Ender «alltid» opp med Power Step liksom

-februar-

Riktig god fredag ettermiddag til deg.
Jeg har brukt formiddagen til å hente meg inn. Så deilig! Dagen i går passet jeg lille gullet på 13 måneder. Det gikk jammen i et fra morgen til kveld, hehe.

Vesle Eva og jeg dro ned til Vestre Porsgrunn Menighetshus. Eva satt i vogna mens jeg småløp nedover Kirkegata til Hjerterommet åpen barnehage. Et flott tilbud til oss voksne som har hovedansvaret for egne barn(barnebarn) Jentungen storkoste seg♥️

På kvelden dro jeg på Power Step på Sats Grenland. Og jeg tenker at det er en grunn for at jeg nesten alltid ender opp med akkurat de timene. Det er på en måte en trygghet å stå ved og ha sin egen plass på og rundt step kassa. Da føler jeg meg trygg. Her er min plass. Jeg kan til og med styre mitt eget tempo og gjøre alternativer. Man må nødvendigvis ikke følge instruktøren. Noen ganger dukker det opp utfordringer som kan være vanskelig å følge hvis man har noen plager eller sliter med vonter «her og der» Så slike timer er absolutt å anbefale.

Det er alltid morsomt å komme tidlig til disse gruppetimene fordi folk kommer i flokk med venninner eller med mobilen i hånda, haha! Folk snakker ler og har det morsomt. Instruktøren er i topp humør. Henter innloggings lappene, smiler og er så inspirerende. Så det er nok  grunnen til at jeg nesten alltid ender opp på Power Step. Dessuten er den den ultimate intervalltimen. Jeg elsker iallfall å veksle mellom kondisjonsintervaller på stepkassa og styrketrening med manualer. Akkurat komplett trening for meg og min kropp.

FIN KVELD TIL DEG

FRA TONE

Jeg blogger fordi jeg vil utvikle mine ferdigheter. Rett og slett en øvelse for meg selv! Jeg elsker å bruke bilder og figurer. Fordi jeg mener dette beriker blogginnlegget mitt. Uansett, dette er en herlig hobby for meg, altså:) TONE (@tonebtuvnes) Instagram Profile
Posts created 755

Legg igjen en kommentar

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow