KIRSEBÆRTREET

Hallo fredag, og god kveld til deg! Håper uka de har vært god, og at du nyter våren sammen med de du er glad i. Noen av dere sliter helt sikker med pollenallergi og det dette fører med seg. Men det 🌸finnes heldigvis gode medisiner mot disse plagene.

Jeg er ute på hytta igjen. Herlig å kjenne på den friske sjø lukta. Og gradene i vannet stiger fra uke til uke, så nå begynner det å livne til på sjøbunnen. Men krabbene er fortsatt langt nede i sandbunnen, tror jeg da!! For hvor skulle de ellers være, hehe:)

I dag så jeg knoppene på det vakre kirsebær treet rett utenfor hytteveggen. Tenk at det om noen dager står i full blomst. Utrolig vakkert med massevis av rosa lilla fargenyanser. Vakkert, altså💗

HA EN FLOTT KVELD

FRA TONE

#blogg#sjøen#kirsebærtreet

LANGFREDAG

God kveld til deg! Det er midt i påskeuka, og jeg er så takknemlig fordi jeg kan være her ute på Øen. Herlig☀️Vi dro tilbake fra Blefjell her om dagen, fordi jeg fikk en strekk i ryggen. Og da var det ikke ålreit å være på fjellet. Jeg kunne jo ikke gå på ski, hehe:)

Etter noen dager på lett smertestillende, er jeg jammen i farta igjen! Og godt er det, sier jeg altså:) Det er alltid fint å være ute på hytta ved sjøen. Og vi  har jammen vært i aktivitet. Det fine vårværet gjør at temperaturene blir høye, og varmen bare stiger.

Søs og Peder var sammen med oss, og vi nøt aktiviteter sammen med barna og naboen, hehe♥️

Jeg koste meg skikkelig med kaffekoppen og strikketøyet på en så flott Langfredag formiddag. Og det våres fra time til time. Herlig☘️

HA EN SKJØNN KVELD

FRA TONE

#blogg #påske

 

SLIK BLE GÅRSDAGEN

 

God tirsdag til deg! Hælleminn for et godt påskevær vi har her på Østlandet. Etter en skjønn Palmehelg ute på Øen sammen med søs og svoger, dro vi opp på den vesle fjellhytta våres.

Det var strålende sol fra klar himmel, og mye varmere ute enn inne. Hytta på Blefjell ligger skikkelig vestvendt til, så her er sola til langt ut på kvelden. Og pølsene ble lagt på grillen, haha:) Alltid koselig å spise litt pølse til ettermiddags måltidet, oppe på fjellhytta. Det smakte vettu!!

Jeg fant frem påskepynt og pyntet rundt omkring, litt ute og litt inne. Jeg har noen harepuser i glass som jeg synes er så koselige. Og i dag skal jeg hente meg en kvist fordi jeg har liggende ferdigmalte egg som barna malte i fjor. Vedder på at kvisten blir lekker med fargerike egg🐣

HA EN GOD DAG

FRA TONE

#blogg #påske #fjellet

FØRSTE DEL AV PÅSKEN

God kveld til deg på en så flott palmesøndag:) Jeg er ute på Øen. Søs og Peder har akkurat reist hjem for så å komme tilbake skjærtorsdag. Pliktene kaller for sykehsfolka♥️Petter og jeg er igjen her ute i kveld. Vi koser oss i stillheten og nyter skjærgården veldig masse:)

På lørdagen dro vi alle sammen på tur Siktesøya rundt, for å si det sånn! Velforeningen sammen med  Porsgrunn Kommune har jobbet skikkelig for å få til stier rundt omkring her ute på Siktesøya, herlig:)

Gro og jeg koste oss veldig på svabergene ute i Langesundsfjorden i går, vi nøt det skikkelig. Og etterpå klatret vi opp bak hytteområde for å nyte verdens flotteste utsikt. Herlige Langesundsfjorden:)

HA EN SKJØNN PALMESØNDAG

FRA TONE

#blogg #palmehelg #sjøen

SJØ PÅSKE

God morgen til deg! Håper du har en fin lørdag, og har mulighet til å nyte dagen. Kanskje du er hjemme, på hytta, i båten elle i utlandet. Eller på jobb!! Jeg er ute på hytta på Siktesøya. Og dette er første påskeuka jeg har helt fri, på over førti år🧡Litt rart å tenke på, men livet har jo mange faser, så pensjonisttilværelsen føles bra den altså:)

Vi kom ut på Øen tidlig i går formiddag. Og da var det bare å sette over kaffen. Jeg måtte ta med meg påske blomsten som jeg fikk av Helene på seks år forrige helg, da det var barnedåp!  Hun hadde tatt den ut selv, og funnet frem en sommerfugl som hun synes passet til farmoren sin🌼

Vi kom faktisk ut til strålende sol, blikkstille hav og mange varmegrader i lufta. Jeg la merke til at mange hadde fått sjøsatt båtene sine, så nå var båt påsken i gang også.

Jeg fant både blåveis hvitveis og hestehov. Hestehoven lyste skikkelig opp borte i fjellskråningen ned mot strandkanten.

Og bisken snuste seg rundt på berget og aktiviserte seg selv, for å si det sånn:) Ut på kveldinga kom søs og Peder som også bor på hytta, men på en annen halvdel. Koselig:)

HA EN RIKTIG GOD LØRDAG

FRA TONE

#blogg #påske #sjøen

EN FEIRING AV LIVET – BARNEDÅP

God mandag ettermiddag til flotte deg! Akkurat nå føler jeg vi er inne i den aller beste årstiden. Det spirer og gror, og attpåtil skinner solen på en så herlig mandag☀️

I går hadde vi barnedåp i Vesstsiden kirke. En stemningsfull og sjarmerende dåpsseremoni, og en utrolig dyktig prest. Og jeg tenker at når et barn blir båret til dåp, blir vi liksom minnet om at ingen kan bære seg selv. En feiring av livet! Den vesle lune og koselige kirka var stappfull av forventningsfulle konfirmanter og to nydelige dåpsbarn. En gutt og en jente♥️

Etterpå hadde vi en skikkelig fin dåpsfest. God mat, og noen flotte kaker som min datter hadde bakt:) Dåpsbarnet var midtpunktet sammen med sine søsken og noen vidunderlige søskenbarn:)

HA EN RIKTIG GOD MANDAG

FRA TONE

#blogg #dåpsbarn

DIGG ONSDAG ALTSÅ

God torsdag kveld til deg! Akkurat nå er jeg hjemme i heimen og koser meg glugg med verdens skjønneste te- kopp. Nypete med masse suketter. Haha, jeg liker det♥️

I går trente jeg Power Step, og jeg digget timen så masse. Det ble en god miks mellom høyt tempo på stepkassa og aktiv hvile før styrkeøkta.

Jeg kjente jeg skalv litt i bena etter den hardeste intervallen på kassa. Men egentlig er jeg litt stolt av meg selv som klarer å følge aktivitetsnivået sammen med sprekingene, hehe:)

Etter treningsøkta nøt jeg verdens skjønneste badstue oppe på Klosterøya💦En unik følelse og endorfinene eksploderte, herlig:) Så da jeg kom hjem i heimen laget jeg meg en omelett. Jeg fant frem det jeg hadde i kjøleskapet, og bare kokilerte liksom.

Tre egg og litt ost, raspet gullerot og salt og pepper. En god salat meg deilig dressing som tilbehør. Isvann🌸

RIKTIG GOD KVELD TIL DEG

FRA TONE

#blogg #april #trene

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow