HVORFOR IKKE NYTE HØSTSTEMNINGEN

høststemning—

Hei til deg på denne fine søndagskvelden. Jeg er ute på Øen, midt ute i Langesundsfjorden. Her er stedet jeg koser meg masse, fordi her har jeg vært hele livet. Og i dag har jeg virkelig opplevd den fine høsten. Så vakkert det er her ute på Siktesøya, herlig:)

Jeg er så takknemlig fordi jeg kan være her ute til og fra som pensjonist. Her er jeg meg selv. Ingen krav og heller ingen forpliktelser:)

Nydelig søndag til deg

Fra Tone

#blogg #høsten

SEPTEMBER HELG

—september—

God lørdag til deg! Jeg håper du har det fint og nyter helgen alene eller sammen med de du er glad i. Etter en aktiv uke i heimen var det vidunderlig herlig å komme ut på Øen. Vi kom på hytta i går ettermiddag. Så i dag nyter jeg stillheten ute i skjønneste Langesundsfjorden. 

Det er stille på fjorden i dag, men det dukker opp en båt i ny og ne. Båtene her ute  er det alltid morsomt å titte på. Iallfall når det begynner å høstes. Nå har faktisk de fleste båtfolkene tatt opp båtene sine for vinteropplag. Da er det bare småbåtene igjen, koselig:) Selv om sommeren er på hell, blomstrer det her ute på Siktesøya. Så i dag koste jeg meg med blomster plukking. Jeg har sagt det mange ganger før, jeg elsket fargerike markblomster!

I dag fant jeg frem en liten snappe kopp. Og den lille messing «tingen» ble skikkelig pusset for så å bruke som blomstervase. Kaffekoppen ble med meg på brygga, og her ble jeg sittende å nyte. Rett og slett nyte:)

Riktig god ettermiddag 

Fra Tone

#blogg #høst #øen #september

TRENINGS INSTRUKTØREN

instruktøren—

Jeg tenker at de aller fleste oppegående jenter og gutter kan bli treningsinstruktører   på Sats Norge. Og her i Grenland har Sats tre sentre. Sats Klosterøya Sats Porselenfabrikken og Sats Porsgrunn. Så her kan Grenlandsfolka velge og vrake så det holder. Hvert senter har sin stil, for å si det sånn. Noen av instruktørene pendler mellom sentrene. Og det ser ut som fungerer greit, men det vet jeg egentlig ikke så mye om. 

Jeg har trent på treningssenter i mange år. Så jeg er en skikkelig veteran, altså! Jeg begynte på Oasen på Heistad med Monica Trine og Aina som favoritt instruktører. Monica og Trine kjørte Dance Step. Glemmer det aldri!  Jeg var i begynnelsen av 40 årene. Levde livet og ble kjempehøy på trenings endorfiner . Vi hadde det ufattelig moro:)I  dag er mye annerledes. Sikkert bedre  også! Jeg tenker mye på instruktører for tiden. Tøffe tak å være treningsinstruktør.  De skal være i god form. Og folket vil ha instruktører som er gode på kommunikasjon. De bør være trygge, inkluderende og nytenkende. De skal også virke inspirerende og motiverende. De skal være gledesspredere så det holder! Noen har stappfulle gruppetimer med lange ventelister. Jeg vedder på at det å være instruktør på en gruppetime med full sal er kjempe gøy. Selvfølgelig et det gøy!! Det vet jeg, fordi jeg er på en sånn time hver mandag oppe på Sats Klosterøya. Jeg nyter instruktøren og timen. Herlig!!  Men det er like fasinerende å være på kvalitetstimer med gode instruktører men med mindre folk, også:)

Ha det godt

Fra Tone

#blogg #instruktør #høst

PÅ NETT OG DEN LILLE SORTE

lørdag—

Riktig god lørdag til fineste deg ♥️ I dag har jeg stort sett vært hjemme og masse på nett. Jeg jobber skikkelig med WordPress for å få det profesjonelt, slik at bloggen min på en måte blir profesjonell på blogg.no. Men jøye meg altså, så vanskelig. Og i dag jobbet jeg med de siste nyhetene fra blogg.no. Og det betydde at jeg kunne endre utseende på bloggen min. Det synes jeg var genialt artig og profesjonelt. Men den gang ei, jeg sliter og sliter her inne på WordPress. Først ble det masse rot, nå et det litt rot på utseendet på bloggen min. Jeg får ikke fjernet ting og tang, liksom. Så det ender vel opp med at jeg kontakter support gjengen igjen, tenker jeg!  Hanne Mari er  jo fantastisk, hun hjelper til så det holder:)

Så etter alt data greiene tok jeg frem treningstøyet. Jeg løp meg en bitteliten tur oppom Klyveåsen, for så å bevege meg  hjem igjen. Og etter en etterlengtet dusj fant jeg frem den lille sorte. Så tok jeg lørdagskvelden💜

Ha det godt

Fra Tone

#blogg #wordPress

SOMMER PÅ HELL

-september-

God søndag kveld til deg:) Tenk at det er 1.september allerede da! Og jeg er ute på hytta ute i Langesundsfjorden. Det er flere uker siden jeg sist kjente på den deilige sjøluften, så i går var det virkelig godt å komme på hytta igjen:)

Det var deilig å sitte ved hytteveggen i dag. Snakket med søs om hytteplaner og hyttedrømmer. Hytta og hyttelivet er et typisk norsk fenomen, synes jeg altså:) For meg er hytta et fristed gjennom hele året. Her koser jeg meg sammen med de jeg er glad i . Jeg er rett og slett et familiemenneske. Familien gir meg trygghet, og jeg blir lykkelig sammen med gjengen, for å si det sånn:) 

Sensommer solen forsvant fort i dag, og kvelden ble litt kjølig liksom. Men like før  solen forsvant, badet jeg. Jeg svømte noen meter utover bukta for så å snu tilbake igjen. Jøye meg, gradestokken viste 18 varmegrader☀️

Jeg tenker at det er vanskelig å identifisere tanker. Og akkurat nå føles det som et eneste stort kaos. Årstiden er på hell. Vi er rett og slett inne i høstmånedene.  Sommeren er forbi, og mørketiden er i anmarsj. Men sånn er det faktisk. Uansett, jeg elsker årstidene♥️

Ha det godt

Fra Tone

#blogg #årstid #september

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow