TRENINGSØKT VENNINNER OG SOMMERVARME☀

Hallo til skjønne deg i en herlig sommervarme:) Jeg koser meg i varmen, så deilig! Og i går traff jeg gode venninner på byen etter en treningsøkt på Elixia Porselensfabrikken. Treningsøkten var hard og effektiv, skikkelig styrkeøkt med en god instruktør. Jeg nøt timen jeg, altså! Etterpå tok jeg sykkelen og syklet over Porsgrunns brua til Jonas B Gundersen. En skjønn kafe som ligger i Porsgrunn by, rett ved elven! Her koste jeg meg med en deilig rekesalat og verdens skjønneste venninner❤

HA EN GOD ETTERMIDDAG

FRA TONE #blogg #porsgrunn

VARMESTE MAI LØRDAGEN JEG KAN MINNES

🐞

God kveld skjønne deg! Dette har rett og slett vært en drømme lørdag her ute på Øen, og sikker der du har vært også! Så flott! Og jeg leste akkurat på Storm at siste gang det var like varmt i mai, ble det faktisk en drømmesommer i Norge. Haha, så det er bare og håpe altså:) Noen mener at man " bruker opp godværet" for sommeren. Men ifølge meteorologene er det stikk motsatt. Litt merkelig det da, synes nå jeg:)

Jeg er mormor på heltid denne flotte mai helgen. Så koselig å pusle og stelle rundt disse smårollingene. Vi storkoser oss, selv om mormor er bittelitt sliten her jeg sitter i go'stolen. Det er lov å innrømme det etter en laang og varm dag i solsteiken. Og tenk at badevannet nærmer seg 18 grader. Så bade har vi gjort, masse masse!!

HA EN RIKTIG GOD LØRDAG ☀

FRA TONE. #blogg #lørdag #siktesøya #mai #mormor

KAFEBESØK

God torsdag i sola☀I går var jeg på hyggelig kafebesøk i vakre Porsgrunn by. Jeg traff gode venninner, og praten gikk livlig. Det er alltid koselig å spise lunsj på Jonas B Gundersen. Her koser jeg meg virkelig. Atmosfæren er god, og maten smaker alltid like godt. Så i går nøt vi en skikkelig uteservering. Faktisk en grei og kjempegod matrett, nam:)

HA EN RIKTIG GOD TORSDAG

FRA TONE #kafe #mai #blogg

PINSEHELGEN

Hallo til deg i kveld! Skal jammen si det gikk unna ute på Øen denne Pinsehelgen, for å si det sånn:) Alle barna og de voksene dro avgårde søndag ettermiddag. Så dagen i dag har vært utrolig avslappende, og jeg har virkelig slappet mye av, altså:)

Det har vært en innholdsrik og deilig Pinsehelg på hytta. Jeg må si jeg fokuserte på glede. Det å være sammen med de jeg er mest glad i av alt liksom, barna mine:) Selv om det ble masse rot og skrot og slikt, fordi vi var så mange. Klarte jeg ihvertfall å tenke positivt. Så i dag tidlig var det helt stille på hytta, fordi gjengen dro avgårde søndag ettermiddag. Og jeg innrømmer at det var godt å nyte stillheten her ute på Øen. Herlig å se utover sjøen og bare nyte synet av det man ser….

HA EN GOD KVELD

FRA TONE #blogg #pinse

,

DAG OG NATT OG MAI HELG

God kveld til deg:) Håper du har hatt en fin helg, og kost deg der du har vært. Jeg er på Øen på hytta. Akkurat nå er det stille fordi barna har reist. Og for et vakkert kusine og fetter treff! Hælleminn, de to småjentene på to og et halvt og snart tre hang sammen som erteris. Og Helene som snart er skolejente og han kjekkasen på snart fem storkoste seg. Så denne pinsehelgen har jeg altså vært både farmor og mormor❤

Barna plukket blomster til meg i dag. De plukket en stor bukett med Natt og Dag. Jeg ble så utrolig glad. Og nå har de reist, så nå sitter bestemora igjen med blomster kvasten, hehe:)

HA EN FORTSATT FLOTT PINSEHELG

FRA TONE #helg #pinse #familie

GRATULERER MED DAGEN

God torsdag til deg! Akkurat i dag kaster sola glans over Norges nasjonaldag. Så flott, og for en fest! Jeg har vært sammen med familien min borte på Klyve skole. En koselig formiddag:) Så i dag på selveste 17. mai har demokratiet gjort det slik at alle barn og voksne kan på en måte være midtpunktet. Og jeg sier det igjen – Gratulerer med dagen:)

Jeg har hatt en vanvittig travel uke. Arbeidet kaller, så jeg har vært masse på jobben denne uka. Men jeg liker det! Jeg rett og slett nyter det! Jeg er utrolig glad i jobben min:) Og om en times tid drar jeg utover til Bamble kommune. Sein vakt på meg i dag, på selveste 17. mai:)

Men I morgen starter pinsehelgen, og jeg gleder meg til noen dager på hytta. Så det skal bli herlig med en langhelg, akkurat nå:)

HA EN VIDUNDERLIG 17. MAI FEIRING

FRA TONE. #blogg #nasjonaldagen #17mai

HELT OK MED 12 TIMERS VAKTER

God kveld til deg! Jøye meg nå har jeg nesten vært på jobben i snart 12 timer. Og det går så greit, hehe:) Men man er avhengig å ta seg en skikkelig lang pause, så nå puster jeg ut altså!

Jeg trives virkelig på jobben. Akkurat nå er det FROZEN figurene som er i skuddet. Så her bugner det av prinsesse plakater og Anna og Elsa figurer. Så sånn er det:)

Dette har vært en utrolig flott helg. Og i går spiste vi en vidunderlig middag ute i det gode været. En av kollegene mine stekte laks, og laget en aldeles skjønn salat. Så vi koste oss på jobben i går også:)

HA EN GOD SØNDAG KVELD

FRA TONE #blogg #søndag #jobb

MIMRING FRA KRISTIHIMMELFARTSDAG I PAUSA PÅ JOBBEN

Hallo til skjønne deg på denne flotte dagen!Jeg håper du har hatt en herlig lørdag, så langt. Jeg har pause på jobben. Så jeg tenker tilbake på torsdagen, selveste Kristi himmel fart dagen! Jeg var på trening, på Power Step! En enorm bra time, og en supergod instruktør. Det var full sal, og mange på venteliste. Også var det en haug med treningsglade damer som rett og slett ga jernet, hehe:)

Så nå er jobb pausa over, og jobben kaller! En fin fin dag på jobben:)

HA EN RIKTIG GOD LØRDAG

FRA TONE #blogg #trene #endorfiner #jobben

LITT HYTTELIV OG SJOKOLADE FØR EN LANG LANG JOBBEHELG

God fredag ettermiddag til deg! Jeg rakk akkurat en liten hytte visitt før helgevakter braker løs, hehe:) Det var så vakkert ute på Øen i formiddag. Jeg nøt sjokolade, kaffe og godværet. Så flott!!! Da Petter kjørte meg til Langesund, var jeg faktisk klar til helgevakter. Det var litt vemodig å ta farvel til den gode bisken, men jobben kaller vettu.

Det er helt ålreit for meg å dra på jobben. Sein vakt i dag, og lang lang vakt både lørdag og søndag. Tolv timers vakter. Så akkurat nå sitter jeg i bilen og venter på verdens skjønneste kollega. Hun skall sitte på med meg til arbeidsplassen vår:)

HA EN RIKTIG SKJØNN HELG

KOS DEG MASSE MASSE #blogg #hytta #sjøen #sjokolade #jobben

TABATA – PULS OG ABSOLUTION

God kveld til deg! Det fine været stopper ikke mine treningsøkter iallfall:) For makan til to dager med flotte timer på Elixia Grenland. Jeg er imponert!! Og foten min er nesten helt bra, så herlig!!! Disse to dagene her har vi hatt mest fokus på styrketrening med høy intensitet. Så i kveld er jeg skikkelig støl i store deler av kjernemuskulaturen. Jeg har vært med på mange spennende øvelser. Instruktørene er proffe, altså! Jeg blir så glad, og nå er jeg skikkelig full av disse vidunderlige endorfinene. Etter treningsøkta i kveld, nøt jeg en lang og skjønn badstue. Nytelse:)

HA EN SKJØNN KVELD

FRA TONE. #blogg #trene #badstue

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow