ENDELIG TRENINGSMANDAG

—november—

Hallo til deg! Jeg synes ukedagene  går så fort. Det er fordi jeg hjelper til med barna, så da går det unna altså. Bestemor på heltid, hehe:)  Men jeg prioriterer meg selv
også, det må jeg♥️


 


I dag har jeg vært på trening på Sats Klosterøya i Skien. Jeg har vært på gruppetime sammen med massevis av treningsglade jenter og damer. Så moro! Det er alltid fulle tiner på mandager. Da vil alle trene, ny uke liksom. Uansett, jeg storkoste meg sammen med gjengen. Og Power Step er jo min favoritt. Folk strømmet på, og salen ble stappfull tilslutt. Herlig💕Dette er en knall hard treningsøkt med både kondisjon og styrke samtidig. Jeg ble sliten fordi jeg ga jernet, hehe. Etterpå nøt jeg en deilig dusj og en vidunderlig herlig badstue tilslutt:)

Riktig god kveld til deg

Fra Tone

#blogg #trene #powerstep

 

SLIK BLE MIN SØNDAG

—november—

Hei til deg! Tenk at det allerede er den siste dagen i uka, og i morgen er det på han igjen. Ny uke og nye muligheter. Jeg har hatt en god dag  hjemme i heimen. Rett og slett en herlig november søndag🌹

 

I dag tok jeg den klassiske søndagsturen. Egentlig bare for å få luft, hehe:) Jeg spaserte meg en tur bortover nabofeltet og langs noen jorder. Så endte jeg opp forbi barndomshjemmet mitt. Et koselig lite murhus som faren min murte. Og nå bor det en skjønn småbarnsfamilie i akkurat det murhuset. Herlig å tenke på♥️Jeg fikk faktisk energi av den rusleturen, så da småløp jeg fra barndomshjemmet mitt og hjem til meg selv igjen. Faktisk nydelig temperatur ute i dag.  Jeg hentet en varm og god kaffekopp som jeg koste meg med i hagen. Rakte litt løv, og hoppet og spratt bittelitt. Man blir glad av frisk luft, altså!



Søndag kveld er det sofaen og Netflix. Du verden så interessert  jeg har blitt i å se på serier. Nå er det Vis a vis det går på, og jeg har blitt hekta på den serien. Den er Spansk. Så gode skuespillere! Handlingen foregår mest i fengselet. To spanske kvinne fengsler. Men det filmes på utsiden også.  Det er spesielt seks kvinneskikkelser og en fengsels doktor  som imponerer meg i den serien. De spiller fantastisk godt. Akkurat nå holder jeg på med sesong tre. Hele serien har fire sesonger. Dette er en dramaserie med 18 års grense.
Spennende!


Riktig god søndagskveld til deg.

Fra Tone

#blogg #søndag

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top