TURDAG

God kveld til deg!

Så flott det var ute på tur i dag, og Tyra nøt høstdagen veldig bra. Jeg tenker at det er litt rart å tenke på at vi snart går inn i mørketiden. Men sånn er det og sånn må det være, hehe:) Jeg er faktisk et ekte høst menneske, for å si det sånn. Det er så godt å kjenne på den friske luften. Og fargene forandrer seg for hver dag. Men plutselig er bladene borte og greinene blir mørke og nakne.

Jeg plukket med meg noen grøftekant blomster på høst turen i dag. Veldig koselig å sette dem i en vase. Skikkelig flott borddekorasjon på en torsdag kveld, synes jeg da:)

HA EN SKJØNN KVELD

FRA TONE #blogg #tur #høst

BARNEBURSDAG MED MÅTE

Hei til deg på en så sen mandagskveld:)

Jeg sitter i sofaen og koser meg etter kveldens seinvakt. En te kopp smakte jammen så godt, altså. Og jeg har hatt en utrolig fin kveldsvakt. Herlig!

Denne helgen har gått unna som varmt hvetebrød, hehe! Jeg har vært mormor og farmor stort sett hele helgen. Jøye meg! Så i dag flatet jeg ut på morrakvisten og sov til langt ut på formiddagen.

Dagen i går var helt spesiell for meg. Mitt eldste barnebarn hadde bursdag. Hun ble 5 år. Skjønne jenta til farmor. Men barnebarna må man dele på, det er jammen mange om beinet.

Så dette ble en barnebursdag med måte, for å si det sånn. Foreldrene trenger ikke å tømme kontoen for at barna skal få en fin bursdagsfeiring.

Den voksne "guttungen min" er utrolig kreativ i matvegen, så han laget en vidunderlig gryterett. Og min svigerdatter har baking som hobby, så kaka smakte himmelsk:)

Og Biske Tyra var med på moroa, koste seg masse:)

HA DET GODT

FRA TONE. #blogg #bursdag #høst

GOD TRENINGSUKE

Hallo til deg på en fredag ettermiddag:)

Jeg er klar til seinvakt, og jeg gleder meg til å jobbe i kveld. Gode kolleger gjør susen, altså:)

Dette har vært ei flott treningsuke for meg. På formiddagen mandag og tirsdag var jeg ute i skogen med bisken. Det var så godt å kjenne på høstlufta før sein vaktene, de dagene. Alltid fint å være ute i frisk luft.

Onsdag kveld trente jeg Power Step. Fyttikatta for et Show oppe på Elixia Klosterøye i Skien. En super god instruktør med masse energi. En stappfull sal med så mange treningsglade damer.

På torsdag kveld var jeg på han igjen, haha:) Da var jeg på samme type time men i Porsgrunn. En like energisk instruktør som strålte av treningsglede. Så i dag er jeg bittelitt støl, for å si det sånn. I Power Step timene veksler vi mellom enkel kondisjonstrening(hard nok for meg da!) på Step kassa og styrketrening med frivekter. Jeg merker at jeg i min alder nå har utrolig mye glede av styrketrening for armer nakke rygg og skuldre. Og det som er aller best er å kjenne på de ekte og herlige endofinene på soffaen etterpå:)

HA EN NYDELIG FREDAG

FRA TONE. #helg #trene #endorfiner

GOHELG PÅ ØEN

God søndag kveld, skjønne deg:)

Håper du har kost deg masse denne flotte september helgen. Det har vært så sommerlig, og så fint. Petter og jeg har hatt en god helg her ute på Øen. Og vi har vært sammen med min søster og svoger på denne familiehytta.

Jeg sov virkelig lenge i dag. Følte liksom jeg måtte ta igjen tapt søvn ved å flate ut i morges. Så deilig!

Frokosten spiste vi på ei fjøl ute på brygga. Det var jo søndag morgen, så vi hadde jo allverdens med god tid. Det var så godt å kjenne solen mot ansiktet og lukke øynene, liksom.

Petter tok Tyra med seg på en båttur i formiddag, og bisken synes omsider det er helt ålreit å kjøre båt.

Jeg vandret en liten tur innover øya, og noen av sommerblomstene blomstrer de altså:) Og det er så mye vakker natur i høstfarger. Det er faktisk september!

Søs og svoger spiste grillet men lettvint sommermat på " brygge restauranten " hehe:) Hyttemat uten stress, sa søs. Petter og jeg ville spise middag i hjemme i heimen. Vi synes alltid det er koselig å spise litt sen middag søndag kveld. Så i dag ble det en sen men koselig lakse middag:)

HA EN SKJØNN SØNDAG

FRA TONE. #blogg #søndag #september

HØST ER ULL ALTSÅ

Hallo til deg i kveld:)

Etter noen seinvakter, endte jeg opp med en fridag i dag altså! Hehe, så etter noen kaffekopper på morgenen dro jeg på shopping. Jeg kjøpte en marineblå høstkåpe til meg selv på 70% en. Det er jeg god på, for å si det sånn.

Det er jo høst ute, og den ene småjenta til bestemor er litt syk. Så da tittet jeg på Ulltøy til barn. Det var utrolig stort utvalg av dette kløfrie nydelige ulltøyet. Skikkelig deilig ulltøy var hengt opp etter alder og størrelser. Og jeg vil påstå at gode og varme barneklær i ull er gull for norske forhold. Ull på kropp er topp, sier bestemor:)

HA DET GODT

FRA TONE. #blogg #ull #september

VALGNATTEN

Hei til deg på valg natta!

Akkurat nå ligger jeg rett ut på sofaen hjemme i min egen stue med en Pepsi MAX. Jeg har vært på sein vakt og skal på sein vakt i morgen også. Så nå ligger jeg her da, på selveste valg natta! Jøye meg, dette blir så spennende. Og jeg heier selvfølgelig på Erna.

HEIA ERNA 💙

HA EN FIN VALG NATT DU OGSÅ

FRA TONE #valgnatt

SEPTEMBERSØNDAG

God kveld i stuen!

Håper du har hatt en skikkelig fin helg, og kost deg mye. Jeg har hatt en god helg ute på Øen sammen med barna.

Da jeg våknet i dag tidlig skinte solen nok en gang høyt på himmelen. Og det føltes som sommer ute, det var så varmt. Så deilig temperatur da!

Svabergene ute på Øen er så fine, og i dag var de faktisk glatte som silke. Varme og gode var de også.

Vi tok oss en spasertur alle sammen innover øya like før regnet kom, hehe:) Tyra var i hundre, og nøt hvert sekund altså.

Åå, for en skjønn september søndag! Og i dag tok jeg bilde av hytta vår her ute på Øen. Her har jeg vært siden jeg var to år gammel. Skikkelig barndomsminner! Gamle hytta ble revet i 2009. Og året etter ble denne "perlen" her snekret opp. Så dette er altså hytteidyll gjennom tre generasjoner.

HA DET GODT

FRA TONE. #blogg #hytta #familie #september

FRIDAG

God torsdag kveld til deg:)

Etter fire seinvakter på rappen, var det jammen helt ålreit med en fridag i dag, synes jeg da! Og jeg må bare innrømme at det var ekstremt godt å få sove lenge i dag, altså. Hehe, bisken var rolig i heimen, så jeg flatet ut på morrakvisten, for å si det sånn!

Først en liten posjon havregrøt med Cottage Cheese, noen friske bringebær og litt kanel. Så et stort krus med kaffe. Etterpå en god og varm dusj, deilig!

I dag skulle jeg treffe Kjersti på kafe i Porsgrunn by. Jeg gledet meg virkelig fordi vi ikke hadde snakket sammen på flere måneder. Kjersti er min aller beste venninne. Vi gikk sammen på Barnepleien på gamle Lutherske sykehus for mange år tilbake i tid. Vi jobbet som kolleger både på føde/ barsel og på barneavdelingen. Selv om vi ikke lenger er på samme arbeidsplass, nyter vi hverandres selskap. Og i dag gikk snakketøyet i ett kjør, hehe:)

HA EN VIDUNDELIG HERLIG KVELD

FRA TONE. #blogg #fridag #venninne

SEPTEMBERHELG

God søndag ettermiddag til deg 🙂

Nå er jeg veldig klar til seinvakta, fordi jeg har hatt en så god frihelg ute på Øen. Og det var en sann nytelse og kjenne på sjølufta fredag ettermiddag. Jeg koste meg virkelig! Det kjennes på kroppen at jeg har fått en god porsjon med nattesøvn, så nå er jeg temmelig uthvilt altså! Bisken var også i slaget, haha:) Fine hunden sin det!

Det blomstrer som bare det der ute i skjærgården. Ååå, så vakkert! Og tenk at det er 3. september da! En vidunderlig søndag synes jeg:)

HA EN FLOTT SØNDAGSKVELD

FRA TONE #blogg #september #skjærgården

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow