ETTER EN LANG HELG PÅ JOBB

God søndagskveld til deg:)

Jeg har vært på jobb i 24 timer, og jeg er faktisk litt stolt av meg selv, hehe:) Men jeg fikk lov til å sove noen timer i natt da, så dette har vært en skikkelig innholdsrik helg. I love my job❤

Etter at jeg var ferdig på jobb, skinte sola og jeg var så gira på å kjenne på lufta, på sjølufta! Jeg kjørte en tur ned til Krogshavn som er en herlig plass i hjertet av Langesund. Ååå, så vakkert! Det blomstret på svabergene og sola skinte fra krystallklar himmel på en oktober søndag. Jeg nøt det jeg, altså:) Håper din dag har vært god, det unner jeg deg:)

HA EN GOD KVELD

FRA TONE #blogg #høst #langesund #vakkert #høst

GOD OKTOBER SØNDAG

God søndag til deg:)

Det regner på Øen i dag. Så koselig synes jeg, for vi kan jo ha det fint uansett! Akkurat nå sitter jeg på sofaen sammen med Tyra. Vi koser oss begge to. Jeg drikker kaffe, spiser litt sjokolade og har hekletøyet i fanget. Nå lager jeg dukketøy til en liten baby dukke. Småjentene leker med dukken til bestemor. Så da tenkte jeg å hekle forskjellige plagg, slik at de kan kle av og på, hehe:)

Jeg kom ut på Øen i går, Petter hentet meg i båthavna i Langesund. Det var så fint den siste dagen i September. Den hvite skjønne prestekragen blomstret fortsatt der den stod bote i strandkanten. Og nyperosene var så utrolig vakre, synes jeg:) Tyra hadde også en flott dag ute i Langesundsfjorden og på hytta på den siste dagen i September. Hun nyter naturen og den gode friske sjøluften, herlig:)

HA EN VAKKER SØNDAG

FRA TONE. #blogg #høst #september #oktober

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow