HVORFOR IKKE LITT SANKTHANS FEIRING

God søndag til deg! Tenk at det allerede er midtsommer da! Og jeg tenker at det er jo for mange sommerens høydepunkt med store bål, bryggedans, fest og deilig mat og drikke. Jeg er på hytta vår, ute i Langesundsfjorden.

Her ute på Øen har søs og jeg vært fra to års alder, så herfra har vi mange hyggelige minner. Søs og Peder er ikke sammen med oss denne helga, fordi de er i Praha for å hente hjem sønnen deres som er ferdig med medisinstudiet der nede! Herlig! Det heter jo at eplet ikke faller langt fra stammen. Som far, så sønn. Hehe💙

Denne sankthanshelga har vært så varm og god. Og nå er vi altså inne i sommerens lengste dag. Så i kveld er det faktisk den lyseste natta. Det var utrolig varmt og godt på lørdag, så da koste vi oss med reker og iskald farris med sitrondråper. Vi satt ute på bryggekanten og nøt stillheten:)

Jeg brukte mye av dagen i går på å tenke. Tenke over livet, og nå har søs og jeg overlevd vår egen mor som døde av kreft så altfor tidlig♥️Vi hadde utrolig mange gode sankthans minner sammen med henne og pappae’n vår her ute på Øya.

Det er herlig å se på alle de skjønne markblomstene som florerer rundt omkring. Så flott🌸Og i går følte jeg meg rett og slett som «blomsterpiken»hehe:)Jeg plukket mange buketter, la meg ned i blomsterprakten borte på jordet og bare nøt liksom. Jeg har sakt det utallige ganger – jeg elsker markblomster! Og jeg synse de hører hjemme i denne midsommer tida. De er så vakre og tandre. Rett og slett fulle av sjel, synes jeg!

Så er det båtlivet og sankthans feiringa da! Og båtlivet har for meg vært et « gubbestempel» haha! Jeg er ikke noe interessert i å kjøre båt, men jeg blir mer enn gjerne med på en båttur. Men jeg ser at her skjer det noe, og nå kommer jentene på banen. Stadig flere jenter kjører båt på sjøen, og de unge damene er på full fart inn i bransjen. Hoho:)

RIKTIG GOD SANKTHANSFEIRING TIL DEG

FRA TONE

#blogg #sankthans

Jeg blogger fordi jeg vil utvikle mine ferdigheter. Rett og slett en øvelse for meg selv! Jeg elsker å bruke bilder og figurer. Fordi jeg mener dette beriker blogginnlegget mitt. Uansett, dette er en herlig hobby for meg, altså:) TONE (@tonebtuvnes) Instagram Profile
Posts created 732

2 thoughts on “HVORFOR IKKE LITT SANKTHANS FEIRING

 1. Du har med alt det herlige som hører dagen til, Tone 🙂 Ser ut som du lever i en midtsommernattsdrøm <3 🙂 Hilsen fra et stormfylt Trøndelag

  1. Tusen takk, Anne Margrethe🌟
   Det blir nok sommer i Trondheim også:)
   Mannen min har faktisk gått på samme gymnas som deg. Han heter Petter og er født i 1952. Så sånn er det, hehe.
   Herlig midsommer kveld til deg☀️👋🏻

Legg igjen en kommentar

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top