PÅSKESTEMNING

God fredagskveld til flotte deg! Akkurat nå ligger jeg på sofaen inne på hytta oppe på Blefjell:) Og jeg tenker at dette er ganske behagelig. Jeg strikker små kluter som funker kjempebra til husholdning og til de aller minste barna♥️

Dagen i dag gikk i ett, for å si det sånn! Vi hadde det litt hektisk hjemme i heimen, før vi dro oppover mot Notodden og til Ble- heia:) Og bisken nyter fjellheimen, så masse😊

Det var faktisk varmere ute enn inne i dag, på hytta altså:)Så da satte vi igang med å grille pølser. Nydelig måltid i solhellinga, og kaffen smakte etterpå☀️

GOD KVELD TIL DEG

FRA TONE

#blogg #hytta #fredag #mars

HJEMME IGJEN

God tirsdag til deg! Jeg er hjemme igjen etter noen gode dager ute på Øen. Dette er « hjemmet mitt» her har jeg vært fra to års alder, så det er ikke rart jeg koser meg her ute. Ja, i Langesunds fjorden og overgangen til Eidangerfjorden. Dette er i Telemark, men hører til Porsgrunn kommune. Midt i flotteste Grenland:) Og vet dere hva?? Oslofolka har oppdaget dette stede, så her går hyttene unna som varmt hvetebrød, altså:)

Dagen i går begynte med morgenkaffe på brygga, med bittelitt sjokolade. Hælleminn så deilig:) Sola skinte, og nordavinden gjorde det toppers hos oss i dag. Helt stille på bukta. Jeg kunne faktisk sitte i sommerkjole, haha:) Det ble med en lett singlet og skyggelue, koste meg:)

Kvelden i går gikk til enda en treningstime oppe på Klosterøya i Skien. Så i dag er jeg kjempestøl, vagger rundt som ei gås, hehe:)

HA EN GOD DAG

FRA TONE

#blogg

 

VÅRLIG PÅ ØEN I DAG

God kveld til flotte deg! Jeg fortsetter å dele bilder av herlige Eidangerfjorden. Jeg er ekte Porsgrunns jente, så det er ikke det granne rart at jeg nyter denne fjorden:)

Våren er jo årstiden som markerer enden på vinteren. Og da tenker jeg, velkommen våren!

Så i dag ute på Siktesøya fikk jeg en utrolig god vår følelse. Vi vandret Øen rundt med verdens skjønneste bisk. Blåveisen var allerede sprunget godt ut, og mosen var knallgrønn☘️herlig!

 

HA EN FIN LØRDAGSKVELD

FRA TONE

#blogg #vår #mars

HVORFOR IKKE EN SJØFREDAG

God fredag ettermiddag! I dag dro vi utover Eidangerfjorden til Øen på Siktesøya:) Det kjennes så godt å puste inn sjølukta, og lukte litt på våren. Jeg tok med Tyra bort til favoritt stranda, og hun hoppet og spratt av glede altså!

Det er alltid koselig å grille pølser til lunsj ute på Øen. Så i dag innviet vi grillsesongen, for å si det sånn. Vi har en innebygd lun krok på utsiden, så der nøt vi favoritt måltidet, hehe.

Farris bublene smakte perfekt til grillmaten på en så kostelig fredag ettermiddag:)

HA DET GODT

FRA TONE

#blogg #øen

LØRDAGSTUREN

God ettermiddag til deg! Håper din helg har vært god, og at du har hatt det trivelig:)Jeg har vært på den vesle fjellhytta våres, oppe på Blefjell.

Det ble skikkelig lørdagstur på ski i strålende sol fra klar himmel. Flotte løyper i et realt turområde. Selv om jeg har blitt noe pysete på ski, nøt jeg dagen maksimalt. Ikke rart man blir skeptisk til nedoverbakkene – brakk jo beinet i fjor!! Haha, ler litt av det nå da😂

Det beste med lørdagsturen var så klart matpausen. Vi koste oss virkelig i solhellinga med bisken og appelsinbåtene:)

HA EN RIKTIG GOD SØNDAG

FRA TONE

#blogg #fjellet #bisken

LITT OPPDATERING PÅ BLOGGEN

God tulipan onsdag til deg💐Håper dine dager har vært gode, og at du har det bra! Jeg nyter stillheten i heimen sammen med kaffekoppen og en herlig tulipanvase. Det har kommet blomster i heimen fordi min fine svigermor døde lørdag formiddag♥️Hun var en gammel sykepleier, og vil bli husket som en raus og god omsorgsperson:)Hun rakk å bli kjent med det siste oldebarnet, lille Eva på ti uker.

Men livet går videre🌟Og på den samme lørdagen på ettermiddagen var jeg i bursdag. Rett og slett i barndomshjemmet mitt på Tollnes i Skien kommune. Det var utrolig rørende, samtidig som jeg ble veldig glad! Jeg var i fire års bursdag, så det var vesla mi som jeg er mormor til som jeg var sammen med der, altså!

De som kjøpte huset til min gamle far for noen år siden, hadde renovert og pusset opp. Det ble så fint og koselig. Herlig å se hvordan disse unge får det til. Flinke👏🏼

HA EN GOD ONSDAG

FRA TONE

#blogg #bursdag #livet

HELLO SPRING

God søndag ettermiddag til deg:) Jeg er ute på Øen, på hytta på Siktesøya. Og i dag koste vi oss med den første kaffekoppen – 2019 på bryggekanten. Sjokoladebiten smakte perfekt inntil den nytrukkede kaffen. Sola skinte og jeg tenkte – Hello Spring☀️Det er koselig å ha en sjøhytte ut i Langesunds bukta,  eller Eidangerfjorden som vi sier.

På lørdagskvelden grillet vi pølser. Vi danderte måltidet litt koselig til, så spiste vi på bryggekanten. Et herlig pølsemåltid:)

Ellers våres det her ute på Øen, og i går fant jeg den første krokusen. Så gul og så vakker der den sto!  Jeg plukket den for å ta bilde av blomsten mot sjøen, hehe:)

Litt frossen i kroppen etter alle uteaktivitetene i går. Og da var det selvfølgelig godt med fyr i peisovnen. Det ble i allefall varmt og godt:)

HA EN RIKTIG GOD SØNDAG

FRA TONE

#blogg #mars #spring

 

 

SLIK BLE MIN SOL DAG☀️

 

God sol – fredag til deg! Jeg kjenner at det kribler i magen. Hælleminn det er jo 1. mars:)

Sola skinner fra åpen himmel her på Østlandet. Åå, så godt det kjennes:)

Så i dag har jeg vært på trilletur med vesla på snart 8 uker. Jeg spaserte som alltid ned til Promenaden og langs elva i Porsgrunn. Små babyer elsker trilleturer, det er iallfall helt sikkert. Koselig er det også:)

Det myldrer av ender og svaner langs elvebredden. Et vakker syn på en så nydelig sol dag☀️

HA EN VAKKER FREDAGSKVELD

FRA TONE

#blogg #mars #trilletur #sol

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow