SOLHATTEN – kan være sommerens must👒

God onsdag!

Jeg har aldri tidligere brukt solhatt, haha:) Men denne hatten her fikk jeg i gave. Og jeg ble utrolig glad:) Det var bursdagspresang fra søs. Den har jeg altså brukt som veggpynt ute på Øen. Jeg synes den stråhatten var utrolig vakker med pynt i form av et tøybelte i de rødfargede jeg bare elsker. Jeg ser at disse solhattene kommer i mange varianter – fra de klassiske og elegante, til de cowboyaktige, til de stilrene og maskuline. Søs valgte en stilren en til meg. Hun kjøpte den i Praha da hun var på besøk hos sønnen sin som studerer der nede. Så i helga tok jeg altså hatten ned fra veggen og opp på mitt hode, hehe👒Jeg tenkte at nå er det kanskje på tide å bruke bursdagsgaven – Solhatten fra søs – sommerens must.

Jeg vet at det er på tide å beskytte og skygge for ansiktet. Og i min alder er det kanon viktig å ikke overeksponere huden for de skarpe solstrålene. Det er ikke ålreit å bli solbrent. Får man for mye sol vet vi damer hva det kan føre til – pigmentflekker og rynker. Og det ønsker vi jo å ikke ha for meget av, hihi:) Av og til går jeg til en dyktig hud – sykepleier. Hun sier det er viktig å beskytte huden med høy solfaktor hver dag, så det har jeg begynt med altså:)

Litt morsomt og komisk med «pynt» på hodet, synes jeg da, hehe! Og på søndag måtte jeg holde på hatten. Det ble heftig!! Vinden kom vettu:)

RIKTIG GOD ONSDAG TIL DEG

FRA TONE

#blogg #hatt

Jeg blogger fordi jeg vil utvikle mine ferdigheter. Rett og slett en øvelse for meg selv! Jeg elsker å bruke bilder og figurer. Fordi jeg mener dette beriker blogginnlegget mitt. Uansett, dette er en herlig hobby for meg, altså:) TONE (@tonebtuvnes) Instagram Profile
Posts created 789

Legg igjen en kommentar

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow