SØNDAGSGLIMT

—oktober i Porsgrunn—Hei mandag, og god ettermiddag til deg:) Jeg tenker at bildene fra søndagen er en finfin hobby å pusle med på en mandag. Så i formiddag har jeg kost meg med høstbilder som jeg tok langs elvebredden på Vessia i Porsgrunn i går. 

 


Det begynte med joggeskoene og det flotte søndags været. Egentlig hadde jeg tenkt å være ute på en eller annen lekeplass med de små barna. Men de var i Porsgrunn Misjonskirke på søndagsskolen sammen med farmoren og farfaren sin. Åå, som de gledet seg, herlig å se ♥️ Så da ble det joggeskoene altså! Egentlig er det deilig med frisk luft på søndagene, og de gangene søndagsturen er unnagjort blir neste uke alltid mye bedre. Pang start liksom, hehe:) Jeg løp i sakte tempo ned til Vessia i Porsgrunn. Ikke langt, ca to tre kilometer.  Her småløp jeg langs elvebredden mens jeg betraktet høstfargene og den vakre Porsgrunnselva i strålende solskinn. Det er nok like før resten av bladene faller på bakken. November står for dørene, herlig!


Jeg stoppet opp langs elven fordi jeg ville ta noen øvelser for lår stump og mage, haha:)Så skulle jeg ta massevis av bilder til et nytt blogg innlegg for Lab Pharma – CollagenPro. Jeg takket ja fordi jeg synes dette kosttilskuddet virker på meg. Også er det ålreit med en koselig hobby. Bloggen Lappelura er jo hobbyen min, hehe 😍

Riktig fin kveld til deg.

Fra Tone.

#blogg #søndagsglimt

HVORFOR GJØR JEG DETTE – TRENE ALTSÅ

—oktober—


Hei til deg! Ja hvorfor trener jeg på treningssenter? Jeg kunne kanskje heller vært mye mere ute. Trening utendørs i naturen er flotte greier. Det vet jeg faktisk alt om. Da jeg var i 30 årene løp jeg Langesund/ Stathelle og rundt omkring flere ganger i uken. Vi løp sammen, noen damer og jeg! Det var en fantastisk tid og en ålreit måte å kombinere trening, terapi og frisk luft på! Mitt første og siste hel-maraton løp jeg da jeg fylte 40 år. En herlig og ubeskrivelig endorfin opplevelse:)


Ja, hvorfor trener jeg på treningssenter? Det er sosialt og morsomt. Og det jeg liker aller best er gruppetrening i sal. Jeg vet at det er en svært velkjent treningsform. Hver uke tilbys det massevis av ulike gruppetimer, her i Grenland! Vi kan rett og slett boltre oss rundt omkring på tre flotte sentre i Skien og Porsgrunn, altså Sats Grenland:)

Her om dagen var jeg på Power Step på et av de tre Sats sentrene i Grenland. Timen er en favoritt, altså! Fordi her er det liv og røre. Det liker jeg ♥️ Massevis av treningsglade folk, unge som gamle. God stemning og salen er stappfull, så moro:) Her trener vi kondisjons intervaller på stepkassa, så veksler vi med styrketrening i musikk låtene mellom. Herlig! Jeg trener fordi jeg først og fremst synes det er gøy. Jeg liker å være i aktivitet, bruke kroppen min. Svette mye,  for så å ta en heidundrende badstue etterpå. Helst sammen med en god venninne. Det ligger i genene å være i aktivitet. Både moren og faren min var knallharde på å holde kroppen gående 🌟


Power Step er en blå kondisjon – og styrketime som tilbys på Sats Grenland. Og på alle tre sentrene har de Power Step timer med gode instruktører. Jeg heier på dere alle sammen 💜


Det er utfordrende å trene innendørs, hehe! Akkurat nå har jeg blitt hekta på Indoor Running på Sats Grenland. Det er så utrolig gøy å løpe på løpemølle med instruktør . Og det som er genialt er at jeg selvfølgelig justerer tempoet selv «voksen»dame nå vet du:)

Riktig god kveld til deg

Fra Tone

#blogg #satsgrenland

HVORFOR IKKE HOPPE OG SPRETTE I HØSTFARGENE

kjernemuskulaturen—

Hallo til til deg på en sen søndag kveld:) Jeg nyter den siste timen på sofa’n med Te/ koppen iPadden og bloggen. Koser meg:)

Egentlig hadde jeg tenkt å senke skuldrene og nyte høstfargene på en så nydelig søndag. Det er jo lov det når sola senker seg over en vakker høst himmel oppe på Kongerød Gård i Skien. Men den gang ei, haha:) Det klødde i fingrene etter litt hopp og sprett. Så da ble det en liten løpetur. Etterpå ble det å ligge i planke, lenge lenge i marka sammen med de vakre høst bladene. Moro altså 🍁🍁🍁Og vet dere hva? Planken er den mest effektive mageøvelsen, fordi her trener vi hele kjernemuskulaturen. Og planken trener også muskler ved siden av magen og ryggen. Så sånn eg det! Jeg tenker at etter jeg passerte 60 år er det deilig å vite at magen har det bra. Det er alfa og omega for meg og bry seg om kjernemuskulaturen:)

Ha det godt

Fra Tone

#blogg #kjernemuskulaturen

I FARTA MED COLLAGEN PRO

Collagen PRO—

Hei til deg! Jeg har brukt Collagen PRO i flere uker, og er utrolig positiv til resultatet. Nå våkner jeg om morgenen til mindre stive og vonde knær. Helt smertefritt, fantastisk! Jeg startet med produktet fordi jeg var sikker på at her kunne jeg oppnå gode resultater på mine stive og vonde knær. Jeg jublet av glede da jeg fikk tilsendt produktet i posten bare noen dager etter at jeg takket ja til å prøve ut Collagen PRO.

 

Du må prøve Collagen PRO! Det fungerte perfekt på meg og knærne mine. Jeg er stort sett mye i bevegelse. Elsker å være i aktivitet og å bruke kroppen min. Og det er ute i skjærgården jeg er mest aktiv. Ute på hytta som ligger midt i Langesundsfjorden.

Her er vi hele året, så det er viktig for meg at knærne mine fungerer optimalt. Jeg merker mye bedre bevegelighet i muskel og ledd funksjonen min også, etter at jeg begynte med Collagen PRO

Min daglige dose av Collagen PRO er på to tabletter. Ute på hytta koker jeg alltid havregrøt til frokost med eplebiter og kanel. Jeg tar en tablett før maten. Så koser jeg meg med morgenkaffen:)

Den andre Collagen PRO tabletten tar jeg sammen med middagen. På bilde ser du en enkel hytte middag med pasta grønnsaker og laks. Her nyter jeg frisk farris til maten i favoritt glasset mitt, herlig:)

Det er utrolig flott å være ute på Øen. Nå kan jeg til og med løpe meg en snartur innover Øya. Her et det gode løpe stier og godt å være. Etterpå løpeturene smyger  jeg meg rundt omkring på svabergene ute på Siktesøya. Takket være Collagen PRO.

Helt klart! Det er utrolig godt å være  i bevegelse. Herlig, takket være Collagen PRO. Jeg tenker på alle dere der ute som leser bloggen min. Og til alle dere som sliter med vonde ledd og bevegelighet. Collagen PRO er fantastisk! Så nå anbefaler jeg alle mine lesere til å bestille raskt nå som det er på tilbud.

Ha det godt

Fra Tone

—sponset innlegg—

 

Bestill Collagen PRO

EGOBILDER ELLER SELFIER

—selfie—

Heisann til deg! Håper din helg har vært god og at du har hatt noen fine fridager. Jeg har virkelig slappet av her ute på Øen. Det kjennes godt for en»gammel skrott» hehe:)

I dag våknet jeg til en flott mandag på hytta. For et strålende vær. Langesundsfjorden skinner, nydelig!!  I går ettermiddag gikk jeg beskjærk med selfiestanga. Haha 😂 Jeg var på en liten tur borte på tunet med bisken. Tyra hoppet og spratt som en liten valp, og det gjorde nesten jeg også. Med selfiestanga  altså! Grunnen til at jeg fikk selfiekikk var det flotte været lyset og kveldsstemningen. Det var rett og slett moro og ta så mange  selfier eller selvknips på en gang. 

 

Riktig fin mandag til deg

Fra Tone

#blogg #selfier

HVORFOR IKKE SLAPPE AV LITT OGSÅ

—oktober—

Hei til deg søndag formiddag! Ingen ting er som å slappe av på flotte høstdager. Og det gjør jeg i dag. Det er jammen lov å kose seg, altså. Hehe 😊 Jeg er fortsatt ute på hytta. Akkurat nå ligger Langesundsfjorden nesten helt stille. Sola skinner, det er så vakkert! 

Helga ute på Øya har vært varm og god. Meteorologene meldte om nordavind, så da ligger vi godt i le for vinden. Frokosten spiste jeg ute på verandaen. Og kaffekoppene gikk ned på høy kant. Jeg plukket noen markblomster. Det blir nok de siste jeg ser i løpet av dette året,  tenker jeg! Faktisk noen uker til jeg kommer utover igjen.

I går ble det reke lunsj på brygga. Vi nøt lunsjen sammen med Søs og Peder. De holder til på nabo hytta, og da blir det naturlig å spise ute måltidene sammen. Skulle gjerne tatt et bilde. Men Søs er « hysterisk» for å bli tatt bilde av, haha:) Og jeg må selvfølgelig respektere det ♥️ fineste Søs. Uansett, vi  koste oss alle sammen.

Riktig god søndag ettermiddag 

Fra Tone

#blogg #oktober

 

ENDELIG FREDAG

oktober—

Hallo til deg og velkommen flotteste fredag. Dagene går unna som varmt hvetebrød. Og jeg er rett og slett i farta hele tiden. Hehe, jeg koser meg med barne barna. Så jeg føler meg privilegert som pensjonist. Jeg tenker at det er godt å hjelpe til i en hektisk hverdag ♥️

Det var godt å komme på Øen og på hytta i dag. Ut i Langesunds fjorden på en så flott fredag. Faktisk sommerlig ☀️ Jeg har lest på nettet at det har kommet snø, til og med på Østlandet. Vi er jo i oktober måned, så nå nærmer vi oss vinter altså. I morgen har det meldt knall sol og flott vær. Gleder meg til en sommerlig stemning  på Øen sammen med søs og Peder. Uansett så høstes det her ute også. Så nå koser jeg meg med blogginnlegg kaffekoppen og peis ovnen, herlig 🔥

Fin kveld til deg

Fra Tone

#blogg #fredag

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow