SEPTEMBER HELG

—september—

God lørdag til deg! Jeg håper du har det fint og nyter helgen alene eller sammen med de du er glad i. Etter en aktiv uke i heimen var det vidunderlig herlig å komme ut på Øen. Vi kom på hytta i går ettermiddag. Så i dag nyter jeg stillheten ute i skjønneste Langesundsfjorden. 

Det er stille på fjorden i dag, men det dukker opp en båt i ny og ne. Båtene her ute  er det alltid morsomt å titte på. Iallfall når det begynner å høstes. Nå har faktisk de fleste båtfolkene tatt opp båtene sine for vinteropplag. Da er det bare småbåtene igjen, koselig:) Selv om sommeren er på hell, blomstrer det her ute på Siktesøya. Så i dag koste jeg meg med blomster plukking. Jeg har sagt det mange ganger før, jeg elsket fargerike markblomster!

I dag fant jeg frem en liten snappe kopp. Og den lille messing «tingen» ble skikkelig pusset for så å bruke som blomstervase. Kaffekoppen ble med meg på brygga, og her ble jeg sittende å nyte. Rett og slett nyte:)

Riktig god ettermiddag 

Fra Tone

#blogg #høst #øen #september

Jeg blogger fordi jeg vil utvikle mine ferdigheter. Rett og slett en øvelse for meg selv! Jeg elsker å bruke bilder og figurer. Fordi jeg mener dette beriker blogginnlegget mitt. Uansett, dette er en herlig hobby for meg, altså:) TONE (@tonebtuvnes) Instagram Profile
Posts created 764

6 thoughts on “SEPTEMBER HELG

Legg igjen en kommentar

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow