MANGE GJØR DET MEN DE FLESTE SNAKKER IKKE OM DET

 

For meg så handler det iallfall ikke om å føle seg ung på null komma niks selv om det er godt å fjerne litt av sporene årene har satt. Jeg vet at huden vår eldres sakte men sikkert fra slutten av 20 – årene. Men det er jaggu mye man selv kan bidra med for å forebygge dannelse av disse rynkene. Selvfølgelig har arv og gener en stor innvirkning på huden vår.  Og jeg tenker på levesettet vårt, hehe:) Hvordan lever jeg, liksom!! Vedder på at riktig ernæring har positiv effekt på rynkedannelsen. Røyking og diverse vinglass i uka er selvfølgelig også en faktor som påvirker huden vår. Og sola☀️da! Den vet vi jo om alle sammen. Så på med solhatten eller capsen og ta på solfaktoren.

Botox 💉 Det er mange som bruker Botox men et fåtall snakker om det! Hvorfor? Jeg tenker at det er litt tabubelagt jeg, for å si det så enkelt.  Det virker på meg som om det er litt flaut å fortelle – nå har jeg fått meg eller kjøpt en sprøyte med Botox.

Jeg har lest at dyktige dermatologiske kosmetiske sykepleiere mener Botox er en god løsning for å forebygge rynker sammen med en bra livsstil. Men her er det også andre fagfolk som mener det motsatte. Og jeg har ingen faglig bakgrunn til å argumentere for eller mot denne sprøyta. Men jeg vet at diskusjonen rundt Botox og rynker overhode ikke er død.

For noen år siden satt en god sykepleier en Botox injeksjon på meg, altså en Botox behandling. Jeg følte et vanvittig trykk over pannepartiet fordi «sinnarynka» hadde gravd seg frem. Jeg hadde mye hodepine og mye ubehag. Så på meg virket injeksjonen umiddelbart, nesten med det samme! Det sies at det tar opp til 2 – 3 dager før Botoxen begynner å virke. Uansett, behagelig og godt. Fantastisk:)

Så kom den sure munnen, haha:) så da tenkte jeg hvorfor ikke behandle den også. Det er ikke noe ålreit å se så sur ut, når jeg egentlig går rundt å smiler 🤩 Dette er en nedovervendt munnvik som også kommer med alderdommen, hehe:)  Den gode sykepleieren satte litt Restylane i munnvikene. De hengende munnvikene mine kjennes litt bedre ut, men der trenger jeg litt mer behandling.

Jeg tenker at Botox fort kan bli en dyr vane, eller uvane. Øyet som ser!!! Og skjønnhetsindustrien er kostbar. Det vet vi alle. Men for meg er lykke det å være takknemlig♥️

RIKTIG GOD TORSDAG

FRA TONE

#blogg #botox #velvære

Jeg blogger fordi jeg vil utvikle mine ferdigheter. Rett og slett en øvelse for meg selv! Jeg elsker å bruke bilder og figurer. Fordi jeg mener dette beriker blogginnlegget mitt. Uansett, dette er en herlig hobby for meg, altså:) TONE (@tonebtuvnes) Instagram Profile
Posts created 732

Legg igjen en kommentar

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top