DAG UT OG DAG INN

 Sånn går nå dagene✨

God formiddag til deg! Akkurat nå nyter jeg stunden og tilværelsen i den vesle kjøkkenkroken min. Jeg sitter med kaffen og koser meg☕️ Og tenker at – sånn går nå dagene, hehe:)

Dagen i går bare forsvant, og timene denne uka har liksom bare forsvunnet. Det er fortsatt januarmåned og jeg nyter vinteren og vinterkulda jeg, altså:) Og i går hadde jeg virkelig lyst på noe godt til lunsj. Så da laget jeg en klassisk og enkel pannekakerøre. Oppskrift fra Meny.no https:/meny.no

Pannekaker er faktisk ganske lettvint å lage, men det er viktig å ha god tid. Jeg stekte litt bacon,  fordi det smaker godt inntil pannekaker. Og en dæsj med blåbær syltetøy gjør susen, synes jeg da!! Herlig måltid på en onsdag formiddag. Det er lov å kose seg med noen «kaloribomber» innimellom.  Men jeg sier – alt med måte!

Så treningen da, hehe! Jeg sier det gang på gang, for en festOg i går var jeg igjen oppe på Klosterøya i Skien. På Power Step. Full sal, med så mange skjønne og treningsglade jenter og damer. En flott treningstime og en god onsdags kveld. Så sånn går nå dagene.

HA EN GOD TORSDAG

FRA TONE

#blogg #januar #trene #pannekaker

 

LANGT OVER MIDNATT

Fra arbeid til pensjonist♥️

Hælleminn, det er langt over midnatt! Og her sitter jeg i sofakroken og koser meg. Jeg nyter stillheten sammen med Te – koppen, Netflix og fyr på peisen. Så koselig:) Jeg kan nesten ikke annet enn å le, hehe:) Og da tenker jeg på vi som er Norske bestemødere. Vi hjelper jammen til altså. Og jeg leste på Forskning. no at besteforeldre har liksom blitt fulltids dagmammaer.  Litt på spissen det da, synes jeg. Jeg hjelper selvfølgelig til, barna er jo de aller beste vi har!  Men jeg tenker at vi blir eldre og vi skal kose oss  vi også:)

Etter at jeg kom hjem fra barn og barnebarn, løp jeg en liten tur ut i vinterkulda. Så deilig!!! Petter fyrte opp i peisovnen etterpå, så det ble koselig stemning på Lassejordet i kveld:)

HA DET GODT

FRA TONE  #blogg #januar

ONSDAGSØKTA

God torsdag til deg!

Håper du har hatt en fin torsdag formiddag. Regner med du også har drukket noen kaffekopper☕️Kaffen smaker så godt på morgenen, synes jeg ialfall! I går var jeg mormor hele formiddagen. Guttungen på fem og et halvt har vannkopper, så da trenger de hjelp i huset. Koser meg faktisk i rollen som en slags ” Nanny” hehe! 

Jeg fikk blomster som takk for hjelpen🌸Alltid koselig med en blomster bukett på stuebordet. Jeg ble utrolig glad:)

 Så var jeg klar for onsdagsøkta. Den økta som jeg gleder meg til hele uka. Å komme sammen med så mange hyggelige og treningsglade damer er gull verdt, altså:) Og jeg vil rett og slett gi den timen terningkast seks. 

Jeg har sagt det mange ganger tidligere at det er KNALLHARD trening. Power Step er en såkalt “blå” time de tilbyr på SATS – sentre rundt om i landet. Men det er oppe på Klosterøya i Skien jeg kjenner på de aller beste endorfinene. Det er et utrolig flott treningssenter. Rent og pent, flotte dusjer og en herlig badstue. Og i går unnet jeg meg en god og lang badstue etter treningsøkta. Herlig💦

HA EN RIKTIG GOD TORSDAG

FRA TONE #blogg #trene #januar

JANUAR MANDAG

God tirsdag til deg☀️

Håper du har hatt en fin helg og en flott mandag og tirsdag, så langt:)

Jeg er litt mormor for tiden, så i går etter en»mormor økt» var det godt å komme seg ut i det flotte vinterværet.

Jeg tok med meg bisken Tyra på løpetur ned langs Promenaden i Porsgrunn. Så moro, men utrolig krevende😅

Den skjønne fuglehunden drar som bare søren, altså! Og jeg henger etter som et slips, haha:)

Er det mulig å være så skjønn, og hun ser så utrolig rolig ut på bildene🐶

Det var vanvittig flott langs promenaden i går, altså:) Vintersola skinte, og jeg følte meg bare så tilfreds og lykkelig♥️

HA EN RIKTIG GOD KVELD

FRA TONE #blogg #januar

LITT LØRDAGS GLIMT

Hallo lørdag, og god kveld til deg!

Å få nok søvn til at man føler seg uthvilt kan ofte være en utfordring for meg! Og det regner jeg med du også kan kjenne på – noen ganger iallfall. Altså det å sove godt og våkne uthvilt er en vidunderlig følelse. Så i dag tidlig var jeg ikke trøtt, jeg hadde rett og slett sovet godt. Så deilig🧡

Egg til frokost bidrar til økt metthetsfølelse. Og da tenker jeg det er fordi egg er proppet med proteiner som igjen gjør at man spiser mindre ( tøysemat) utover dagen. Dette har jeg erfart mange ganger. Jeg stekte meg to store egg og  pyntet med mini tomater.

Koste meg skikkelig med frokosten kaffen og den vesle hunden, hihi☕️

Sola skinte, det var kaldt ute. Uansett, det var godt å kjenne på vinterlufta☀️

Jeg bor like i nærheten av min datter. Så jeg spaserte forbi Klyve skole og opp til Kongerød feltet. Der har den vesle familien på fem bygget seg et innholdsrikt og koselig hus. Der er det alltid godt å være. Og i dag satt jeg i sofaen med lille Eva Sofie. En perfekt liten  baby som sprellet med armer og bein♥️Herlig:)

HA DET GODT

FRA Tone  #blogg #januat #lørdag

 

 

FRISØRTABBE

GOD SENKVELD:)

Håper du har det fint i januar måneden, og gleder deg over at det går mot lysere tider. I går stakk jeg innom en frisør i Porsgrunn fordi jeg skulle klippe bort noen slitte fliser. Hadde egentlig tenkt å ha litt lengde på håret. Synes det er ganske praktiskt. Oppsatt hår på treningsøkter er ålreit, synes jeg da! Men det jeg ikke viste var at denne kvinnen( som ikke var norsk) ikke kunne klippe🤭 Hun fikk en grundige forklaring i hvordan det skulle være. Jeg synes hun virket  usikker da hun begynte med saksa på min høyre side. Og da hun kom med saksa mot venstre klippet hun et stort jafs,  jeg hoppet opp av stolen!  Så da så det helt usymmetrisk og tjafsete ut. Helt forferdelig!! For et mislykket resultat! Hælleminn, jeg ble fortvilet! Sprang gråtkvalt  ut av salongen!

Heldigvis fikk jeg hjelp av en profesjonell frisør senere på dagen. Nå har jeg fått en helt annen frisyre enn det  jeg hadde tenkt meg. Men grei nok, hehe:)

HA EN GOD KVELD

FRA TONE #blogg #januat #frisøren

 

 

PULS STEP PÅ HEIA I KVELD🥰

 


God tirsdag til deg:) Håper du har det bra i januarmåneden og nyter dagene på din måte:) Jeg trives godt i min nye tilværelse, som pensjonist:) Og i dag ble jeg invitert på HEIA TRENINGSSENTER i Skien Kommune🌟Favoritt instruktøren min driver dette stedet sammen med en annen flott treningsdame.  Monica er kjempegod på å instruere og å spre glede. Så moro❤️ Og Dance Step timer blir jeg aldri lei av altså:)

Men i dag kjørte Monica en Puls Step time. Og Step er jo en effektiv og morsom kondisjonstime hvor vi går opp og ned på disse utfordrende stepkassene, haha) Timen var hard, men utrolig  morsom! Så i kveld traff jeg tidligere trenings venninner,  sammen med verdens beste Monica❤️

HA EN RIKTIG GOD KVELD

FRA TONE  #blogg #januar #trene

HELGE GLIMT✨

 

God søndag til deg:) Jeg er oppe på hytta på Blefjell. Den primitive men koselige fjellhytta uten strøm og uten vann:) Akkurat nå slapper vi av,  god stemning:) Det har vært en god helg, og vi har kost oss i stillhet:) Så godt liksom🧡Det var skiføre, men vi valgte å spasere isteden for å utsette oss for bruddskader, hehe:)

HA EN GOD KVELD

FRA TONE  #blogg #fjellet #hytta

YOGA FLOW

God fredag formiddag til dag! I går var jeg på Yoga Flow. Og selv om jeg er stiv som en stokk,  gikk det faktisk litt bedre i går altså🙏🏻
 Jeg var tidlig ute, så jeg satt og ventet på den erfarende Yoga instruktøren☀️

 Det kjennes godt i kroppen etter timen, faktisk! Og denne timen som jeg var på i går er egentlig for nybegynnere. Den er bygget på Ashtanga Yoga som er dynamisk yoga. Selv om timen er for nybegynnere var det noen drevne og knallgode damer og menn på timen i går.  Moro å se! 

Akkurat nå er jeg klar for en fjelltur. Vi drar oppover til Blefjell. Opp til den vesle fjellhytta, uten strømm og uten vann. Hehe, koselig🧡

HA EN RIKTIG GOD FREDAG

FRA TONE  #blogg #januar #yoga

SKIKKELIG TRENINGSFEST PÅ NYÅRET

God tirsdag formiddag til deg:) Jeg nyter friheten med kaffekoppen i heimen og gleder meg over livet. Jeg er frisk og rask, og får til det jeg vil, hehe:)

Så i går var jeg på treningssenteret i Skien som har fått nytt navn til – Sats Klosterøya:) Jeg har nesten ikke sett makan til feststemning på nyåret. Tenk å ha det så gøy på en mandagskveld. Ble i endorfinrus, skikkelig!!! 

Det ble servert oppskåret frukt og vann som alternativ til sjokolade. Og disse allerede oppskårne appelsinbåtene fra ” Jaffa” smakte himmelsk🍊

Jeg var altså med på en Power Step time. Dette bilde tok jeg noen minutter før timen startet. Og salen var stappfull av treningsglade jenter,  og et par menn faktisk! Akkurat denne mandagstimen er superpopulær, med en aldeles unik instruktør🌟

Power Step er en kondisjonstime ved hjelp av trinn og hopp på en Step kasse. Av og til må jeg legge ned hoppingen, og da finner jeg andre alternativer – som knebøy eller enkle trinn på gulvet. Det er helt ålreit for instruktøren:) Væskeinntak er jeg så avhengig av under og etter treningsøkta💦💧

HA EN FIN KVELD

FRA TONE  #blogg #januar #treningsøkt

 

 

 

 

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow