HVORFOR IKKE NYTE COLLAGEN PRO

—COLLAGEN PRO—

—sponset innlegg—


Hallo til deg! Nå har jeg brukt Collagen PRO i mange uker. For et produkt! Jeg er så fornøyd.  Leddene mine er mindre stive, og jeg kan løpe masse igjen. Jeg startet med produktet fordi jeg visste at nå ville kroppen min fungere mye bedre.
Gjør noe med helsa di du også 💜  Bestill Collagen PRO

♥️
Jeg trives godt med å være i aktivitet, og etter at jeg begynte med Collagen PRO er det mye morsommere å være i bevegelse.

🌟

Jeg tar alltid to tabletter om dagen. En tablett med Collagen PRO til frokost. Også tar jeg en tablett til middagen, eller til et lettere kveldsmåltid.


—frokost—


 

—middag—


Jeg vedder på at Collagen PRO vil fungere for deg også. Og jeg må innrømme at løpeturene mine er en drøm for tiden. Jeg er mye mindre stiv i hofter knær og ankler. Så herlig!
Det er en god følelse for meg som er en «gammel» dame på 63 år å kunne klare å  løpe nedover gatene til  Vessia og ned til promenaden i Porsgrunn. For så å løpe hjem igjen, hehe:) Takket være Collagen PRO


Se her!! Nå er det faktisk en gratiskampanje hvor man kun trenger å betale for porto. Så nå anbefaler jeg alle mine følgere og alle dere der ute til å bestille Collagen PRO. Da får du faktisk en pakke helt gratis. Genialt altså:)

Bestill Collagen PRO

 

 

Ha det godt

Fra Tone

#blogg #collagenpro

GLIMT FRA SANDVIKA BARNE DRAMATIKK

barneteater—

Hallo til deg! Du verden så fort høstmånedene går og vi er jo snart i desember. Fytti altså, hehe:)


 

Nok om det! Jeg har vært i Bærum i dag. Vi har feiret Henrik sin 35 års dag. Helt utrolig hvor fort tida flyr. Synes ikke det er lenge siden jeg fikk den go’ gutten 💙 Og farmor har vært så heldig å få være med på et slags teaterstykke på Sandvika barne og ungdomsteater i kveld ♥️ Barna er små så det gikk mye på innlevelse konsentrasjon og miming. Hurra til farmors jente i kveld 🌟 Jeg ble imponert over 2 klassingene altså:) Herlig opplevelse i Bærum på en så koselig tirsdag:)


Ha det godt

Fra Tone

 

 

NOVEMBER FREDAG PÅ ØEN

november—

Hei til deg på denne fine november fredagen. Jeg er ute på Øen. På hytta som ligger midt mellom Langesunds fjorden og Eidangerfjorden. Egentlig er det en mørk november fredag, men en perfekt dag ♥️ for meg altså:)


 


Jeg nyter stillheten i dag. Og jeg synes vi har en idyllisk men enkel hytte i rett og slett idylliske omgivelser. Takket være mine besteforeldre og foreldre. Dette er jo arvegods som søs og jeg har kunnet bygget videre på. Revet ned, for så å bygge opp igjen 💜


 


Vi har båten vår i Langesund, så det er bare noen minutter over fjorden til hytta på Øen. Herlig å kjenne på sjølufta i formiddag. Den koselige båthavna som lukter så godt. Rett og slett en enestående naturopplevelse da «kapteinen»guidet meg over Langesundsfjorden på en så flott fredag formiddag:)


Riktig flott fredag kveld til deg:)

Fra Tone

#blogg #fredag #siktesøya

ENDELIG TRENINGSMANDAG

—november—

Hallo til deg! Jeg synes ukedagene  går så fort. Det er fordi jeg hjelper til med barna, så da går det unna altså. Bestemor på heltid, hehe:)  Men jeg prioriterer meg selv
også, det må jeg♥️


 


I dag har jeg vært på trening på Sats Klosterøya i Skien. Jeg har vært på gruppetime sammen med massevis av treningsglade jenter og damer. Så moro! Det er alltid fulle tiner på mandager. Da vil alle trene, ny uke liksom. Uansett, jeg storkoste meg sammen med gjengen. Og Power Step er jo min favoritt. Folk strømmet på, og salen ble stappfull tilslutt. Herlig💕Dette er en knall hard treningsøkt med både kondisjon og styrke samtidig. Jeg ble sliten fordi jeg ga jernet, hehe. Etterpå nøt jeg en deilig dusj og en vidunderlig herlig badstue tilslutt:)

Riktig god kveld til deg

Fra Tone

#blogg #trene #powerstep

 

SLIK BLE MIN SØNDAG

—november—

Hei til deg! Tenk at det allerede er den siste dagen i uka, og i morgen er det på han igjen. Ny uke og nye muligheter. Jeg har hatt en god dag  hjemme i heimen. Rett og slett en herlig november søndag🌹

 

I dag tok jeg den klassiske søndagsturen. Egentlig bare for å få luft, hehe:) Jeg spaserte meg en tur bortover nabofeltet og langs noen jorder. Så endte jeg opp forbi barndomshjemmet mitt. Et koselig lite murhus som faren min murte. Og nå bor det en skjønn småbarnsfamilie i akkurat det murhuset. Herlig å tenke på♥️Jeg fikk faktisk energi av den rusleturen, så da småløp jeg fra barndomshjemmet mitt og hjem til meg selv igjen. Faktisk nydelig temperatur ute i dag.  Jeg hentet en varm og god kaffekopp som jeg koste meg med i hagen. Rakte litt løv, og hoppet og spratt bittelitt. Man blir glad av frisk luft, altså!Søndag kveld er det sofaen og Netflix. Du verden så interessert  jeg har blitt i å se på serier. Nå er det Vis a vis det går på, og jeg har blitt hekta på den serien. Den er Spansk. Så gode skuespillere! Handlingen foregår mest i fengselet. To spanske kvinne fengsler. Men det filmes på utsiden også.  Det er spesielt seks kvinneskikkelser og en fengsels doktor  som imponerer meg i den serien. De spiller fantastisk godt. Akkurat nå holder jeg på med sesong tre. Hele serien har fire sesonger. Dette er en dramaserie med 18 års grense.
Spennende!


Riktig god søndagskveld til deg.

Fra Tone

#blogg #søndag

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow