EN SNARTUR I HEIMEN

God lørdagskveld til deg:) Egentlig var det helt ålreit å reise hjem fra Øen i kveld. Vi skal nemlig i bursdag til Bærum i morgen. Og jeg gleder meg til å feire skjønne Kristine sin 3 års fødselsdag. Jeg er farmor til den go'jenta, og hun er vidunderlig❤

Det var godt å være ute på hytta i dag. Så flott sommervær!! Vi kan ikke bedre ha det her på Østlandet. Jeg håper inderlig du nyter sommervarmen du også, det fortjener du:)

Biske Tyra er i vigør for tiden, og i dag hoppet hun ut i sjøen helt alene. Den hunden er så morsom, og jeg må innrømme at jeg blir mer og mer glad i den bissevovsen.

Nå nyter jeg lørdagskvelden på sofaen i heimen, herlig det også! Jeg koser meg med yoghurt og Cottage Cheese, og en liten boks med pepsi MAX.

HA DET FINT

FRA TONE. #blogg #ferie

HVORFOR IKKE PASSE HUNDEN

Hei til deg i kveld 🐶 Jeg har altså passet hunden her ute på Øen i dag. Hvorfor skulle jeg ikke klare det, liksom! Haha, den bisken har faktisk dilta i hælene på en pensjonist fra valpe stadiet. Og Tyra er iallfall ikke inaktiv. Så da jeg skulle prøve meg på en skogstur, var det akkurat som å løpe etter Therese Johaug i oppoverbakke. Hihi, men Tyra har blitt min hundevenn også. Det var litt utfordrende i dag fordi hun lengtet etter Petter. Så hun satt ved bryggekanten i hele dag, ventet og ventet på far og båten. Uansett, har jeg heldigvis blitt komfortabel med å passe på bisken, jeg gjør det gjerne igjen:)

Ellers laget jeg til god stemning på brygga. Jeg koste meg med kaffe melon og strikketøyet. Enda en god feriedag:)

HA EN GOD ONSDAG KVELD

FRA TONE #blogg #hunden #ferie

SLIK KJENNES MIN ” lykke”

Hallo tirsdag, og god ettermiddag til skjønne deg:) Jeg leste en gang for noen år siden at det å eie sin egen lykke er viktig for hvordan man som menneske skal ha det. Dette er vanskelige temaer, så jeg vil ikke gå i dybden her altså:)

Gjennom mange år med oppturer og nedturer har jeg faktisk lært meg å kjenne på god lykke. Og det er ikke suksess ialfall! Det er derfor jeg kun poster positive ting på bloggen min. Jeg vil kjenne på de gode endorfinene når jeg forsøker meg på blogginnlegg. Det er da jeg blir glad, og da er jeg god mot meg selv. Det er slik jeg vil ha det her inne på bloggen. Jeg tenker at noen ganger går ikke alt etter planen, både i heimen eller på jobben. Men jeg vil ikke la meg knekke! Og jeg vil hvertfall ikke skrive om det! Jeg vil helle jobbe med meg selv. Dette føler jeg har masse å si for selvfølelsen min. Positive tanker og følelser liker jeg!

Så denne tirsdagen her ute på Øen har jeg drukket massevis med kaffe. Sittet i godstolen min ute på bryggekanten. Jeg har lest litt, strikket og tittet på sjølivet 🦀

HA EN VAKKER TIRSDAG

FRA TONE. #blogg #ferie #lykke

MAGISK FERIEDAG

God mandagskveld til deg:) Dagen i dag her ute på Øen har vært helt magisk, rett og slett! Og jeg tenker at " magien" er stemningen og det flotte sommerværet.

Jeg har vært helt alene her ute i dag. Petter hadde en del han skulle fikse oppe i byen, så han kom først til kveldsmaten. Så da koste vi oss med sen middag, kaffe og sjokoladebit til kaffen. Jeg tenkte jeg skulle starte mandagen med et ekte morgenbad, men det ble dusjen isteden. Det var så kalt i sjøen, og jeg har blitt Siktesøyas pyse. Haha!! Etter morgen dusjen satt jeg lenge i sofaen utenfor hytteveggen. Jeg drakk morgenkaffen, og nøt livet. Samtidig som jeg gledet meg skikkelig over sjø utsikten fra terrassen. Etterpå plukket jeg enda en blomsterbukett fra blomsterenga der borte på jordet. For en dag!🌼

HA DET GODT

FRA TONE #blogg #ferie #magisk

SLIK BLIR BLOMSTENE MAGISKE

Hallo til deg i kveld:) Sommeren går jammen fort! Og i går feiret vi Sankthans her ute på Øen. Vi hadde en stille og koselig feiring sammen med søs og svoger:)

Sankthansaften er faktisk knyttet til mange gamle midtsommertradisjoner. Og jeg har lest at i følge gammel overtro skulle man natt til Sankthansaften plukke 7 ulike blomster for så å legge de under hodeputen. Jeg vet ikke om jeg fikk plukket med meg så mange forskjellige blomsterslag, men den ene buketten synes jeg ble helt nydelig. Og i går var jeg helt sikker på at disse fargerike blomstene hadde en helt spesiell kraft. Derfor plukket jeg med meg en slik vakker bukett. Hælleminn, den ble magisk og herlig🌺

HA EN SKJØNN SØNDAG KVELD

FRA TONE #midsommer #blogg

FERIE

God fredag til deg! Jeg er på Øen, på hytta! Det er sommerferie! Og det er her jeg skal være mesteparten av ferien. Her er det trygt og godt. Så i dag etter tidlig vakta dro vi altså ut til Langesundsfjorden, for så å ta sommerferie.

Vi ble tatt imot av søs som allerede var kommet i helgestemningen. Så koselig!! Jeg ble i skikkelig feststemning. Pakket opp godbitene. Haha!! Jeg simpelthen elsker sjokolade. Og jeg må si at akkurat i dag gnagde ikke den dårlige samvittigheten. Jeg storkoste meg med noen deilige sjokolade biter i blåsten ute på vakre Øen🏖

HA DET GODT

FRA TONE #ferie #sjokolade #øen

ANDRE POWER STEP TIME DENNE UKA

God onsdag til deg! Jeg er faktisk litt rusa på endorfiner, de ekte altså! Fordi jeg har vært på Power Step. Og det er andre gangen jeg er på en slik time, denne uka! Den samme profesjonelle instruktøren og den samme step kassa. Men på et annet treningssenter. Så i kveld dro jeg til Elixia Skien. Fyttikatta så moro kondisjons time på den kassa. Gøyale trinn og hopp, og styrke med vekter og egen kroppsvekt innimellom. Men i kveld har jeg konsentrert meg veldig på: BALANSE- CARDIO-CHOREOGRAPHY- FLEXIBILITY-INTENSITET OG STRENGTH🙏

HA EN FIN ONSDAGSKVELD

FRA TONE. #blogg #trene #juni #styrke #endorfiner

HVORFOR IKKE FÅ I POSE OG SEKK

Hallo til deg på denne flotte junikvelden! Jammen ble det seint før jeg omsider fikk lagt meg ned på sofaen for å tekste og sortere bilder fra dagen i dag. Jeg har rett og slett hat en rolig, koselig og avslappende mandag. Har til og med sovet to ganger, altså! Hehe, en liten lur på sofaen like etter frokost. Og en bitteliten etter lunsjen. Da spiste jeg to knekkebrød med makrell i tomat. Så tok jeg Cottage Cheese med yoghurt til dessert. Og storkoste meg jeg, altså:)

Altså 👉etter en hektisk helg som mormor og 5 års bursdag, flater jeg litt ut. Haha, det er jo lov det da!!

I kveld har jeg vært på trening, med andre ord Power Step! Step er ikke så "farlig" som det høres ut. Så jeg anbefaler dere å gå ut av komfortsonen og gi den en sjanse. Bli med på en sånn time, da vel!! Når jeg går og trener tenker jeg som regel på hva som gir best treningseffekt, og hva som jeg synes er moro. Og i kveld var salen stappfull på Stamina Grenland. En knallgod profesjonell instruktør, og massevis av treningsglade kvinner og noen herrer. Så herlig time! Og i dag føler jeg at jeg har fått i pose og sekk, hihi:)

HA EN SKJØNN MANDAG NATT

FRA TONE. #blogg #mandag #juni #trene

ER SÅ OPPLAGT ETTER EN GIRLS NIGHT

God fredag formiddag til deg!

Jeg har akkurat kommet hjem fra byen. Og der har jeg kjøpt favoritt leken til Ole. Ole er altså 5 år i dag🎈

Hei folkens!! Jeg er så dritt lei den alkoholen! Og når det er sagt, var jeg altså på jentefest i går. GIRLS NIGHT! Maten var nydelig, og vertinnen var superflink. De flotte venninnene mine var skjønne, men alkoholen gjør stemningen kunstig. Det har blitt sånn at alkoholen er så innmari nødvendig, et must liksom. Jeg hater det!!! Jeg har egentlig ikke i mot alkoholen i seg selv selv om jeg skriver at jeg" hater det" Venninnene mine må jo velge hvilke giftstoffer de inntar. Og de må i tillegg selv velge hvordan de vil lure seg selv til å bli i "godt humør" En av jentene var utrolig sosial og utadvendt i går! Hun var over sosial, for å si det sånn. Men for meg ble det feil, fordi hun er ikke sånn. Jeg hadde det ålreit i jente selskapet, men jeg føler at stemningen løftes flere hakk når man drikker. Jeg blir utrygg!

Vet dere hva? I dag har altså Ole bursdag. Så jeg har vært på byen. Kjøpte denne merkelige leken. En favoritt, altså. Hehe:) Ole er mormors skjønnhet. Og når barna bor i nærmiljøet får man jo god kontakt. Til helgen kommer kusinene fra Bærum hjem. Og jeg gleder meg stort til bursdagsfeiring på søndag:)

HA EN FIN FREDAG

FRA TONE #blogg #fredag #helg #venninner #alkohol #barnebarn

PÅ JOBBEN PÅ LANGVAKTER

HEI TIL DEG OG HALLO LØRDAG! Jeg er på jobben, på langvakter. Det betyr tolv timers både lørdag og søndag. Vi har selvfølgelig en pause på en time som vi kan gjøre hva vi vil. Så nå sitter jeg og tekster, altså:) Det er hviletid for meg, hehe! Jeg har litt blandede følelser med disse langvaktene. Det er tøft, iallfall for meg! I dag tidlig begynte jeg klokka 07.00. Og endt arbeidsdag er klokka 19.30. Det som gjør det vanskelig er nattesøvnen. Den blir veldig redusert før disse langvaktene. Derfor går jeg rett og slett rundt og er trett. Og det synes jeg ikke noe om. Ekkelt å være søvnig på jobben.

Men når alt dette er sagt, har jeg det flott på arbeid. Og dette er faktisk bare til utprøving. Og i går mekket vi i sammen en skjønn pizza. Laget salat, og drakk iskald cola som drikke. Ungene og de voksene nøt et herlig måltid ute i den gode sommervarmen.

HA EN MEKTIG FLOTT LØRDAG

FRA TONE #blogg #jobben #juni

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow