutselig satt jeg på bussen tilbake til Porsgrunn:)

HA EN SKJØNN HELG

FRA TONE. #blogg #helg #familie

MANDAGEN TOK JAMMEN SLUTT

God senkveld til deg! Håper du hadde en fin helg og at du nøt fridagene dine. Jeg var på helgevakt sammen med mine skjønne kolleger, og vi hadde en innholdsrik og flott jobbehelg:)

Petter og jeg passet småtrolla våres i dag, fordi det var planleggingsdag i barnehagen. Jeg leste akkurat en artikkel på nettet der det stod at å passe barnebarna kan forebygge demens. Haha, sier jeg da:) Men når det er sagt, passer vi masse barnebarn. Etter lek og moro i dukkestua i formiddag, gikk turen til en lekeplass i nærmiljøet som jeg jammen ikke har sett maken til. Så rent og ordentlig, og så flott, liksom. For et herlig lekeslott:) Barna storkoste seg der i dag, altså:)

Men etter en lang dag var jeg temmelig gåen, for å si det sånn. Så i stede for å legge meg på sofaen, dro jeg til Elixia Klosterøya for å være med på en gruppetime. Kanontime i en stappfull sal med så mange treningsglade damer. Herlig mandag:)

HA DET GODT

FRA TONE. #blogg #mandag #bestemor #trene

ALDRI FOR GAMMEL TIL TRENINGSØKTER

God fredag ettermiddag dere! Ååå, for en vakker dag her på Østlandet. Jeg har kost meg med kaffen i sola ute på benken ved kjøkkeninngangen. Så deilig!

Jeg liker å være aktiv, så i går trente jeg på trenings senteret i Porsgrunn. Det er utrolig moro å være med på disse gruppetimene. Instruktørene er supergode på det å instruere. Og jeg tenker at: MAN BLIR ALDRI FOR GAMMEL TIL Å TRENE:)

Nå er jeg klar for jobbehelg. Regner med at vi får en innholdsrik og fin helg på jobben:)

HA DET GODT

FRA TONE #blogg #helg #trene

FAKTISK LITT JÅLETE I DAG ALTSÅ

God ettermiddag til deg! Nå har hverdagen kommet og jeg tenker at det er helt riktig å være litt jålete og ta godt vare på seg selv, hehe:)

For noen dager siden valset jeg oppe i lyngen oppe på den vesle primitive fjell hytta vår. Og jeg må si jeg er overrasket over meg selv. Jeg liker det primitive og koselige. Jeg fortalte jo at jeg fikk skikkelig turdilla. Men ikke lenge av gangen, haha!! Hverdagen, jobben og treningen gjør susen da:)

Så etter en rask dusj i dag tidlig og to minutter foran speilet, var det på tide å være litt jålete. Dette høres kanskje litt rart ut for noen, men litt sminke er viktig for meg! Etterhvert som man blir eldre, går jo talgproduksjonen ned. Og mange mister både glød og farge i ansiktet. Så det jeg gjorde i dag var å smøre på en fuktighetsgivende og riktig foundation. Sensai er toppers altså. Etterpå la jeg på litt pudder. Fløyelsmykt finish og kvalitetspudder. Herlig! Det er ikke farlig med litt farge i ansiktet, derfor våget jeg en rødrosa rouge og en varm rød leppestift fra Chanel. En fin onsdag i heimen:)

Nå er jeg klar for en treningstime. Og jeg gleder meg så masse:)

HA EN GOD ETTERMIDDAG

FRA TONE #blogg #onsdag

UTFORDRINGER PÅ JOBBEN

God onsdag til deg! Håper du har hatt en fin ferie og ladet batteriene for vinteren. Nå er faktisk sommerferien over for de fleste. Og på dette bilde her sitter jeg altså i bilen på vei til jobben. Det er søndag ettermiddag. Min ferie er over for denne gangen. Det gjør ingen ting, fordi jeg er så glad i jobben min. Så nå her jeg hatt tre seinvakter på rappen. Herlig:) På denne arbeidsplassen har jeg jobbet i tyve år. Tyve år altså! Er det noen rart jeg "koser meg på jobb" Jeg har noen vidunderlige kollegaer og jobber med de aller skjønneste. Dette året her blir både utfordrende og spennende. Og jeg gleder med stort til å bli med på denne reisen, hehe:)

HA EN GOD DAG

FRA TONE. #blogg #onsdag #jobben

HEKTA PÅ TUR – HEHE

God lørdag kjære deg:) Akkurat nå koser jeg meg inne på den lune fjellhytta. Jeg nyter stillheten og drikker kaffen min. Og jeg tenker at i løpet av disse dagene her sånn, har jeg blitt hekte på tur. Haha, selv om jeg liker å trene er jeg egentlig ikke så veldig tur menneske. Men det har jeg vært nå, altså:)

I går var vi i mine øyne på en utfordrende tur her oppe i fjella oppe på Blefjell. Jeg synes det var både morsomt og skummelt å teste egne grenser. Men jeg klarte meg bra, for å si det sånn. Det er jo et eventyr oppe i den norske fjellheimen. Og Tyra storkoser seg i marka sammen med oss, skjønne bisken!

Jeg synes det er utfordrende å hoppe over bekken. Jøye meg! Haha, jeg klarte meg bra! Litt skummelt da, hehe:)

Så godt det smaker med god niste i fjellet! Nydelig med sunn turmat på fjelltur da:)

Dagen i dag skal vi bruke til rydding, og Petter er allerede i gang med å kløve ved til vinterkulda. Men i kveld drar vi hjem til Skien. Jobben kaller! Gleder meg faktisk til ekstravakta på søndag kveld. Jeg jobber jo med verdens skjønneste barn, og har noen herlige kolleger:)

HA EN VIDUNDELIG LØRDAG

FRA TONE. #blogg #tur #fjellet #lørdag

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow