SLIK BLE FREDAGEN

SOMMER

God lørdag til deg:) Håper du har det fint, og nyter sommerdagen i regnet. Jeg er som dere ser ute på Øen. Og fredagen ble bare helt magisk. Nydelig sol, og søs sin datter storkoste seg sammen med tre gode venninner. Karen Sofie skulle på senvakt på sykehuset i Skien, så jentene dro ganske tidlig hjem. Petter skulle også avgårde, så jeg fikk faktisk noen timer for meg selv. Herlig! Jeg plukket massevis med markblomster, leste litt og strikket bittelitt.

Det var artig å se at Karen Sofie padlet på SUP – Stand Up Paddle brettet sit. Hun er virkelig god på den sporten der altså. Moro ser det ut også:)

Plutselig dukket søs opp. haha! Hun hadde tatt Helgeroaferga. Det er en ferge som har begynt å gå mellom Helgeroa og Langesund. Båten hennes var opptatt, og mannen skulle komme i kveldinga. De hadde 30 års bryllupsdag, så det skulle feires. Denne unike ferga går fra Langesund til Arøya til Stokkøya til Langøya til Siktesøya( Svensvika) for så å gå til Helgeroa.

Søs og jeg trives godt i hverandres selskap, så praten går lett mellom oss to, for å si det sånn:) Gro sin mann kom sammen med gutta boys, men de dro raskt  tilbake til Langesund:)

I dag tidlig våknet vi til regnbyger og ruskevær. Men jeg trosset været og koste meg med kaffekoppen stemningen og sjokoladebitene, på bryggekanten:)

RIKTIG GOD LØRDAG TIL DEG

FRA TONE

#blogg #sommer #fredag

 

Jeg blogger fordi jeg vil utvikle mine ferdigheter. Rett og slett en øvelse for meg selv! Jeg elsker å bruke bilder og figurer. Fordi jeg mener dette beriker blogginnlegget mitt. Uansett, dette er en herlig hobby for meg, altså:) TONE (@tonebtuvnes) Instagram Profile
Posts created 732

Legg igjen en kommentar

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top