DEN GODE LØPEØKTA

God søndagskveld til deg:) Jeg har skrevet så mye positivt om treningssentrene. Og det står jeg for, altså:) Men i går kveld var jeg ute i det fri. Jeg var på løpetur i Porsgrunn. Så flott! Og for en naturopplevelse:)

Jeg tenker at det som er viktig for meg er at jeg er i aktivitet. Inne eller ute er faktisk det samme:)  Men på en sånn soldag som fredag var det helt ålreit å trene ute. Det var iallfall flott å løpe i sol hellinga langs promenaden. Sommerblomstene sto fortsatt i spring, så flott🌸

Ha det godt

Fra Tone

#blogg #trene #løpetur

PÅ GRUPPETRENING IGJEN OG IGJEN

—powerstep—

Riktig god torsdag til deg! Akkurat nå koser jeg meg hjemme i heimen med kaffekoppen og bloggen min. Det er liksom en dagbok for meg altså:) Jeg skulle gjerne likt å se statestikk over Lappelura.blogg.no. Men det nye WordPress systemet gjør det så vanskelig å forstå. Jeg har fått hjelp av dyktige Hanne Mari i blogg.no men allikevel fomler jeg i blinde. Så sånn er det!

Så har jeg vært på trening igjen. Og i går var jeg på gruppetrening oppe på Klosterøya i Skien. Mye av grunnen til at jeg drar til dette treningssenteret er fordi de har vanvittige gode garderobeforhold. Herlige dusjer og en vidunderlig badstue.  Noen ganger lengter jeg etter badstua midt under Power Step timen, hehe:)

I går ville jeg antagelig gitt Gruppetimen terningkast seks. Fy søren for en time! Gjengen koste seg enormt og ga skikkelig jernet som vi sier. Dette er en beinhard kondisjons intervall på stepkassa. Jeg vet at slike timer er populære fordi det er mange variasjoner, og da blir det iallfall ikke kjedelig. Nå har jeg virkelig fått sansen for styrketrening. Så behovet for den type trening blir faktisk enda viktigere i min alder. Og i en Power Step time får man trent de fleste muskelgruppene gjennom styrkedelen. Fantastisk:)

I kveld går turen til Sats Porsgrunn. Gleder meg til å treffe Kjersti og Karen Sofie på en knallbra Power Step time med dyktige Julie som instruktør ♥️ Her er det også gode garderobeforhold. Så i kveld tenker jeg det blir badstue prat så det holder:)

Ha det godt

Fra Tone

#blogg #trening #august

TAKKNEMLIGHET ER JAMMEN VIKTIG

-endorfinene-

God søndag! Enda en uke er tilbakelagt og det betydde at jeg var klar for søndagsøkta. Så i dag dro jeg opp til Sats Klosterøya for så å være med på Cardio Step og Pure Strength som det så fint heter. Den første delen digget jeg fordi da jobbet vi med enkle og effektive trinn på steppkassa. Herlig! Etterpå prøvde jeg meg på styrkedelen. Bli sterkere og bygg muskler sier de fordi dette er halvtimen med styrke, tyngre vekter og få repetisjoner:)

Jeg tenker at jeg er utrolig glad og takknemlig fordi jeg som 63 åring kan ta på meg treningsskoa og farte rundt på tre forskjellige treningssentere her i Grenland. Jeg er så takknemlig fordi jeg er frisk og har en kropp som fungerer opp og ned og tjooghei på steppkassa. Åsså er jeg vanvittig glad fordi jeg treffer massevis av treningsglade jenter og kvinner. Sammen er vi et godt team. Og for ikke å snakke om alle de gode instruktørene. Jeg er imponert over de altså 💕

Akkurat nå har jeg kost meg med kveldsmat etter treninga. Tunfisk med pasta og tilbehør. Tacolefse med ost og salat. Et herlig kveldsmåltidet etter en flott trenings søndag:)

Nå sitter jeg i sofakroken i en avslappet stilling og tenker at mental trening forandrer hjernen våres og reduserer stress. Og for ikke å snakke om de gode endorfinene:)  Jeg trekker pusten dypt og tenker at trening er sunt for kropp og sjel. Herlig♥️

Riktig god kveld til deg

Fra Tone

#blogg #endorfiner #trene

SLIK BLE DE SISTE SOMMERDAGENE

– sommer –

God ettermiddag til deg! Håper dagen din har vært god så langt. Jeg har vært noen dager ute på Øen sammen med søs og gjengen, for å si det sånn. Vi hadde det skikkelig koselig. Det var et vennepar av Gro og Peder som kom på besøk. De skulle bare være noen dager, så da ble vi en gjeng liksom. Koselig:)

Den ene morgenen plukket jeg rognebær som jeg danderte rundt omkring i koselige krukker. Jeg elsker å holde på med sånne ting. Sola skinte og sjøen lå som et blikkfang. Og jeg tenkte at nå er vi inne i de siste sommerdagene, altså. Så det var bare å nyte. 

Dagen etter dro gjengen avgårde med Skjæløy. Dette er en Helgeroaferge som finnes i den vakre skjærgården mellom Helgeroa og Langesund. Siktesøya der hvor søs og jeg har hytte ligger midt i mellom disse stedene. Det kjentes ut som jeg var med på øy hopping, men vi gikk ikke av ferga før vi kom til Helgeroa.

Helgeroa er et sted i Larvik kommune i Vestfold, på østsiden av Langesundsfjorden.  Og om sommeren er Helgeroa et populært feriested med blant annet Marinaen og Blokkebukta badestrand og campingplass.

Gjengen vandret utover et herlig naturområde. Vi krysset en flott kyststi og endte ute på Mølen. Og her koste vi oss skikkelig. Bisken var så fornøyd og det var vi voksene også:)

RIKTIG GOD KVELD TIL DEG

FRA TONE

#blogg #sommer

HØSTAKTIG

– august –

God fredag kveld til deg:) Håper din dag har vært fin og at du har det bra. Jeg er oppe på Blefjell. Den vesle fjellhytta våres som ligger i Telemark men grenser til Buskerud. Men jeg må innrømme at jeg ikke ferdes så ofte her oppe. Det er Petter og bisken sin greie, liksom:)

Vi kom opp til hytta i formiddag. Spiste en deilig lunsj. Gikk en liten tur i det flotte august været. Så satte jeg i gang med vasking. Hælleminn så masse rusk, døde fluer og støv. Jeg vasket og tørket støv i timesvis, haha:) Etterpå la jeg meg rett ned i lyngen. Så herlig å bare ligge der liksom og tenke på at høsten snart er i anmarsj. Koselig:)

RIKTIG GOD KVELD TIL DEG

FRA TONE

#blogg #fjellet #lyngen

FRESH FITNESS OG MEG LIKSOM

– august trening –

God kveld til deg! Jøye meg altså. I kveld har jeg vært på Step og styrketime på Sats Porselenfabrikken i Porsgrunn. Jeg har med andre ord vært på en knallhard treningstime som heter Cardio Step  &  Bootylicious

 

 

Jeg syklet ned til treningssenteret på L – sykkelen min. Ned til skjønneste Porsgrunn:) Og jeg er så glad i den  sykkelen! Den gir meg masse glede. Jeg kommer fort frem til dit jeg skal, også får jeg massevis av frisk luft. Herlig 🌸

 

😍

Da timen begynte, var jeg ganske høy på meg selv, for å si det sånn! Jeg koste meg på den første delen  som heter  Cardio Step. Effektive og energiske trinn, opp og ned på Step kassa. Høy på pæra, hehe:) Men så gikk instruktøren over til styrkedelen – Bootylicious🙌🏻🙊

🙏🏻

Noen mener timen er et svette eventyr eller rumpe eventyr. Og jeg er faktisk enig. Bootylicious er en  perfekt økt hvis man ønsker å trene hardt og tidseffektivt. Og i løpet av tredve minutter trente vi høyintensivt med fokus på lår rumpe og mage. Jeg ble totalt utslitt!! Men etter en herlig badstue på treningssenteret, er jeg i farta igjen:) Så nå lader jeg opp til helgen og fjellheimen. Det skal bli utrolig spennende med noen fjellturer etter mange sommeruker ute på Øen:)

GOD NATT TIL DEG

FRA TONE

#blogg #trene #august

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow