HVORFOR IKKE HOPPE OG SPRETTE I HØSTFARGENE

kjernemuskulaturen—

Hallo til til deg på en sen søndag kveld:) Jeg nyter den siste timen på sofa’n med Te/ koppen iPadden og bloggen. Koser meg:)

Egentlig hadde jeg tenkt å senke skuldrene og nyte høstfargene på en så nydelig søndag. Det er jo lov det når sola senker seg over en vakker høst himmel oppe på Kongerød Gård i Skien. Men den gang ei, haha:) Det klødde i fingrene etter litt hopp og sprett. Så da ble det en liten løpetur. Etterpå ble det å ligge i planke, lenge lenge i marka sammen med de vakre høst bladene. Moro altså 🍁🍁🍁Og vet dere hva? Planken er den mest effektive mageøvelsen, fordi her trener vi hele kjernemuskulaturen. Og planken trener også muskler ved siden av magen og ryggen. Så sånn eg det! Jeg tenker at etter jeg passerte 60 år er det deilig å vite at magen har det bra. Det er alfa og omega for meg og bry seg om kjernemuskulaturen:)

Ha det godt

Fra Tone

#blogg #kjernemuskulaturen

Jeg blogger fordi jeg vil utvikle mine ferdigheter. Rett og slett en øvelse for meg selv! Jeg elsker å bruke bilder og figurer. Fordi jeg mener dette beriker blogginnlegget mitt. Uansett, dette er en herlig hobby for meg, altså:) TONE (@tonebtuvnes) Instagram Profile
Posts created 764

2 thoughts on “HVORFOR IKKE HOPPE OG SPRETTE I HØSTFARGENE

Legg igjen en kommentar

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow