MOTIVERENDE / SOMMERTRENING

 

 Ukas utendørs økt –

Riktig god tirsdag til deg. Trening og egentid er gull verdt altså. Det er utrolig godt å holde på de gode rutinene. Men ikke glem å ta vare på deg selv i sommerferien din. Jeg tenker at det er fint med fysisk og psykisk hvile i ferietida:)

Det er godt med sommerferie for oss alle sammen. Deilig å ta det rolig, planlegge mindre og nyte de lange dagene. Jeg har hatt ferie ute på Øen. Sommeren slo til med godvær, så jeg nøt late dager på stranda og ved bryggekanten. Jeg strikket og drakk masse te – kopper. Hadde lange og gode samtaler med fineste søster, herlig og avslappende. Jeg synes at kroppen min trang ro og litt avspenning.

 

♥️

Akkurat nå føler jeg meg ute av feriemodus. Så i dag hadde jeg min første løpeøkt, på en stund! Jeg har ikke kuttet ut trenings vanene mine i sommer. Så jeg pendlet Siktesøya/ Sats Klosterøya, av og til iallfall. Men bare litt, hehe:) Det går fint å pendle når man har hytte og treningssenter nesten i nærmiljøet.

Det ble en rolig treningsøkt i ettermiddag. En koselig runde på 5 kilometer. Nesten som en restitusjon rundt vakre Vessia. Jeg koste meg masse langs Porsgrunnselva. Nøt synet av naturen og blomsterbedene. Ingen dårlig samvittighet for tregheten og stakkato løpingen, hehe:)

RIKTIG GOD TIRSDAG TIL DEG

FRA TONE

#blogg #trene #juli

Jeg blogger fordi jeg vil utvikle mine ferdigheter. Rett og slett en øvelse for meg selv! Jeg elsker å bruke bilder og figurer. Fordi jeg mener dette beriker blogginnlegget mitt. Uansett, dette er en herlig hobby for meg, altså:) TONE (@tonebtuvnes) Instagram Profile
Posts created 782

Legg igjen en kommentar

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow