KVALITETSTID

God fredagskveld til deg! Regner med at du ser frem til en fin helg, og at du har evne til å nyte den, hehe:)

Kvalitetstid betyr mye for meg. Så på fridagen min i dag traff jeg en god venninne på kaf'e i Porsgrunn by. Vigdis og jeg treffes ikke veldig ofte, men de få gangene vi er på treff, går skravla altså. Et venninne treff på byen er koselig. Vi prater om alt og ingenting, også løfter vi hverandre opp. Vigdis og jeg ble venninner da vi jobbet sammen på sykehuset. På barneavdelingen, da den fortsatt var i Porsgrunn.

Det er fint å spise lunch på Jonas B. Gundersen i Porsgrunn. Her er det mange herlige sitteplasser, koselig stemning og veldig god mat:)

Akkurat nå er det godt å være hjemme i stua på Bjørnstad, jeg koser meg! I morgen skal fire og et halvt åringen sove hos mormoren sin. Da blir det igjen kvalitetstid, sammen med den skjønne guttungen:)

HA EN GOD HELG

FRA TONE. #helg #kvalitetstid #januar

PAPPAEN VÅR

Godt Nyttår til deg! Håper du har hatt en god julefeiring, og at du allerede har kommet deg ut i det nye året.

For en uke siden døde pappaen til Gro og meg. Den spreke 91 åringen som ikke har vært helt frisk det siste halvåret.

Vi hadde en favoritt pappa med et stort hjertet:) Han var utrolig raus på kjærlighet, og var en varm og god mann. Etter pappaen vår sitt ønske ville han ha en enkel bisettelse. Så i dag ble det en vakker seremoni oppe på flotte Tørmo kapell i Porsgrunn❤

HA EN GOD KVELD

FRA TONE. #pappa #2018 #januar

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow