HVORDAN KOMME INN PÅ – Google Analytics

– Google Analytics –

God søndag! Litt overskyet ute på Øen i dag, men det er egentlig helt greit. Tror faktisk det bryter opp i skydekket, så det blir nok litt solglimt i løpet av kveldinga. Men det er god temperatur i lufta, og badevannet er til å glede seg over. Temperaturen viser 20 grader, godt og varmt altså:)

Dette blogginnlegget handler faktisk om Google Analytics. Jeg er nesten flau over mine datakunnskaper og om det å finne ut av ting. Og jeg har til og med fått oppskrift fra Support – Blogg. no. Dere er supergode på å veilede og gi råd. Tusen takk! Men jeg skjønner ingen ting 😂 Så nå tør jeg ikke skrive til hjelpesiden deres, haha!! Jeg følger oppskriften, men kommer ikke videre etter punkt 1.. Det virker på meg som jeg har klart å lage en gmail – konto. Men når jeg skal videre til punkt 2…blir alt så vanskelig. Jeg trykker på administrator, men kommer ingen vei videre. Tror også jeg har rotet det skikkelig til derfor får jeg ingen treff på Lappelura.blogg.no.

Jeg må innrømme at det hadde vært koselig å følge med på statistikken på bloggen min på Word Press. Hvor mange som titter inn og slike ting, hehe 🥰 Jeg har hatt Lappelura.blogg.no i snart ti år. Da så jeg hele tiden statistikkene.  Bloggen min er en dagbok for meg, liksom! Jeg er ikke opptatt av å bli sett så veldig mye iallfall. Men det er klart det hadde vært hyggelig å forstå seg på Google Analytics Settings. Noen som kan hjelpe meg??

UANSETT GOD KVELD TIL DEG

FRA TONE

#blogg

Jeg blogger fordi jeg vil utvikle mine ferdigheter. Rett og slett en øvelse for meg selv! Jeg elsker å bruke bilder og figurer. Fordi jeg mener dette beriker blogginnlegget mitt. Uansett, dette er en herlig hobby for meg, altså:) TONE (@tonebtuvnes) Instagram Profile
Posts created 732

2 thoughts on “HVORDAN KOMME INN PÅ – Google Analytics

  1. Jeg har droppet hele statistikken selv. Orket ikke sette meg inn i det. Og siden jeg har vært ofte innom Topplisten så holder det å titte litt på den for meg 🙂 Så jeg kan desverre ikke hjelpe 😮

Legg igjen en kommentar

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top