LØPETRENINGSTIRSDAG OG ENDA LITT FERIE

God kveld til deg:) I dag hadde jeg lyst på en skikkelig joggetur. Å trene løping har absolutt vært effektivt for meg. Det å løpe 2 økter i uken, og trene Step og styrke 2 økter funker genialt. Jeg får virkelig opp kondisen på disse løpeturene. For meg holder det faktisk med 4 kilometer. Og det jeg gjør er å løpe et par intervaller mellom lyktestolpene på slutten av løpeøkten. Når jeg kommer hjem fra løpeturen trener jeg styrke for armer rygg og mage på stuegulvet. Totalt 10 minutter tilsaman. Når man løper føler man at man virkelig har trent, så en intensiv økt på mellom 20- 30 minutter gir meg endorfinrus, altså:)

Etter økten og etter en etterlengtet dusj var det godt å slappe av hjemme i heimen. Det var varmt i byen i dag. Men når man jobber turnus kan man leke at man har enda flere feriedager. Så i dag pakket vi igjen baggen, for så å dra utover til Langesundsfjorden og til vakre Øen:)

HA DET GODT

FRA TONE #blogg #trene #ferie #øen

SLIK ER MINNENE

Hei til deg! Naboen har selskap! Og naboen koser seg med hyttelivets popularitet med at vennegjengen deres er på besøk. Petter og jeg ble invitert med på festen. Helt ålreit det, men jeg har akkurat trukket meg tilbake. Så nå ligger jeg på sofaen med en bildeserie som jeg tok borte på brygga i formiddag. Jeg tenkte jeg skulle skrive noe om gode minner og slikt, så da var det naturlig å ta omvendt selvportretter. Haha, sånn som jeg styrte med den selfiestanga for å få selfier fra baksiden. Gøy å leke litt med bilder og rammer, altså:)

Jeg tenker at minnene forsvinner aldri fra hytta på Øen ute på Siktesøya. Her har jeg varme og gode minner for livet, liksom. Og for ikke å snakke om alle barndomsminnene. Vidunderlig:)

Så i formiddag var det godt å titte utover bukta mens tankene løp løpsk i et tempo jeg selv nesten ikke klarte å holde styr på:)

HA DET GODT

FRA TONE #blogg #minner

DEN VARMESTE DAGEN

Hallo det er fredag kveld! Og her sitter jeg i godstolen inne på hytta. Jeg koser meg med en kaffe latte. Nyter synet av alle stearinlysene jeg har tent, så koselig!

Akkurat i disse dager snakker vi på sør Østlandet om været. Og det er jammen ikke rart, jeg har aldri sett på makan! Dette må være norske værrekorder. Badevannet målte i dag opp til 23 grader her på Siktesøya. Og varmere er det innover i Eidangerfjorden. Så deilig! Jeg håper du også får anledning til å nyte slike varme dager der du er. At du bader og koser deg masse:)

Vi spiste tidlig middag i dag, så kveldsmaten ble veldig sen. Den serverte jeg ytterst på verandaen. Og her nøt vi selvsagt reker rett fra fatet – bare med noen skiver god loff og majones. Et herlig kveldsmåltid synes vi:)

HA EN FIN KVELD I VARMEN

FRA TONE. #blogg #varmen #reker

HVORFOR IKKE SUNN BURSDAGSKOS

God kveld til deg:) Klokken har akkurat passert litt over midnatt, og jeg sitter oppe i annekset på hytta. Her er jeg helt alene, så nå koser jeg meg med litt blogg teksting. Skulle så inderlig ønske jeg var bedre på å skrive, men den gang ei!!! Haha, det er jo derfor jeg blogger! Jeg øver meg jo:)

Jeg har altså hatt bursdag, skikkelig bursdag. Og nå er jeg jammen blitt 62 år. En god følelse, synes jeg. Det er godt å bli voksen og kjenne seg frisk. Så i dag tidlig tok jeg på meg hatten. Solhatten som jeg fikk i bursdags gave fra søs. Etterpå laget jeg meg en sunn lunsj. Jeg fant frem den vakre skålen som jeg fikk i bursdagsgave. Helte oppi en klatt med Cottage Cheese og en klatt med yoghurt naturell. Jeg pyntet med noen villbringebær som jeg hadde plukket borte på jordet. De fleste bringebærene hadde tørket inn i sommervarmen, men det var noen få igjen som hadde overlevd varmen. Deilig! Etterpå var vi på badestranda sammen med barna. Vi koste oss masse:)

HA DET GODT

FRA TONE #blogg #skålen #bursdag #juli

LITT SØNDAGSGLIMT

God tirsdagsmorgen til deg! Jeg håper du har kjent på og badet i det deilige badevannet som ligger som en varmekilde over Østlandet for tiden. Helt fantastisk!!

I går kveld var jeg på jobben. Det var utrolig varmt og godt, hehe:) Jeg digger vifter på jobben, hurra for at de finnes!! Uansett så hadde jeg en skjønn ettermiddags vakt.

På søndag var jeg ute på Øen, på dagstur. Jeg ble kjørt hjem i båten til svigersønnen min i solnedgangen over Langesundsfjorden og til båthavna. Der hadde jeg bilen min, for å si det sånn:) Det var en utrolig god dag. Vi badet og badet, og temperaturen kom over 22 grader. Herlig!

HA EN GOD TIRSDAG

FRA TONE #blogg #solnedgang #badesesong #juli

I FESTSTEMNING

Heisann til deg på en så sen natt til mandag:) I går var jeg i skikkelig feststemning. Tante Inger hadde bursdag. Og den flotte jubilanten skulle feire 70 års dagen sin. Dagen ble feiret med glans, Døtrene hennes hadde vært utrolig gode på å planlegge bursdagsselskapet. Så her ble det mye aktiviteter, spenstig moro og bursdagssanger og taler så det holdt. Lokalet som hun leide var på toppen av en bygning i Porsgrunn. Fantastisk utsikt og en skjønn kveld. Jeg koste meg virkelig i tante Inger sin 70 års dag:)

HA DET GODT

FRA TONE #blogg #bursdag #sommer

SLIK FÅR MAN MASSEVIS AV HJERNETRIM

Hei til deg på en så nydelig sommerkveld! Nå har jeg hatt noen skikkelige gode dager hjemme i heimen. Vidunderlig deilig, altså:) Jeg har jobbet og vært på shopping. Også har jeg trent masse. Jeg er i utgangspunktet en utpreget glad dame, men jeg har jammen tunge dager jeg også! Så for meg er det å komme seg på trening eller på en real løpetur, mitt fristed liksom:) Jeg kan bli skikkelig glad av å være på jobben min også! Gi god pleie til de barna som trenger det aller mest. Det gir meg mestringsfølelse, blir skikkelig glad jeg! Og jeg tenker at både fysisk aktivitet og aktiviteter på jobben gir meg god hjernetrim.

Her om dagen var jeg på Elexia Grenland. Helt utrolig at så mange treningsglade jenter og damer fant veien til akkurat den timen midt i fellesferien. Så gøy! Å være fysisk aktiv får meg til å føle meg bedre, konsentrere meg raskere og huske bedre. Jeg blir mer kreativ, tenker raskere og mestrer stress mye bedre. Også blir jeg så glad😀

Akkurat nå stresser jeg ned på sofaen etter en herlig løpetur i varmen. Jeg har vært på jobben, på tidligvakt. En utrolig meningsfull dag. Så denne torsdagen kjennes som ekte hjernetrim! Ingen bekymringer som surrer rundt i hodet mitt. Neida, nå tenker jeg faktisk dynamisk og ser massevis av kreative løsninger. Jippi:)

HA EN VIDUNDERLIG TORSDAGSKVELD

FRA TONE. #blogg #hjernetrim

NÅR KATTEN ER BORTE DANSER MUSENE PÅ BORDET

Det kunne like godt vært " Når gubben er borte slår kjerringa seg løs"

Haha, god kveld til deg! Petter er bortreist, så jeg benytter anledningen til å gjøre akkurat som jeg vil. For en frihet! Ikke det at jeg ikke koser meg når Petter er hjemme, men det er lettere å gjøre aktiviteter som han ikke alltid ønsker å være med på. Men det er ikke noe ålreit å bare sitte hjemme og vente på noen som aldri kommer. Så akkurat for tiden farter jeg rundt omkring som en veps, liksom! Ikke stikkende da, haha:) Det er en god følelse og ha friheten. Friheten til å gjøre det man blir glad av å gjøre. Også behøver jeg ikke ha dårlig samvittighet fordi jeg er mye borte. Ikke behøver jeg å gi beskjed om at jeg blir forsinket og kommer hjem til et annet tidspunkt enn planlagt, heller! Så deilig!

HA DET GODT

FRA TONE. #blogg #frihet

SLIK FÅR MAN OPP KONDISEN

Hei til deg i kveld! Det er søndag og jeg har avsluttet solrike feriedager med en liten løpetur langs Promenaden på " Vessia" som vi innfødte sier. Jeg fulgte veien inn til Vestregate, Bybakken og videre inn til Moldhaugen som er et gammelt og sjarmerende boligområde på vestsiden av elva. Her snudde jeg og løp undergangen mot Porselensfabrikken. Opp Nybergåsen og hjem til Bjørnstad som ligger på grensa mellom Porsgrunn og Skien.

Jeg nøt løpeturen, men jeg er litt stiv i bena mine. Så jeg har litt vanskeligheter med å få opp formen. Jeg ønsker meg bedre kondis, fordi da er jeg bedre rusta til å gi jernet på Step intervall timen på Elixia Grenland. Så kondisjonen er det jeg må øve mer på, altså:) Jeg vil nå kondistoppen! Og det betyr at jeg må få bedre kondisjon og utholdenhet. Så for meg er løping en supereffektiv måte å få opp kondisen på. Og i dag la jeg inn intervalløkter på slutten av løpeturen. Flotte greier:)

HA DET GODT

FRA TONE. #blogg #juli #løpeturen #kondisjon

HVORFOR IKKE TA LUNSJEN PÅ VANNET

Hei til deg på en sen lørdagskveld! Jeg har akkurat kveilet meg opp i sofaen inne på hytta. Gjengen sitter ute og nyter sommerkvelden under taklampa på terassen. Jeg koser meg under pleddet. Også har jeg tent på noen små te- lys, koselig!

I dag tok Petter og jeg med oss bisken på en aldri så liten båttur. Vi dro til Paradisbukta som ligger ved Håøya i Breviksfjorden. Så i dag ble det båttur på fjorden med reker og solgangsbris. Vi ankret opp og ble liggende på svai. Det var massevis av småbåter rundt omkring. En flott seilbåt beveget seg inn i det trange sundet, men smøg seg raskt ut igjen. Og Tyra var nysgjerrig, og koste seg masse:)

NYT RESTEN AV LØRDAGSKVELDEN

FRA TONE #blogg #båttur #ferie #juli #reker

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow