Jeg kjenner på at jeg blir mental sterk av fysisk aktivitet 🤍 i en krevende tid

Hei til deg🤍

 Nå er det en krevende tid, for alle! Alt blir snudd på hode. Jeg er spesielt imponert over småbarnsfamilienes hverdag. De gjør en kjempejobb, sammen med barna sine. Den siste uka har alle treningssentrene blitt låst ned. Veldig frustrerende for mange som er avhengig av treningsdosen og endorfin opplevelsen sin. Jeg leste på en nett side at Redaktør kalte joggere noen «egoister» fordi pesende gispende og svettende joggere passerte han langs Akerselva i Oslo der han selv går sin daglige spasertur. Han har fått masse kjeft for uttalelsen sin. Samtidig leste jeg at ikke alle er uenig med Redaktøren. Jeg synes nok det er uheldig at folk løper i klynger i disse tider. Forrige uke var en god venninne og jeg på spasertur i en av Porsgrunns mest populære turløyper. Nesten som  «sild i ei tønne» det visste vi jo selvfølgelig ikke noe om på forhånd. Men fy søren så koselig  å treffe så mange blide mennesker.

Våren har kommet til Porsgrunn og uteløpesesongen er igang. Nå som treningssentrene er stengt, er det perfekt og befriende med en løpetur/gåtur. Jeg vet jeg blir mentalt sterk av fysisk aktivitet, jeg takler utfordringer mye bedre. Blir glad, også kjenner jeg på de gode og ekte endorfinene. Så i går løp jeg meg en tur ned til Vestsiden (vessja) i Porsgrunn. Her var jeg faktisk nesten helt alene.
Ikke mange mennesker å se, kun noen svaner seilene på elva.
En flott søndagsøkt🤍

FIN DAG TIL

DEG

FRA TONE Continue reading “Jeg kjenner på at jeg blir mental sterk av fysisk aktivitet 🤍 i en krevende tid”

Sånn har det vært/sånn blir det🤍

God kveld til deg! Håper du har det fint der du er i denne helt  spesielle situasjonen vi alle er i akkurat nå i norge🤍Forrige helg var vi oppe på den vesle fjellhytta vår. Det var kommet mye ny snø, så skituren og hyttelivet kjennes godt. Bisken var i storform🐶Men på lørdag ettermiddag ble vi oppfordret til å dra hjem. Så da ble det hjemreise. Litt trist, men sånn er det med «hytteidyllen» Jeg nøt noen dager i heimen med herlige gå/løpeturer i nærområdet. Men det som er verst for meg er at jeg er isolert fra barn og barnebarn. Og da tenkte jeg at vi like gjerne kunne dra ut på sjø hytta våres. Hytta ute i Eidangerfjorden som jeg eier sammen med søs. Det var fortsatt ikke kommet noen forbud mot å dra på hytta. Men i kveld kom det! Siktesøya hører til Porsgrunn kommune og vi bor på grensa Porsgrunn/Skien. Så da er det bare å pakke for så å dra hjem igjen.
FIN KVELD TIL DEG

FRA TONE🤍

VINTER HELG ☀️

Hei til deg! Akkurat nå ligger jeg på sofaen oppe på hytta på Blefjell og tenker at blogging er ut for oss amatører. Jeg har kost meg med bloggingen, en dagbok faktisk♥️Men nå etter ti år i bloggverden er det faktisk blitt litt annerledes. Og etter at blogg.no overførte oss til en komplisert og vanskelig plattform synes «gamlemor» det er et vanskelig datasystem. Men jeg gir meg ikke enda, hehe.
Oppe på Blefjell et det godt å være. Vi nyter en lang helg sammen med verdens flotteste bisk #kleinermynsterlender 💕 Ekte rase og  en flott fule hund. Så i dag gikk vi på lang tur med bisken. Fine forhold i fjellheimen.
Og etterpå nøt vi veranda kos i sola med popkorn og is farris🤩

FIN KVELD TIL

DEG

FRA TONE

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow