SÅ NÅ ER JEG ENDELIG KLAR FOR JOBBEN IGJEN

God mandag ettermiddag til deg:) Nå er jeg endelig klar for jobben igjen! Og jeg gleder meg masse til å kjøre utover til Bamble kommune om et par timer. Sen vakta på meg i dag, så herlig!! Etter noen litt slitsomme uker både fysisk og psykisk, skal det bli godt å komme i gjenge igjen. Et bein brudd er jo egentlig bare bagateller. Men når man er klinkende klar i toppen og liksom vil videre, ble det en liten psykisk belastning for meg altså. Men jeg taklet det bra, synes jeg selv ialfall 🙂

Det skal bli flott og møte de gode kollegaene mine i dag, og selvfølgelig barna da!!

HA EN SKJØNN MANDAG

FRA TONE. #blogg #april #vår #jobben

LITT REDESIGN PÅ ØEN

God lørdagskveld til deg:) Det var ålreit å fikse på den gamle bunaden ute på Øen i dag. Eller kanskje man kan kalle det for litt redesign. Og jeg synes det var så koselig å sitte i solveggen ned sytøyet. Luen fikk et litt moderne preg da, hehe:)

Det har vært en av småjentene i Bærum som har brukt den snart 80 år gamle drakten. Hun har hat den på de fire siste årene. Som 17. mai drakt:)

HA EN VIDUNDERLIG KVELD

FRA TONE #blogg #17mai #øen #hytta

ALLEREDE FREDAG OG TANKER OM NY ARBEIDSPLASS

Riktig god fredags morgen! I dag har jeg tatt morgenkaffen på sengekanten, og nytt denne herlige morgenstunden. Jeg har hatt noen dager i Bærum. Kost meg sammen med småbarna. Hentet i barnehagen, og vært skikkelig farmor. Hehe:)

Da jeg kom hjem rakk jeg faktisk enda en treningsøkt, herlig! Etterpå dro jeg på ekstra personalmøte. Det er endringer på jobben! Spennende!!!! Og jeg er iallfall ikke klar for å bli pensjonist. Så sånn er det:) Vi i personal gruppa var skikkelig spente der vi satt som noen tente lys. Avdelingsleder og virksomhetsleder skulle fortelle oss noe spennende. Og jet om! Jeg har sikkert fortalt tidligere at jeg jobber med barn som trenger det «lille ekstra» verdens skjønneste! Og jobben er i Bamble kommune. Her har vi jobbet i 20 år, og nå er det endringer altså! Vi skal flytte over i nye lokaler. Og vakre Langesund blir min nye arbeids plass. Men spaden er ikke satt i jorda enda, så det tar nok litt tid. Men fantastisk spennende og ha noe å se frem til, og å glede seg til. PS. Langesundbilde har jeg hentet og lånt fra Internett:)

Nå har jeg pakket helg bagen min, klar for helga! Øen og hytta kaller….

HA EN GOD FREDAG SKJØNNE DEG

FRA TONE #blogg #fredag #arbeidsplass #morgenkaffe #langesund

FOR EN FRIHET ALTSÅ

God morgen til deg på denne april mandagen! Jeg er så utrolig glad! Åtte uker med gips har virkelig blitt historie, altså:) Så nå er det bare trenings fantasien som setter grenser, for å si det sånn! Nå er jeg endelig tilbake på gruppetimene igjen. Jeg "elsker"gruppetimer i sal sammen med likesinnede og treningsglade mennesker. Både unge voksne og sånne som meg, hehe! Man blir aldri for gammel til å trene:) Gruppetrening er en fantastisk måte å kombinere trening med sosialt liv, og ikke minst for å øke sin egen motivasjon. Og for ikke å snakke om latter! Jeg kan le mye på en Cardio Pulse time jeg, sammen med de aller beste!

Akkurat nå sitter jeg ved den koselige kjøkkenkroken min og tenker at dette er siste sykemeldt uka mi. Ortopeden sier jeg fortsatt må være veldig forsiktig. Jeg må ikke tråkke over. Jeg må heller ikke bli utsatt for spark eller slag i ankelen. Så denne gangen går jeg forsiktig frem og lytter til fagfolkene. Men i dag skal jeg på busstur. Jeg har pakket bagen, fordi ferden går til Bærum. Jeg skal virkelig være farmor i noen dager. Og jeg gleder meg som en unge til å kose med de skjønne rolige og herlige jentene mine❤

HA DET GODT

FRA TONE. #blogg #treningsglede

SOMMERDAG LIKSOM

God kveld til deg! I dag har det kjennes ut som skikkelig sommer her ute på Øen. Årets første sommerdag er jo 14. april, og regnes faktisk for første dag i sommerhalvåret. Men i dag tok det helt av, altså:) Så vakkert! Vippestjerten dukket stadig opp. Og denne skjønne strandfulen er et godt tegn på at sommeren er i anmarsj. Linerla er en av de vakre trekkfuglene våre, og et sikkert vårtegn.

Barna kom på besøk i dag også, så mormor fant frem bøtte, spade og strand former. Vi lekte koselig på stranden, og barna vasset bittelitt. Men Peder bada på ordentlig, for å si det sånn! Tøff type, hehe:)

HA DET GODT

FRA TONE #blogg #sommerdag #familie

EN HELT VANLIG LØRDAG

God morgen og god lørdag! I dag var jeg grytidlig på’n, for å si det sånn! Jeg våknet rett og slett av det herlige lørdags været. Så flott! Jeg håper dagen din også blir bra, det fortjener du virkelig:)

Det er vakkert ute på Øen i dag, så jeg gleder meg til å skravle med søs litt senere på formiddagen. Jeg så de kom sent i hav tåka i går. Og da ville jeg selvfølgelig ikke forstyrre naboen. Jeg hørte faktisk høy musikk fra deres koslige hytte i noen minutter i går kveld. De tok seg sikkert en svingom, hun og Peder! Feire at det er frihelg, hehe:)

HA FORTSATT EN GOD LØRDAG

FRA TONE #blogg #lørdag

KAFFEKOPPEN

Hei til deg i kveld! Dagen i dag begynte med strålende solskinn fra skyfri himmel. Og kaffekoppen smakte så godt i dag tidlig. Kaffekoppen skiller seg selvfølgelig fra melkeglasset, fordi den sjelden er av glass! I dag hadde jeg ingen hank på koppen min. Og vanligvis er jo kaffekoppen framstilt av koselig porselens servise. Men akkurat i dag på en så flott torsdag tok jeg denne søte kaffekoppen med meg på brygga. Jeg vandret faktisk rundt omkring med denne herligheten, hehe:) Bisken koste seg i sola, og hadde det helt ålreit på bryggekanten. Petter dro en tur med båten over til Langesund. Stadig noen ærend altså:)

Ha det godt #blogg #april #kaffekoppen

Fra Tone

PLANTENE SOM TÅLER ALT

God onsdag til deg:) Jeg har all verdens med tid for tiden. Så i dag dro vi ut på Øen. Det var utrolig vakkert i Langesund, og nede i båthavna luktet det så godt. Det luktet skikkelig vår. Og siden jeg fortsatt skal holde meg i ro, så kan jeg like gjerne være her ute på hytta. Jeg finner virkelig roen ute på Siktesøya.

I dag beveget jeg meg bort på jordet. Det gikk så fint med beinet, og nå verker det faktisk mye mindre. Herlig!!! Jeg var på jakt etter planter. Plantene som tåler alt! Ute på Øen må blomstene klare seg i både sterk vind, sol og salt og slikt! De er noen tøffinger, synes ialfall jeg:)

HA DET GODT SKJØNNE DEG

FRA TONE #blogg #vår #april #plantene

SYKKEL INTERVALL

God kveld til deg! I dag var jeg klar for min første intervall på sykkel. Det er lenge siden jeg har vært så sliten som jeg er nå i kveld, altså! Og nå er jeg mye bedre i beinet mitt, så nå gleder jeg meg til å begynne på jobben igjen. Også kommer jeg selvfølgelig til å trappe opp treninga. Hurra!!! Jeg ga jernet i dag, for å si det sånn! Fordi når jeg trener intervaller på sykkel sammen med en supergod sykkel instruktør, da gir jeg jo alt! Og man skal faktisk kunne yte like godt, eller bedre på det siste draget som det første. Hehe! Kanskje dette er en myte, at man liksom skal kunne yte like godt på siste draget av en intervall serie. Ikke vet jeg:)

Og i dag tok jeg på meg ROSA💕trendy sportsjakke, haha! Ser nesten ut som en " grilldress" spør du meg! Men det er gøy å være fargerik og fresh på treninga, hihi:)

HA EN FLOTT KVELD. #blogg #trening #sterk #rosa

FRA TONE

SUKKERKOK I HODET MITT

God mandag, kjære deg! Håper helgen din har vært fin, og at du ikke har hatt SUKKERKOK. Jeg har vært ute på Øen, og virkelig hatt sukkerkok. Hehe, sier jeg altså! Det gjør jo ingen ting om jeg av og til fråtser i sjokolade og marsipan da! Men da kjennes kroppen min så daff, liksom. Spesielt i den situasjonen jeg befinner meg for tiden. Jeg sitter jo for det meste. Det beinet, altså! Men når det er sakt, har virkelig søtsuget vært plagsomt og virkelig tatt overhånd denne helgen. Så i dag på denne koselige men gråaktige mandagen vil jeg forsøke å unngå eller kutte kraftig ned på søtsmaken, noen dager ialfall.

Så i dag tidlig bakte jeg noen artige sunne muffins. Etter egen oppskrift, for å si det sånn! Jeg vispet sammen ❤6egg – havregryn – kokte bygg gryn – en skje med fiberhusk – hakkede mandler – kokesjokolade – 1 dæsj kunst sukker. Jeg blandet alle ingrediensene sammen. La forsiktig litt røre opp i noen koselige og fargerike muffins kurver. Bakte de midt i ovnen på 200 grader, ca 20 minutter.

Kakene smakte utrolig bra, men jeg angret litt på at jeg hadde i kunst sukker. Så neste gang skal jeg unngå det sukkeret. Men en ting er sikkert – all kutt hjelper!

HA EN VIDUNDERLIG FLOTT MANDAG

FRA TONE. #blogg #sukker #sukkerkok #vår

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow