Solfylt januarhelg ☀️

– januar –

Riktig god mandag til deg. Vedder på at du også lengter etter lysere tider og at dagene blir lengre og lengre for hver dag. Det gjør ialfall jeg. Og jeg merker en veldig økning i daglengdene. Så herlig 🌟 Så nå blir det lysere, og det går raskt.


Petter og jeg hadde en fin helg ute i Langesundsfjorden, på hytta!  Sola varmet skikkelig, og det synes vi selvfølgelig var veldig trivelig. Bisken var i aktivitet fra vi kom til vi dro, hehe:)

Nesten litt strandliv i januar, synes jeg altså. Jeg vasset i strandkanten med støvlene på.

Ikke noe krabbeliv, men en singel svane seilte forbi. Koselig 😍

FLOTT MANDAG TIL DEG

FRA TONE

PÅ SKITUR🌟

Hei lørdag, og god kveld til deg:) Jeg nyter lørdagen på sofaen etter en deilig skitur her oppe på Blefjell. Etter en lang og koselig frokost spente vi på oss skiene for så å dra opp i heia. Så flott!!


Sola tittet bare bittelitt frem, men lyset gjorde det vidunderlig, herlig🌟 Bisken er midtpunktet hun altså, hehe♥️

Da vi kom tilbake til hytta, grillet vi pølser som vi alltid gjør her oppe, deilig:)

RIKTIG GOD KVELD TIL DEG

TRA TONE

HVERDAGENE ER SÅ AKTIVE♥️

-hverdager-
God ettermiddag til deg:) Akkurat nå sitter jeg i bilen og blogger fra iPhonen min. Så artig, hehe. Vi er på vei til Blefjell, opp på den primitive hytta vår. Jeg gleder meg til å kjenne på noen rolige dager, så deilig! Nå går det i ett altså. Jeg rekker ikke å blogge engang, haha!
Jeg føler jeg er mormor på heltid. Koser meg masse med ett åringen, hun er bare helt vidunderlig ♥️ Men nå skal det bli godt med en helg her oppe på Blefjell. Vi snakkes:)


RIKTIG GOD KVELD TIL DEG

FRA TONE

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow