ETTÅRSDAG

God lørdag ettermiddag til deg! Håper du har hatt en god november lørdag, og kost deg:) Jeg er på Blefjell, oppe på den vesle primitive fjellhytta. Det er litt snø her, men ikke nok til at jeg kan ta skia på beina. I går hadde Tyra bursdag. Hun var ett år❤skjønne bisken sin det:) Vi er jo alle flinke til å feire bursdagene til de vi har kjære, spesielt barna! Men i går feiret vi altså Tyra her oppe på Blefjell. Her elsker hun å løpe fritt rundt omkring, så bursdagsgaven var " fritt løp" for å,si det sånn. Haha, sier jeg da. Tyra fikk smake på en liten pølsesnabb da! Men bare litt:)

Nå koser jeg meg i sofakroken med blå nisselua strikketøyet. Ribba står å godgjør seg i ovnen. Så i kveld blir det en før jule smak, altså:)

HA EN VIDUNDERLIG LØRDAG

FRA TONE. #blogg #november #hunden

DET ER LIKSOM EN INDRE TRENINGSGLEDE

 

Hei til deg i kveld! Jeg tenker at indre treningsglede er nøkkelen til god motivasjon. Og god motivasjon oppnår faktisk når jeg oppfatter trening i seg selv som belønning. Og jeg har sakt det så mange ganger, jeg elsker disse ekte endorfinene.

Jeg har trent Power Step på Elixia Klosterøya i kveld! Fyttirakkarn sier jeg det på godt Grenlansk. For en time, og for en instruktør! Jeg heier på Christine Bjørnsen. Hun er unik, altså:)

Jeg er 61 år, og prinsippene for å komme i form er jaggu de samme gjennom hele livet!! Kroppen skal brukes, sånn er det:)

 

HA EN FLOTT KVELD

 

FRA TONE #blogg #november #trene

PRIVAT MEDISIN

God ettermiddag til deg!! Jeg har vært på Fysikalsk medisin i Porsgrunn i dag og fått meg en skikkelig herlig "julepresang" Haha, sier jeg da! En kortisonsprøyte i venstre fot gjorde susen i dag altså!

Så bra at det lar seg gjøre å bestille time på slike privatklinikker. Man slipper henvisning også får man liksom svar på dagen. Telemark Fysikalske Medisin er jo en privat helsetjeneste, og jeg må si jeg ble imponert over lokalene. Og for en fantastisk imøtekommende lege, jippi:)

HA EN GOD TIRSDAGSKVELD

FRA TONE. #blogg #november #tirsdag #medisin

NOVEMBERSØNDAG

God novembersøndag til deg:) Håper du har hatt en fin uke, og en skjønn helg! Jeg var på seinvakt i går kveld, koste meg skikkelig selv om jeg jobbet som en "helt", hehe:)

Jeg tok meg en feriedag i dag, fordi vi oppfordres til å ta ut all ferie før nyttår. Så jeg må si jeg var heldig med den dagen.

Det flotte været! Tenk at jeg har flyttet hjem igjen da! Til Tollnes på Vessia. Grunnen til at vi flyttet var jo det at vi ikke fikk lov til å ha den vesle hunden vår i borettslaget på Gartnerløkka på Hovenga. Vi bodde på Hovenga i 12 år, og jeg trives veldig godt her jeg da! Men når alt dette er sakt, er det godt på hjemmebane også!! Det er så rolig her på Bjørnstad, hihi:) Også er det så koselig at gamle lærer Fru Lia og hennes oppegående gamle mann bor rett ved siden av oss. Jeg storkoser meg! Og i dag tok jeg turen, rundt omkring på gamle trakter. Bortom barndomshjemmet mitt, og farmoren min sitt hjem. Gode minner, for å si det sånn❤

Hen herlig søndag på Tollnes og Nenseth område i Skien:)

HA EN VAKKER KVELD

FRA TONE. #blogg #november #søndag

EN KORTREIST HERLIGHET

God onsdag til deg! Åååå, så flott en novemberdag:) Jeg storkoser meg hjemme i heimen. Og akkurat nå har jeg laget meg en Supersunn og kortreist grønnsak med tilbehør. Jeg har lest at rødbeter er en fantastisk grønnsak, og den er visst full av disse gode antioksydantene. Den har jo en søt og karakteristisk smak, og den fargen da! Den er bare så nydelig:)

Jeg dampet rødbeten i en liten kjele med bittelitt vann. Kokte et egg, og skar opp litt paprika. Fant frem noen nusselige små tomater som jeg tilslutt la på tallerkenen. Men det som gjorde susen på det lunsj måltidet, var den deilige rødbetsaften. Jeg måtte rett og slett helle den røde herligheten opp i et stett glass jeg altså, hehe:)

Så da har jeg fått i meg dagens sunnhet. Og nå forbereder jeg meg til seinvakta. Gleder meg til å dra utover til Bamblelandet og på jobben i ettermiddag:)

HA EN GOD ONSDAG

FRA TONE. #blogg #onsdag #november #kortreistmat #rødbeter

GOD TRENINGS MANDAG

Herlig kveld til deg! Jeg har hatt en god fridag, og har vært hjemme i min skjønne heim, helt til klokka 5 i ettermiddag. Men da braket det løs, altså:) Og i dag leste jeg et gammelt sitat på nettet: Kosthold, kropp og fysisk aktivitet. Kosthold, trening og sport. Hehe, sier jeg da! Jeg har selv aldri hatt problemer med å være fysisk aktiv. Jeg spiser den maten jeg er komfortabel med, men er selvfølgelig forsiktig med dette sukker dopet. Hehe:)

Trening gjør meg glad, så i kveld dro jeg på en flott spinningtime oppe i Skien min by. En utrolig inspirerende instruktør med nisselua godt plantet på hode, hehe:)

Etter en nydelig dusj med en fortjent skjønn badstue, laget jeg meg sunnhets middagen. Laks med woka rot grønnsaker og salat med rømmedressing. Et designa jule glass med iskald farris smakte så utrolig godt til den maten:)

HA EN GOD KVELD

FRA TONE. #blogg #trene #mat #farris

FOR EN SØNDAG

God søndag kveld til deg:) Hurra, for en skjønn helg! Håper du også har hatt en god november helg. Jentene kom på besøk til farmoren sin, de er så skjønne! Og jeg skulle så gjerne vist de frem på bloggen min, men jeg har full respekt for foreldrenes meninger om det og eksponere barn på nett. Den største jenta er 5 år og noen måneder, og nå har hun virkelig oppdaget farmoren sin. Så i dag heklet jeg litt på dukketøyet til en søt liten dukke. Og femåringen var kjempe interessert i å lære. Så moro:)

Søndagen var vi på tur på Klyve skole. Der gikk jeg jo selv, altså:) SFO har ansvaret for noe gårdsdrift der borte, så disse vidunderlige dyrene dukket frem. Haha, for en søndag:)

HA EN NYDELIG KVELD

FRA TONE #blogg #søndag #familie

NY TURNUS

God lørdag! Håper dagen din er fin, så langt. Jeg tusler rundt husveggen og venter på Bærums besøk. Gleder meg til å treffe småjentene mine igjen. Herlig:)

Jeg var sent hjemme fra jobben i går, så jeg sov godt ut i dag tidlig. Det smakte utrolig nydelig med morgenkaffe i dag, for å si det sånn.

Den nye turnusen ble hengt høyt opp på vektrommet i går ettermiddag. Jøye meg, 12 ukers turnus. Så moro! Men det var vanskelig å se hvor stor stillingsprosent jeg har fått. Men samme kan det være, hehe! Det var iallfall god stemning på jobben i går. En flott kveld:)

HA EN GOD LØRDAG

FRA TONE. #blogg #lørdag #helg

NOVEMBERFREDAGEN

God fredag ettermiddag til deg! Håper du har hatt noen fine uker, og at høsten 2017 har vært god for deg:)

Denne november fredagen her i dag gjør meg vanvittig glad. Det kjennes så godt, liksom. Og det er fordi i går var jeg sammen med verdens skjønneste venninner. Vi pratet og lo om hverandre. Noen tårer kom det faktisk også, hehe. Vi har jobbet sammen i helsevesenet i mange år, så det var mange minner og dele.

I dag er jeg klar for seinvakt. Og jeg gleder meg til å jobbe sammen med noen skjønne kollegaer, selv på freddan liksom:) Og i dag legges det ut ny turnus. Noen av oss skal over på langhelger… 12 timers lørdag og søndag. Så det betyr at vi før høyere stillingsprosent, og at vi jobber kun hver 4-helg. Spennende, altså:)

HA EN VIDUNDERLIG NOVEMBER FREDAG

FRA TONE. #blogg #fredag #november #helg

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow