HVORFOR IKKE SLAPPE AV LITT OGSÅ

—oktober—

Hei til deg søndag formiddag! Ingen ting er som å slappe av på flotte høstdager. Og det gjør jeg i dag. Det er jammen lov å kose seg, altså. Hehe 😊 Jeg er fortsatt ute på hytta. Akkurat nå ligger Langesundsfjorden nesten helt stille. Sola skinner, det er så vakkert! 

Helga ute på Øya har vært varm og god. Meteorologene meldte om nordavind, så da ligger vi godt i le for vinden. Frokosten spiste jeg ute på verandaen. Og kaffekoppene gikk ned på høy kant. Jeg plukket noen markblomster. Det blir nok de siste jeg ser i løpet av dette året,  tenker jeg! Faktisk noen uker til jeg kommer utover igjen.

I går ble det reke lunsj på brygga. Vi nøt lunsjen sammen med Søs og Peder. De holder til på nabo hytta, og da blir det naturlig å spise ute måltidene sammen. Skulle gjerne tatt et bilde. Men Søs er « hysterisk» for å bli tatt bilde av, haha:) Og jeg må selvfølgelig respektere det ♥️ fineste Søs. Uansett, vi  koste oss alle sammen.

Riktig god søndag ettermiddag 

Fra Tone

#blogg #oktober

 

Jeg blogger fordi jeg vil utvikle mine ferdigheter. Rett og slett en øvelse for meg selv! Jeg elsker å bruke bilder og figurer. Fordi jeg mener dette beriker blogginnlegget mitt. Uansett, dette er en herlig hobby for meg, altså:) TONE (@tonebtuvnes) Instagram Profile
Posts created 764

Legg igjen en kommentar

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow