PINSEHELG

God søndag kveld til deg! Vedder på at du har det ålreit du også, om du er her eller der! Jeg er ute på Øen. Det er jo Pinsehelg, så da nyter jeg stillheten her ute sammen med Gro og Peder, og Petter selvfølgelig:)Her ute på hytta tar jeg pause fra all trening. Fordi jeg vet kroppen min trenger ro og hvile. Men selv om jeg roer meg ned er jeg aktiv og beveger meg rundt omkring, liksom. Og jeg er forsiktig med maten. Jeg er bevist på hva jeg spiser. Å frotse i godsaker er helt uaktuelt, hehe! Kanskje jeg nyter en eller to biter med ren melkesjokolade, men det er alt:) Sjokoladebitene smaker best på morgenen ute på bryggekanten. Så her ute på Øen koser jeg meg med kaffe’n sjokoladebitene bloggen strikketøyet og kaffekoppen☕️

Selv om vi har hvert vårt inne, treffes vi ute rundt gode måltider. Vi har et utested bak en glass levegg som vi har kalt – LUNDEN. Her er det godt å være😊Og i dag spiste vi en god lunsj sammen i vinden, men oppe i lunden:)

RIKTIG GOD KVELD TIL DEG

FRA TONE

#blogg #pinsehelg

Jeg blogger fordi jeg vil utvikle mine ferdigheter. Rett og slett en øvelse for meg selv! Jeg elsker å bruke bilder og figurer. Fordi jeg mener dette beriker blogginnlegget mitt. Uansett, dette er en herlig hobby for meg, altså:) TONE (@tonebtuvnes) Instagram Profile
Posts created 782

2 thoughts on “PINSEHELG

  1. Høres ut som ei koselig pinse. 🙂 Vi har ikke vært ute på vår øy siden påske … det er ikke mye som minner om hyttevær her, bortsett fra noen glimt innimellom. Det er kaldt og guffent. Håper sommeren snart kommer for fullt. Har dere en tomanns-hytte sammen med noe familie? Mulig du har skrevet det før, men har ikke fått det med meg.

  2. Takk, Marit! Vedder på at det snart blir mulighet for å åpne og bruke deres hytte også:) Sommeren kommer vettu!
    Min tvillingsøster og jeg arvet den gamle familiehytta ute i Langesundsfjorden. Den ble revet, og bygget opp igjen i 2010. Så nå har vi hver vår enhet liksom:)
    Fortsatt god pinse til deg, Marit:)

Legg igjen en kommentar

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow